$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Associate-tutkinnot Elintarvike- ja juomateollisuusssa 2022/2023 Wisconsin Yhdysvalloissa

Associate-tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaa yleensä parissa vuodessa. Opinto-ohjelman suorittamalla voi päästä joko alemman toimihenkilön tehtäviin, tai tutkinnolla voi jatkaa opintoja eteenpäin nelivuotiseen tutkintoon.Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ".… Lue lisää

Associate-tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaa yleensä parissa vuodessa. Opinto-ohjelman suorittamalla voi päästä joko alemman toimihenkilön tehtäviin, tai tutkinnolla voi jatkaa opintoja eteenpäin nelivuotiseen tutkintoon.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Chippewa Valley Technical College
Eau Claire, Yhdysvallat

Ruokapalveluteollisuus on yksi alueen johtavista työnantajista, ja CVTC vastaa näiden urojen kysyntään uudella kaksivuotisella Culinary Management -diplomilla.

Ruokapalveluteollisuus on yksi alueen johtavista työnantajista, ja CVTC vastaa näiden urojen kysyntään uudella kaksivuotisella Culinary Management -diplomilla. -
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat
Englanti
Kampus