Jatkotutkinto luonnonsuojelututkinnosta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Jatkotutkintojen säilyttämisopinnot on intensiivinen yhden vuoden jatkokurssi, jonka tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille, joilla ei ole säilytystausta, parantaa tietämystä ja taitoja.

Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää erilaisia analyyttisiä laitteita ja oppia ammattilaisilta, joilla on laaja kokemus. He voivat hyötyä myös tiimin vahvoista yhteyksistä museoihin, ammattijärjestöihin ja perintötoimistoihin.

Kurssin aikana opiskelijoiden odotetaan tuottavan omat portfolionsa erikoispiirroksista ja valokuvista sekä mahdollisuuden kehittää teknisiä taitoja historiallisten esineiden käsittelemiseen. Opiskelijoita kannustetaan hyödyntämään mahdollisuuksia osallistua itse eläviin hankkeisiin.

Tutkimusalueet, projektit ja aiheet

University of Lincoln suojelu- ja kulttuuriperinnön keskus perustettiin vuonna 2011 koordinoimaan perintöalan akateemista tutkimusta konservoinnin, historian ja tieteen aloilla.

Jäsenet ovat kiinnostuneita historiallisesta aineellisesta kulttuurista ja sen säilyttämisestä ja analysoinnista. Heillä on pääsy tiedepohjaisiin menetelmiin materiaalien analysoimiseksi ja historialliseen asiantuntemukseen, jota tarvitaan tämän analyysin merkityksen ilmaisemiseen. Jäsenet työskentelevät museosektorin kanssa konservatorioina, kuraattoreina ja konsultteina.

Ryhmän tutkimusaiheita ovat arkkitehtoninen maalitutkimus, kulttuurihistoria sekä historialliset ja muinaiset materiaalit.

124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpgLizzie George / Unsplash

Miten opiskelet

Opiskelija pääsee käsiksi monenlaiseen historialliseen materiaaliin ja voi keskittyä niiden parantavaan hoitoon ja ennaltaehkäisevään säilyttämiseen.

Kurssin kokoonpano ja suorittaminen ovat eri moduuleilla erilaisia, ja niihin voi kuulua luentoja, seminaareja, työpajoja, itsenäistä opiskelua, käytännön työtä luonnonsuojelulaboratorioissa, tutkimusta ja henkilökohtaista oppimista.

Yhteyshenkilöt ja itsenäinen opiskelu

Tämän ohjelman viikkotiedot voivat vaihdella moduulien ja opintojen vaiheen mukaan. Jatkotutkinnon suorittamiseen sisältyy merkittävä osa itsenäistä opiskelua, jossa tutkitaan luennoissa ja seminaareissa käsiteltyä materiaalia. Yleisenä oppaana oppilaiden odotetaan viettävän vähintään kaksi-kolme tuntia itsenäisessä opinnossa jokaisesta luokan tunnista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ohjelman johtajaan.

moduulit

Taso 3

  • Soveltavat käytännön taidot (ydin).
  • Suojausprosessit (Core).
  • Suojelutiede (Core).
  • Suojeluteoria (ydin).
  • Dokumentointitekniikat (ydin).
  • Ennaltaehkäisevä suojelu (ydin).

† Jotkut kurssit voivat tarjota valinnaisia moduuleja. Valinnaisen moduulin saatavuus voi vaihdella vuosittain, ja siihen sovelletaan opiskelijoiden vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että tiettyjen valinnaisten moduulien saatavuutta ei voida taata. Valinnaisen moduulin valinta voi vaikuttaa myös henkilöstön saatavuuteen.

Miten arvioit

Arviointimenetelmät

Tämän kurssin opiskelijat voidaan arvioida kurssityöllä, joka koostuu esityksestä, esseestä, etenemistestistä, raporteista, käytännön työstä sekä piirustuksista ja valokuvista.

Arviointipalaute

University of Lincoln arviointikyselytutkimuspolitiikka pyrkii varmistamaan, että tutkijat palauttavat kurssin arvioinnin viipymättä - yleensä 15 työpäivän kuluessa toimituspäivästä.

Pääsyvaatimukset 2020–21

Kunniamerkinnät tutkinnosta tai vastaavasta ammattikokemuksesta.

Merentakaisten opiskelijoiden on osoitettava englannin kielen taito, joka vastaa yleisesti IELTS 6.0 -standardia, vähintään 5,5 jokaisessa elementissä.

Jos et täytä yllä olevia IELTS-vaatimuksia, saatat pystyä osallistumaan johonkin istuntoa edeltävään englanninkieliseen ja akateemiseen opiskeluun liittyvään osaamiskurssiimme. Nämä erikoiskurssit on suunniteltu auttamaan opiskelijoita täyttämään suunnitellun opinto-ohjelman englannin kielen vaatimukset.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Näytä vähemmän