close

Suodattimet

Katso tulokset

Parhaat Postgraduate-sertifikaattiohjelmat Liikkeenjohtaminenssa

Jatko todistus on ohjelma, joka voi kestää kuudesta kuukaudesta neljään vuoteen saavuttaa valmistumisesi jälkeen perinteisistä koulu. Se ei ole täyttä tasoa, eikä ohjelman tietyllä painopistealue. Mikä on jatko todistus Business Administration? Tämä ohjelma perustuu tietosi liiketoiminnan ja valmistaa sinut tulevaa uraa tai koulutukseen. Yksi painopistealue voi sisältää projektin… Lue lisää

Jatko todistus on ohjelma, joka voi kestää kuudesta kuukaudesta neljään vuoteen saavuttaa valmistumisesi jälkeen perinteisistä koulu. Se ei ole täyttä tasoa, eikä ohjelman tietyllä painopistealue.

Mikä on jatko todistus Business Administration? Tämä ohjelma perustuu tietosi liiketoiminnan ja valmistaa sinut tulevaa uraa tai koulutukseen. Yksi painopistealue voi sisältää projektinhallinnan, ja opiskelijat ehkä odottaa työselostus, joka kattaa aiheet, kuten kirjanpito, markkinointi ja henkilöstöhallinto. Nämä liiketalous ohjelmat voivat myös auttaa kehittämään laajempaa maailmanlaajuista tietoisuutta ja terävämpi kriittisen ajattelun taitoja.

On olemassa monia etuja ottaen jatko todistus Business Administration. Sen avulla voit löytää mitä teollisuus haluat jatkaa uran, asettaa sinut maisterin tai tohtorin opintojen tiellä, tai avata erityisiä uramahdollisuuksia.Täydennyskoulutukseen voi myös johtaa korkeampiin johtaviin asemiin ja palkkojen korotus.

Kuten kaikissa ohjelmissa, kustannukset ottaa jatko todistus vaihtelevat. Ohjelma ja laitoksen valitset ja pituus tutkimus sekä olemaan tekijä lopulliset kustannukset, ja sinun tulisi tutkia oman koulun valinta huolellisesti.

Jatko todistus Business Administration auttaa valmistautumaan monenlaisia ​​työn ja uravaihtoehtoja liikemaailmassa. Saatat pystyä käyttämään uusia taitoja ja tietoja, jotka auttavat hallitsemaan suurempia projekteja nykyisestä sijainnista tai saada edistäminen tai korkeamman tason kannan suuri tai globaali yritys. Voit ottaa jatko-sertifikaatti ja löytää työtä yksityisellä sektorilla, voittoa areenalla tai valtion virastot.

On monia vaihtoehtoja siellä, kun se tulee omalle täydennyskoulutusta. Kun tiedät, mitä haluat opiskella, on aika hakea.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
SOAS University of London
Lontoo , Yhdistynyt kuningaskunta

Kansainvälisillä yrityksillä on kasvava tarve korkealaatuista johtamistaitoa ja alueellista asiantuntemusta omaavalle vanhemmalle henkilöstölle. Koska Aasian ja Afrikan alueil ... +

Kansainvälisillä yrityksillä on kasvava tarve korkealaatuista johtamistaitoa ja alueellista asiantuntemusta omaavalle vanhemmalle henkilöstölle. Koska Aasian ja Afrikan alueilla on roolit johtavana ja nousevana taloudena maailmassa, tämä kansainvälisen liiketoiminnan jatkotutkinto vastaa tähän tarpeeseen. Opiskelija tutkii globaalien ja paikallisten tekijöiden, jotka vaikuttavat liikkeenjohdon päätöksentekoon, vuorovaikutusta. -
Jatkotutkintotodistus
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Loka 2020
07 Syys 2020
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä