Kurssi

Jatkotutkintojen säilyttämisopinnot on intensiivinen yhden vuoden jatkokurssi, jonka tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille, joilla ei ole säilytystausta, parantaa tietämystä ja taitoja.

Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää erilaisia analyyttisiä laitteita ja oppia ammattilaisilta, joilla on laaja kokemus. He voivat hyötyä myös tiimin vahvoista yhteyksistä museoihin, ammattijärjestöihin ja perintötoimistoihin.

Kurssin aikana opiskelijoiden odotetaan tuottavan omat portfolionsa erikoispiirroksista ja valokuvista sekä mahdollisuuden kehittää teknisiä taitoja historiallisten esineiden käsittelemiseen. Opiskelijoita kannustetaan hyödyntämään mahdollisuuksia osallistua itse eläviin hankkeisiin.

Tutkimusalueet, hankkeet

University of Lincoln suojelu- ja kulttuuriperinnön keskus perustettiin vuonna 2011 koordinoimaan perintöalan akateemista tutkimusta konservoinnin, historian ja tieteen aloilla.

Jäsenet ovat kiinnostuneita historiallisesta aineellisesta kulttuurista ja sen säilyttämisestä ja analysoinnista. Heillä on pääsy tiedepohjaisiin menetelmiin materiaalien analysoimiseksi ja historialliseen asiantuntemukseen, jota tarvitaan tämän analyysin merkityksen ilmaisemiseen. Jäsenet työskentelevät museosektorin kanssa konservatorioina, kuraattoreina ja konsultteina.

Ryhmän tutkimusaiheita ovat arkkitehtoninen maalitutkimus, kulttuurihistoria sekä historialliset ja muinaiset materiaalit.124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpg Lizzie George / Unsplash

Miten opiskelet

Opiskelija pääsee käsiksi monenlaiseen historialliseen materiaaliin ja voi keskittyä niiden parantavaan hoitoon ja ennaltaehkäisevään säilyttämiseen.

Kurssin kokoonpano ja suorittaminen ovat eri moduuleilla erilaisia, ja niihin voi kuulua luentoja, seminaareja, työpajoja, itsenäistä opiskelua, käytännön työtä luonnonsuojelulaboratorioissa, tutkimusta ja henkilökohtaista oppimista.

Yhteyshenkilöt ja itsenäinen opiskelu

Tämän ohjelman viikoittaiset yhteystiedot voivat vaihdella yksittäisten moduulien ja tutkimuksen vaiheen mukaan. Jatko-opintoihin liittyy merkittävä osa itsenäisestä tutkimuksesta, jossa käsitellään luentojen ja seminaarien materiaalia. Yleisenä oppaana, joka tunti luokkakouluissa odotetaan viettävän vähintään kaksi-kolme tuntia itsenäisessä tutkimuksessa. Tarkempia tietoja ota yhteyttä ohjelman johtajaan.

moduulit

Taso 3

  • Soveltavat käytännön taidot (ydin).
  • Suojausprosessit (Core).
  • Suojelutiede (Core).
  • Suojeluteoria (ydin).
  • Dokumentointitekniikat (ydin).
  • Ennaltaehkäisevä suojelu (ydin).

† Jotkut kurssit voivat tarjota valinnaisia moduuleja. Valinnaisen moduulin saatavuus voi vaihdella vuosittain, ja siihen sovelletaan opiskelijoiden vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että tiettyjen valinnaisten moduulien saatavuutta ei voida taata. Valinnaisen moduulin valinta voi vaikuttaa myös henkilöstön saatavuuteen.

Miten arvioit

Arviointimenetelmät

Tämän kurssin opiskelijat voidaan arvioida kurssityöllä, joka koostuu esityksestä, esseestä, etenemistestistä, raporteista, käytännön työstä sekä piirustuksista ja valokuvista.

Arviointipalaute

University of Lincoln arviointikyselytutkimuspolitiikka pyrkii varmistamaan, että tutkijat palauttavat kurssin arvioinnin viipymättä - yleensä 15 työpäivän kuluessa toimituspäivästä.

Pääsyvaatimukset 2020–21

Kunniamerkinnät tutkinnosta tai vastaavasta ammattikokemuksesta.

Merentakaisten opiskelijoiden on osoitettava englannin kielen taito, joka vastaa yleisesti IELTS 6.0 -standardia, vähintään 5,5 jokaisessa elementissä.

Jos et täytä yllä olevia IELTS-vaatimuksia, saatat pystyä osallistumaan johonkin istuntoa edeltävään englanninkieliseen ja akateemiseen opiskeluun liittyvään osaamiskurssiimme. Nämä erikoiskurssit on suunniteltu auttamaan opiskelijoita täyttämään suunnitellun opinto-ohjelman englannin kielen vaatimukset.

Ohjelman opetuskielet:
  • English (UK)
University of Lincoln
Viimeksi päivitetty Marraskuu 5, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
15,900 GBP
kansainvälinen - koti / EU; £ 9250
Määräaika
Tammi 15, 2020
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Elo 2021
Haun määräaika
Tammi 15, 2020

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Tammi 15, 2020
Päättymispäivämäärä
Elo 2021

Change your World at the University of Lincoln | University of Lincoln