Read the Official Description

Jatko Todistus Information Systems Management (ISM) kehittää opiskelijan valmiuksia käsitteellistää ja hallita suunnitteluun ja toteuttamiseen laadukkaan tietojärjestelmiä. Opetussuunnitelma keskittyy käsitteet, menetelmät ja käytännön sovelluksia tietojärjestelmien globaalissa työpaikalla.

Valmistuneet pystyy hallitsemaan talon ja ulkoistettu tietojärjestelmien kehittämiseen ja suorittaa tehokkaasti tuottajan ja kuluttajan tietojärjestelmien palvelut. Ohjelma valmistuneet osoittaa ammatillista osaamista, joka tekee niistä arvokkaita osallistujat ja johtajat toimintojen välisten globaali tekevien yhdessä toteuttamassa muutosta ja innovaatioita organisaatioiden käyttöön, hallintaan, ja päivittää uudet ja nykyiset tietojärjestelmät.

Ohjelman vaatimukset

Ohjelma koostuu neljästä (4) Core Kurssit ja kaksi (2) Valinnaiset kurssit. Valinnaisia ​​kursseja tarjoavat mahdollisuuden opiskelijoille kehittää edelleen osaamista käsitellään ydin kursseja, jotka perustuvat niiden aihealueeseen.

Edellytyksenä kurssit

Kaikki uudet opiskelijat tässä todistuksessa ohjelmassa tarvitaan tiettyjä perustaitoja menestyäkseen ohjelmassa. Opiskelijoille, joilla ei ole vaadittavaa tausta liiketalouden ja tietotekniikan täytyy ottaa joitakin tai kaikkia edellytys kursseista ennen kuin ne alkavat opiskelun kurssien ohjelmaan. Joissakin tapauksissa ohjelma edellytys kursseilla saattaa olla tietysti edellytykset voidaan ryhtyä ennen ilmoittautumalla ohjelman edellytys kursseja.

Ohjelman tavoitteet

Ohjelman tavoitteet Jatko Todistus ISM kuuluvat kahteen yleiseen luokkaan: tekninen ja organisatorinen. Päätyttyä ohjelman, valmistuneet pystyvät: Technical Domain

  • Käytä eri lähteistä ja keinoja ylläpitää rahan kanssa pääryhmään liiketoiminnan tietojärjestelmien ja ohjelmistojen infrastruktuuri välineitä ja järjestelmiä.
  • Tekemään asianmukaisia ​​suunnitteluvalintojen seurauksena analyysin järjestelmähallinnassa ja palvelun ominaisuudet.

Organisaation Domain

  • Hallitse talon ja ulkoistaa tietojärjestelmien kehittämiseen ja suorittaa tehokkaasti tuottajan ja kuluttajan tietojärjestelmien palvelut.
  • Hallita liiketoimintaprosesseja prosessin kautta analyysi, suunnittelu ja optimointi vastauksena organisaation tarpeisiin.
  • Palkatkaa parhaiden käytäntöjen suunnittelu, budjetointi, aikataulutus ja johtava tietojärjestelmien projekteja ja ohjelmia.
  • Parhaita toimintatapoja arvioitaessa, harjoittaa, ja hallintaa kolmansille palveluntarjoajille.
Program taught in:
Englanti

See 7 more programs offered by Virginia International University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
2 lukukautta
Full-time
Hinta
13,068 USD
Deadline
Request Info
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016

Elo 2019

Location
Application deadline
Request Info
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Päättymispäivämäärä