Filter
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Suositut Associate-tutkinnot Digitaalinen taidessa

Liitotutkinto on yleisimmin kaksivuotinen tutkinto, joka esittelee opiskelijat yliopistolliseen elämään. Kurssilla pyritään usein tarjoamaan opiskelijoille vankka maadoitus useilla akateemisilla tieteenaloilla. Kurssit opettavat ammattitaitoiset opettajat ja opettajat.

Mikä on sivutoimisen astetta tietokonetekniikassa? Ohjelman painopiste on kasvattaa tietotekniikan, filosofian ja historian opiskelijan tietämysperusta sekä kattaa useiden muiden aiheiden perusteet. Opiskelija oppii usein tekemään luovia työskennellessään taiteellisissa medioissa parantavia tietokoneohjelmia. Kurssit voivat keskittyä esimerkiksi web-suunnitteluun, tietokonegrafiikkaan, animaatioon ja pelin kehittämiseen, ja ne ovat tyypillisesti opettajia, joilla on edistyneitä tutkintoja ja todellista kokemusta alalla.

Tämän ohjelman tutkijat saavat usein vahvan perustan sellaisille aloille kuin psykologia, tiede, yhteiskuntatieteet ja matematiikka, ja he voivat kehittää kriittisiä ajattelutaitoja, jotka voivat olla hyödyllisiä koko elämänsä ajan. Ne voivat myös oppia erityisiä taitoja tietokoneohjelmissovelluksilla, jotka voivat kääntää hyvin työpaikalla.

Tämän ohjelman kustannukset riippuvat monista tekijöistä, kuten koulun sijainnista, kirjojen kustannuksista ja rahoitustuen saatavuudesta. Jos haluat lisätietoja, tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia yksittäisiä kouluja.

Tietojenkäsittelytaiteen tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneet voivat halutessaan päästä työmarkkinoille tai jatkaa lisätutkimuksia. Työpaikalla tutkinnon suorittaneet voivat pyrkiä työskentelemään koulutuksessa, yksityisessä teollisuudessa tai hallituksessa tai päättävät harjoittaa itsenäistä ammatinharjoittamista. Ne voivat olla kysyntään IT-analyytikoilta, verkkosivujen suunnittelijoilta, CAD-suunnittelijoilta, videopelien tuottajilta, ohjelmoijien ohjelmoijilta, teknikoilta, yrittäjiltä ja taiteilijoilta.

Kukoistavana kentänä tämä koulutusohjelma tarjotaan monissa eri kouluissa eri puolilla maailmaa, johon sisältyy usein verkko-opetusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read Less
Other options within this field of study:

2 Results in Digitaalinen taide

Campus FP

Oletko intohimoisesti maailman videopelien? Nyt voit työskennellä mitä haluat: animaatio, Virtual Reality ja lisätyn todellisuuden, elokuva-, televisio- ... kukoistaa tek ... [+]

Oletko intohimoisesti maailman videopelien? Nyt voit työskennellä mitä haluat: animaatio, Virtual Reality ja lisätyn todellisuuden, elokuva-, televisio- ... kukoistaa teknologian kehittämistä joka lupaavalla joka vaatii ammattitaitoisen henkilöstön luoda loputon virtuaalimaailmoja. Opettele käyttämään uusimpia sovelluksia saavuttaa uskomattomia tuloksia. Tulevaisuus on 3D!

Tavoitteet

Tässä koulutuksessa sykli voit kehittää henkilökohtaisia ​​taitoja, ammatillisia ja taitoja alan videopelit, The elokuvateatteri tai digitaalinen ja multimedia ympäristöjä. Business Communication, multimedia- ja elokuvien tuotantoyhtiöitä etsivät ammattilaisia luova auttaa heitä innovoida, joka pystyy tuottamaan houkuttelevia tuotteita soveltamalla viimeisintä tekniikkaa ja masterointi pisimmällä 3D-ohjelmia, animaation ja suunnittelu.... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campus FP

Olemme teknologian puomi kaikilla aloilla ja yhä vaatia kehittäjille tarpeisiin työmarkkinoilla. Opi kaikki liikkeenjohdon sovelluksia prosessien optimointiin vastaamaan ... [+]

Olemme teknologian puomi kaikilla aloilla ja yhä vaatia kehittäjille tarpeisiin työmarkkinoilla. Opi kaikki liikkeenjohdon sovelluksia prosessien optimointiin vastaamaan vapaa tarvitsee ... ja myös oppia sen tarjoamiseksi mistä tahansa millä tahansa laitteella.

Tavoitteet

Tässä sykli koulutusta opit kehittää, toteuttaa, dokumentoida ja ylläpitää sovellukset tietokone kaikenlaisten laitteiden: puhelimet, tabletit, webJne Te suunnittelee ja ohjelmoi oman sovellukset.

kurssiohjelma

Professional moduulit ensimmäinen vuosi

Computer Systems (170h). Tietokannat (170h). Ohjelmointi (230h). Markup Language and Information Management Systems (120h). Kehitysympäristöt (90h). Koulutus ja ohjaus (90h). ... [-]
Espanja Madrid
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi