Jatkotutkinto todistus energianhallinnasta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Johta energia-alan muutosta, globaalia vastuuta

Tutkintotodistus energiahallinnosta on suunniteltu auttamaan insinöörejä, johtajia ja yrittäjiä kehittämään erikoistuneita taitoja ja tietoja, joita tarvitaan energia-alan asiantuntijoiksi , jotta organisaatiot ja hankkeet johtaisivat tehokkaasti energia-alalla. Näiden erikoistuneiden johtajien on kyettävä suorittamaan taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöarviointeja sekä suunnittelemaan innovatiivisia ja kestäviä liiketoimintamalleja.

Muoto

Osa-aikainen

Kesto 1 vuosi
Sijainti monterrey
Ohjelman vastaanotto syyskuu
Kieli Englanti ja Espanja

Edelläkävijä jatko-opiskelija Meksikossa

Meksikon energiasektorilla on meneillään suuri muutos, minkä vuoksi EGADE Business School suunnitteli tämän Meksikon pioneeri-jatkotutkinnon, jota rikastettiin sekoitetulla lähestymistavalla, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet nopeasti muuttuvalle teollisuudelle. Tämä tutkinto on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat hallita energia-alan monimutkaisuuden.

Tule yhdeksi Meksikon ensimmäisistä johtavista energia-alan asiantuntijoista

Tämän tyyppisen erikoistumisen erityinen opetussuunnitelma ja muoto on suunniteltu johtamaan taitojasi ja tietämystäsi perusteellisen oppimiskokemuksen kautta, jotta voit tulla vaikuttavaksi johtajaksi energia-alan strategisten hankkeiden hallinnassa ja luomisessa. Joitakin tämän ohjelman tärkeimmistä eduista ovat seuraavat:

 • Mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa ja vaihtaa kokemuksia energiamarkkinoiden julkisen ja yksityisen sektorin asiantuntijoiden kanssa .
 • Kurssit keskittyivät finanssialueisiin ala-erikoistumisena.
 • Perusteellinen tarkastelu sääntelytoimenpiteistä , erityisesti Meksikossa, kuten markkinarakenne ja yksityisten yritysten osallistuminen.
 • Executive-muoto, jolla on joustavuus tasapainottaa ammatillinen menestys henkilökohtaisten ja työsuoritusten kanssa
 • Pääsy tiedekunnan piiriin, joka koostuu kansainvälisesti tunnetuista professoreista, sekä alan johtajien opastaminen ja osallistuminen luentoihin ja istuntoihin.

Lisätietoja pääsyprosessista

Pääsy tähän erikoistumiseen on erittäin kilpailukykyinen. EGADE Business School arvioi kattavasti kunkin hakijan akateemisen ja ammatillisen kokemuksen tavoitteena arvioida akateemista menestystä ja ammatillista kasvua.

Pääsyvaatimukset

Ammatillinen kokemus 5 - 8 vuotta
Ikähaarukka 30-35
koulutus Korkeakoulusta valmistuneet
Pienin / keskimääräinen GMAT 550/600
Kieli Englanninkielinen tentti (TOEFL, IBT tai vastaava)
Lisävaatimukset
 • Hakemuskaavake
 • Osallistumistesti (PAEP tai vastaava)
 • Kaksi ammatillista suosituskirjeet
 • Päivitetty CV: n virallinen dokumentaatio
 • Englannin kielitodistus (TOEFL tai vastaava)
 • Tarkoitus
 • Haastattelu ohjelman johtajan tai tiedekunnan jäsenen kanssa
Viimeksi päivitetty Loka 2019

Oppilaitoksesta

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Lue lisää

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Näytä vähemmän
Mexico City , monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , lima + 4 More Vähemmän