Filter
Jatkotutkintodiplomi

Suositut Postgraduate diplomiohjelmat Opetusalassa

Kandidaattitutkinnon jälkeen jotkut opiskelijat haluavat saada jatko-opinnäytetyön erikoistuneella alalla valitsemansa. Vaikka tämä voi poiketa maisteriohjelmasta, jatko-opinnot voivat antaa opiskelijalle mahdollisuuden saavuttaa tehokkaammin korkeakoulutusta tai saada parempia työpaikkoja lisäkoulutuksen vuoksi.

Mikä on jatko-opinnot opetuksessa? Jos olet kouluttaja, joka on juuri suorittanut kandidaatin tutkinnon tai siihen liittyvän pääaineen ja halu erikoistua erikoistumaan kiinnostavaan alueeseen, tämä voi olla hyvä ohjelma sinulle. Opetussuunnitelman kehittäminen, ohjaaminen ja neuvonta, koulutusarviointi, opetuksen teoria ja luokkahuonehallinto voivat olla osa työssään suorittamia kursseja, syventämällä jo aiemmin hankittua tietämystäsi.

Erikoistunut harjoittelu, joka on saatu jatko-opinnäytetyön saamiseksi, hyödyttää usein opiskelijan akateemista ja ammatillista työtä. Tarvittavat taidot, kuten johtajuus, organisaatio, luottamus ja luokkahuoneenhallinta, menestyvät opiskelijoilla, jotka ottavat nämä ohjelmat vakavasti ja jotka kykenevät avaamaan mahdollisuuksia.

Jatkotutkinto-ohjelmat voivat vaihdella pituuden ja kysynnän mukaan aiheiden ja laitosten välillä. Voit arvioida tarkemmin oppilaitoksesi hankintakustannuksia saadaksesi tietoa haluamasi tutkintotodistuksen saamisesta.

Opiskelijan jatko-opiskelun etsiminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos olet päättänyt painopistealueesta. Sen vastaanottaminen voi antaa sinulle mahdollisuuden opettaa erityyppisissä laitoksissa tai tulla pätevämmäksi korkeatasoisille, arvokkaille työpaikoille. Osa näistä voi olla perusopettaja, erityisopettaja, liikunnanopettaja tai koulupäällikkö.

Jos sinulla on kiinnostusta koulutukseen, jatkotutkinto voi olla loistava vaihtoehto. Suuri kursseja on saatavana eri puolilta maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Opetusala

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

PGDE kurssi on ammatillinen koulutus. Kurssi koskee yleinen opetusneuvosto Skotlannissa ja Skotlannin hallitus. ... [+]

Miksi tämä kurssi?

Sovellukset ovat avoimia kaikille aiheista paitsi historian, Modern Studies ja biologian.

PGDE kurssi on ammatillinen koulutus. Kurssi koskee yleinen opetusneuvosto Skotlannissa ja Skotlannin hallitus.

PGDE täyttää tutkinnon opettaa toisen asteen koulutuksessa.

PGDE kurssi voidaan pitää yhden vuoden ajan (36 viikkoa) kokopäiväinen ohjelma ja myös kahden vuoden osa-aika-ohjelma.

Kurssi antaa sinulle teoreettista ja käytännöllistä lähtökohta urasi. Opit taitoja, asenteita ja osaamista kommunikoida kohde luokkahuoneessa.

Tämä kurssi rekrytoi valmistuneille erilaisia ​​toisen asteen koulutuksen aiheita ja on Iso-Britannia, EU ja kansainvälinen opiskelijoille. Se on tunnustettu pätevyys kaikkialla maailmassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
38 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Tämä TQFE-jatko-opintokurssi perustuu Skotlannin korkeakouluopettajien ammatillisiin standardeihin, ja Skotlannin yleinen opetusneuvosto on täysin akkreditoitu. Kurssi tu ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä TQFE-jatko-opintokurssi perustuu Skotlannin korkeakouluopettajien ammatillisiin standardeihin, ja Skotlannin yleinen opetusneuvosto on täysin akkreditoitu. Kurssi tukee sinua kehittämässä valmiuksiasi ammatillisena opettajana, jotta se voi vaikuttaa myönteisesti nykyaikaiseen jatkokoulutukseen.

Saat arvokasta työkokemusta yhdessä kumppanikouluissamme Skotlannissa ja lisää ymmärrystäsi ja ammattitaitoasi FE-alalla.

University of Stirling on toimittanut TQFE-kurssin 15 vuodeksi. Kurssi yhdistää erilaisia ​​pedagogisia menetelmiä, joiden tarkoituksena on kannustaa sinua osallistumaan akateemisen ja poliittisen kirjallisuuden kanssa ja kommunikoimaan vertaisryhmän kanssa osana "ammatillista oppimisyhteisöä". Kurssin suorittamiseen käytetään sekä face-to-face-istuntoja että erilaisia ​​online-tekniikoita.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
University of Essex Online

PG Cert -ohjelmaan liittyvästä tietämyksestä saat tämän kurssin avulla voit saavuttaa taitojasi ja osaamistasi erilaisiin käytäntöihin jatkuvan ammatillisen kehityksen va ... [+]

Yleiskatsaus

Kehitä urasi ja tietosi PG Dip -opetuksen avulla, joka on suunniteltu erityisesti opetus- ja koulutuskäytäntöjä tekeville.

PG Cert -ohjelmaan liittyvästä tietämyksestä saat tämän kurssin avulla voit saavuttaa taitojasi ja osaamistasi erilaisiin käytäntöihin jatkuvan ammatillisen kehityksen varmistamiseksi, mukaan lukien kriittinen pohdinta, tutkimus ja tutkimus sekä osallistuminen diskurssiin asiaankuuluvien käytäntöyhteisöjen kanssa .

Koko ohjelman ajan työskentelet muiden ammattilaisten rinnalla kehittämään tarvittavaa osaamista ja taitoja arvostelemaan kriittisesti akateemista kirjallisuutta ja soveltamaan havaintoja käytäntöön, parantamaan omaa opetusta ja oppimista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Request Info
Englanti
Part-time
16 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi