Jatko-opinnot luomiseen ja reflektointiin

Yleistä

Ohjelman kuvaus

IEFC: n tarjoamat jatko-opinnot on suunniteltu antamaan erikoistumistutkinnon tutkinnon suorittaneille tai vastaaville tiedoille.

Tarjotaan kolme erilaista jatko-opintokurssia, jotka saadaan suorittamalla vähintään 120 tuntia yhden niistä kolmesta osa-alueesta, joissa ne on jäsennelty, sekä lopputyö, joka heijastaa hankittua tietoa.

120 tuntia voidaan tehdä koko valittu alue, tai vähintään 60% on erityinen ja muille muille alueille.

On suorittanut kurssin Erikoistuminen yllä ja haluavat jotta saadaan jatko on lähettää sähköpostiviestin koordinaattori Joan ribo- (jribof@iefc.cat).

opetussuunnitelma

kurssit


projekti


laitteisto

IEFC-tilat järjestetään seuraavilla neljällä alalla:

 • koulu
  Valokuvalliset tutkimukset (sarjat), digitaaliset luokkahuoneet, analogiset laboratoriot ja teoreettiset luokkahuoneet.
 • Näyttelytilat
  Neljä näyttelytilaa, jossa näytetään säännöllisesti näkyviä valokuvaajia eri alueilta.
 • kirjasto
  Se on kokoelma yli 6000 valokuvauskirjasta ja sanomalehtikirjastosta, jossa on nykyisiä ja vanhoja valokuvauslehtiä, sekä kansallisia että kansainvälisiä.
 • arkisto
  Arxiussa on yli 800 000 valokuvaa 1800-luvun puolivälistä 20-luvun puoliväliin.


työnvälitystoimisto

Job Bank on IEFC: n tarjoama palvelu, joka tarjoaa opiskelijalle valokuvataiteen liittämistä IEFC-opiskelijoihin yritysten ja valokuva-alan ammattilaisten kanssa, jotka tarvitsevat työtä.

sääntöjä:

 • Jokainen opiskelija, joka on päättänyt Graduate in Photography -palvelusta, voi käyttää työpaikan palveluita.
 • TÄYTTÄÄ KAIKKI rekisteröintilomakkeen kohdat, joissa on selkeät kirjaimet ja toimitettava päivitetty henkilötodistus. Haluttaessa voidaan liittää yksityiskohtaisempi opetussuunnitelma.
 • IEFC ei neuvota palkkoja, tunteja tai muita työehtoja. Tämä osio on sovitettu jokaisen oppilaan, erityisesti henkilön tai yrityksen, joka haluaa palkata hänet.
 • Jos rekisteröitymisen jälkeen tiedot ovat muuttuneet, ota yhteyttä borsadetreball@iefc.cat. (Sihteeristössä mainitut tiedot ovat riippumattomia työryhmän asiakirjoista).

Yritykset, joiden kanssa se on tehnyt yhteistyötä viime aikoina: Mango, La Vanguardia, Bach Import, Engel

Pörssin kaikista tiedoista, ehdotuksista, epäilyistä tai kysymyksistä lähetä osoitteeseen: borsadetreball@iefc.cat.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

La Escuela de Fotografía del IEFC ofrece estudios de fotografía proporcionando la formación necesaria a aquellas personas que buscan una salida profesional, un medio de expresión artística, o unos con ... Lue lisää

La Escuela de Fotografía del IEFC ofrece estudios de fotografía proporcionando la formación necesaria a aquellas personas que buscan una salida profesional, un medio de expresión artística, o unos conocimientos que le ayuden en su actividad. La Escuela es un importante referente en la enseñanza de la Fotografía a nivel europeo. Por sus aulas han pasado más de 15.000 alumnos, muchos de ellos se dedican a la fotografía profesional, ya sea en su vertiente artística, académica, cultural, empresarial o de servicios. Näytä vähemmän