Suositut Postgraduate diplomiohjelmat Luonnontieteetssa

Jatkotutkinto myönnetään päätyttyä jatko-ohjelma, jossa opintoja maisterin tasolla, mutta vähemmillä yksikköä. Se on tapa, että opiskelijat voivat hankkia perustan kurinalaisuutta muu kuin heidän perustutkintoa opinnoilla tai lisäämään niiden markkinoitavuuteen. Mikä on jatkotutkinto luonnontieteiden? Luonnontieteet viittaa käyttöä tieteenalojen tutkia luontoon. Yksi voi vali… Lue lisää

Jatkotutkinto myönnetään päätyttyä jatko-ohjelma, jossa opintoja maisterin tasolla, mutta vähemmillä yksikköä. Se on tapa, että opiskelijat voivat hankkia perustan kurinalaisuutta muu kuin heidän perustutkintoa opinnoilla tai lisäämään niiden markkinoitavuuteen.

Mikä on jatkotutkinto luonnontieteiden? Luonnontieteet viittaa käyttöä tieteenalojen tutkia luontoon. Yksi voi valita erikoistua biotieteiden kuten biologian tai fysiikan kuten kemian, fysiikan tai tähtitiede. Opiskelija voi yleistää tai, jos he tietävät alalla he haluavat harjoittaa, voivat yhdistää heidän opintojaan tätä varten, kuten kemian ja astrofysiikan.

Advanced tutkimus luonnontieteissä on erinomainen tapa lisätä mahdollisuuksia löytää työtä yli vain ottaa perustutkintoa astetta, sekä parantaa palkkaa tämän kannan.Se on myös mielenkiintoinen tapa saada syvempää ymmärrystä maailmasta ympärilläsi tieteellisellä tavalla.

Kustannukset saavuttaa jatkotutkinto riippuu mikä toimielin päätät opiskella ja missä se sijaitsee. Valitsemalla online-ohjelmat on yksi tapa, että voit ehkä vähentää kustannuksia.

Potentiaalisia työllistymismahdollisuuksia riippuu suunnan voit erikoistumista. Yleisesti, ne voivat sisältää tuotekehitystä, tutkimusta ja valmistus omassa kentässä. Tekninen kirjoittaminen on myös mahdollista. Industries ja osastojen yritysten palkata luonnontiede valmistuneet ovat valtionhallinnon, tutkimus ja kehitys, ympäristö, elintarvike-, lääke-, julkaisu, puolustus, energia, ilmailu-, terveystieteiden, oikeuslääketieteessä, säilyttäminen, biolääketieteen ja paljon muuta.

Kun aika opiskella tiedettä edistyneellä tasolla ei vain valmentaa uran tällä alalla, se myös osoittaa tieteenala, joka on myyntikelpoista kaikilla toimialoilla. Lisätietoja siitä, miten voit päästä alkuun, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
University of Saskatchewan
Saskatoon, Kanada

Saskatchewan tunnetaan Kanadan leipäkorteena, joka viittaa sen vahvuuteen maatalouden perushyödykkeiden tuottajana ja sen panoksena luonnon- ja sovellustieteisiin sekä biotekn ... +

Saskatchewan tunnetaan Kanadan leipäkorteena, joka viittaa sen vahvuuteen maatalouden perushyödykkeiden tuottajana ja sen panoksena luonnon- ja sovellustieteisiin sekä biotekniikkaan. Elintarvike- ja biotuotetieteiden osastolla on kaksi tutkimusvirtaa; elintarviketeollisuus ja sovellettu mikrobiologia. Molemmat alueet käsittävät tieteen ja teknologian kehittämisen ja soveltamisen ennen sadonkorjuuta ja sen jälkeisessä maataloudessa sekä lisäarvon tuottamiseen maatalouden alkutuotteille. Viime vuosina tieteidenvälinen tutkimus näiden kahden virran välillä on johtanut elintarvikkeiden turvallisuuden ja turvallisuuden parantumiseen, mikä on lisännyt tutkimusrajan perinteisten elintarvikkeiden ja mikrobituotteiden ohi. Elintarvike- ja biotuotetieteiden osasto pyrkii hyödyntämään täysin uusiutuvia bioresursseja tuottamaan terveellisiä elintarvikkeita ja kuluttajien hyväksyttäviä biotuotteita, jotta voidaan tukea terveyttä, ympäristöä ja kestävää biotaloutta. -
Jatkotutkintodiplomi
Full-time
Englanti
Kampus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here