Read the Official Description

Jatko Todistus Information Systems (IS) tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tehtävissä tietojärjestelmien alalla. Opetussuunnitelma keskittyy saamassa parempi käsitys tietojärjestelmien käytön tehostamiseksi liiketoimintaprosesseja ja päätöksentekoprosessin niihin liittyviä. Tietojärjestelmät ammattilaiset suunnitella, toteuttaa ja ottaa käyttöön ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat liikkeellepaneva voima jokaisen organisaation. Tämä ohjelma mahtuu opiskelijat juuri alkaneet tutkia, sekä ne, joilla on perusteellinen käsitys tietojärjestelmät. Käytännön sovelluksia ovat korostettu ohjelman. Viu n Jatko Todistus IS on tutkimuksen tietojärjestelmiä, niiden suunnittelun, kehittämisen ja käytön eri organisaatioissa. Tämän alan tutkimus kattaa laajan kirjon aiheita kuten suunnittelu ja arkkitehtuuri, käyttöönotto ja toteutus ja hallinta tietojärjestelmien ja taustalla teknologian organisaatioissa.

Ohjelman vaatimukset

Tämä todistus ansaitaan suorittamalla ohjelman kurssin vaatimukset 18 luotto tuntia, ylittää ohjelman edellytys kursseja.

Edellytyksenä kurssit

Kaikki uudet opiskelijat Jatko Todistus IS ohjelmassa tarvitaan tiettyjä perustaitoja menestyäkseen ohjelmassa. Opiskelijoille, joilla ei ole vaadittavaa tausta liiketalouden ja tietotekniikan täytyy ottaa joitakin tai kaikkia edellytys kurssien ennen kuin ne alkavat tutkimalla keskeisiä kursseja. Joissakin tapauksissa ohjelma edellytys kursseilla saattaa olla tietysti edellytykset voidaan ryhtyä ennen ilmoittautumalla ohjelman edellytys kursseja.

Ohjelman tavoitteet

Viu Graduate Certificate Information Systems opettaa opiskelijoille merkitystä tehokkaan tietojärjestelmän tahansa organisaation luominen ja toteutus tietojärjestelmän saavuttamiseksi organisaation tavoitteisiin. Opiskelija pystyy käyttämään teknologiaa kilpailuedun ja ymmärtää, miten teknologia auttaa saavuttamaan keskeiset liiketoiminnan tavoitteet organisaation. Toteuduttua ohjelman opiskelijat voivat:

  • Ota IT käsitellä automaation ongelmien havainnointi- kautta resoluutio;
  • Valitse ja ottaa käyttöön menetelmiä ja tekniikoita liiketoiminnan ongelmien ratkaisemiseksi;
  • Tukea organisaation päätöksenteossa;
  • Arvioi teknologioita soveltuvuus liiketoiminnan yhteydessä;
  • Integroidaan teknologioita, tuotteita ja palveluita osaksi yhtenäinen järjestelmiin.

Tutkinnon tämä ohjelma voi ennakoida seuraavan tyyppisiä uran:

  • System / ohjelmoija / yritysanalyytikko
  • tietokanta suunnittelija
  • Systems Manager
  • Tietojärjestelmät johtaja

Viu n Jatko Todistus IS-ohjelma on yleensä valmiiksi kahden vuoden kuluessa täysipäiväistä opiskelua. Se koostuu neljästä (4) ydin kursseja (12 op tuntia) ja kaksi (2) valinnaisia ​​kursseja (6 luotto tuntia).

Program taught in:
Englanti

See 7 more programs offered by Virginia International University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
2 lukukautta
Full-time
Hinta
13,068 USD
Deadline
Request Info
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016

Elo 2019

Location
Application deadline
Request Info
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Päättymispäivämäärä