Read the Official Description

Lahjakkaille Education Program

Kaikki lahjakkaille koulutuksellisten ovat verkossa, paitsi GATE 6391 Advanced praktikum Lahjakkaat koulutus (Kesä ja syksy Sessions). Kesän istunto kokoontuu neljä päivä koko STEMulate Academy UCA ja syksyn istunto kokoontuu neljänä lauantaina.

Ne harjoittavat GATE osana ASTL, SPED, Educational asiantuntija tai tohtorin Leadership asteessa pitäisi nähdä näiden ohjelman verkkosivut niiden erityiset face-to-face vaatimuksiin.

Lahjakkaat Course valinnaisena

Etsitkö suuri valittavia oman jatko-ohjelma, joka on hyötyä sinulle ja opiskelijat opetat? Kaikki opettajat ovat tunnistaneet lahjakkaille opiskelijoille heidän kursseja ja oppilaita, jotka excel yhdellä tai useammalla alueella. Kurssit GATE ohjelmassa osuus strategioita harjoittaa kehittyneitä opiskelijoille oppimaan useille sisältöä alueilla. Valinnaisena oman koulutusohjelman, haluaisimme rohkaista teitä harkita toisen kursseista portilta ohjelmasta. Ennen ilmoittautumalla tietenkin, sinun täytyy ottaa yhteyttä osasto tuolin varmistaa GATE kurssin täyttää ohjelman valittavia vaatimukset. Ottamaan ylimääräisiä GATE kursseja, sinun täytyy olla täysin kirjoilla GATE ohjelmassa.

GATE 6353 Johdatus Lahjakkaat & Lahjakas-Summer I Fall Kurssi tutkii ominaisuudet lahjakas, lahjakas, ja luova lapsi julkisissa kouluissa. Painopiste on (a) historiallinen kehitys alalla; (B) ominaisuudet ja tunnistaminen; (C) ohjelmointi vaihtoehtoja ja malleja, jotka liittyvät alan lahjakkaiden koulutus; ja (d) koulutusohjelmien ja interventioita.

GATE 6355 Opetussuunnitelma ja opetus Lahjakkaiden oppijat-Fall Tämä kurssi opettaa ehdokkaita kuinka suunnitella eriytetty opetussuunnitelmia ja strategioita tarpeen tehokkaasti antaa asianmukaista kokemuksia, materiaaleja ja ympäristöjä edistää optimaalisen oppimiseen ja kehittämiseen lahjakkaiden.

GATE 6357 Luovuus, innovaatio, ja Trends in Lahjakkaat Education - Summer II Nykyiset suuntaukset ja kysymyksiä lahjakkuuskasvatusta lukien tarpeisiin luovia opiskelijat, kykyjen kehittämiseen ja innovointiin, ja tunnistaa ja palvelevat lupaavia aliedustettujen ryhmien tutkitaan.

GATE 6358 Affektiivinen Strategies Lahjakkaiden & Talented -Spring Tämä kurssi tarkastellaan strategioiden tarpeen käsitellä psykososiaalisen tarpeet liittyvät persoonallisuus, kypsyyttä, lahjakkuutta ja luovuutta. Konkreettisia strategioita hallintaan oppilaiden emotionaalisia tarpeita sekä asianmukaiset kokemuksia, materiaalit, ja ovat omiaan edistämään optimaalinen oppimiseen / kehittäminen lahjakkaiden tarjotaan.

Lahjakkaiden koulutus Graduate Certificate / Licensure Program

15 Jatko lukukausi tuntia

GATE 6353 Johdatus Lahjakkaat & Lahjakas-Summer I, Fall Kurssi tutkii ominaisuudet lahjakas, lahjakas, ja luova lapsi julkisissa kouluissa. Painopiste on (a) historiallinen kehitys alalla; (B) ominaisuudet ja tunnistaminen; (C) ohjelmointi vaihtoehtoja ja malleja, jotka liittyvät alan lahjakkaiden koulutus; ja (d) koulutusohjelmien ja interventioita. GATE 6355 Opetussuunnitelma ja opetus Lahjakkaiden oppijat-Fall Tämä kurssi opettaa ehdokkaita kuinka suunnitella eriytetty opetussuunnitelmia ja strategioita tarpeen tehokkaasti antaa asianmukaista kokemuksia, materiaaleja ja ympäristöjä edistää optimaalisen oppimiseen ja kehittämiseen lahjakkaiden.

GATE 6357 Luovuus, innovaatio, ja Trends in Lahjakkaat Education - Summer II Nykyiset suuntaukset ja kysymyksiä lahjakkuuskasvatusta lukien tarpeisiin luovia opiskelijat, kykyjen kehittämiseen ja innovointiin, ja tunnistaa ja palvelevat lupaavia aliedustettujen ryhmien tutkitaan.

GATE 6358 Affektiivinen Strategies Lahjakkaiden & Talented -Spring Tämä kurssi tarkastelee strategioita tarpeen käsitellä psykososiaalisen tarpeet liittyvät persoonallisuus, kypsyyttä, lahjakkuutta ja luovuutta. Konkreettisia strategioita hallintaan oppilaiden emotionaalisia tarpeita sekä asianmukaiset kokemuksia, materiaalit, ja ovat omiaan edistämään optimaalinen oppimiseen / kehittäminen lahjakkaiden tarjotaan.

GATE 6391 Advanced praktikum Lahjakkaat koulutus-Virtual praktikum Spring (ohjaaja hyväksyntä vaaditaan); Face-to-face praktikum kesällä Oppimiskokemuksia tarjotaan jotka sisältävät taitojen opetukseen organisaatiossa, hallinto, suunnittelu, ja opetuksen alalla ympäristössä. Ehdokkaat täydentää kehittynyttä praktikum kokemus kahdella tavalla: lähes aikana lukukauden hyödyntää opetussuunnitelmat ja opetuksen strategioita kehitetään Opetussuunnitelma ja opetus Course (Huom: virtuaalinen vaihtoehto on ehdokkaille elävät yli 60 kilometrin päässä kampuksella; by ohjelmakoordinaattori hyväksyntä vain) tai face-to-face hyödyntäen ohjaaja-valittu eriytetty opetussuunnitelma toteutetaan intensiivinen kentällä toimivien kokemus, joka edellyttää opetus yliopiston lähiyhteisön lasten leiri. Ilmoittautuminen rajoitettu GT opettaja ehdokkaille ja edellyttää ennakkohyväksyntää ohjaaja. Edellytys: GATE 6357, 6353, 6355,6358.

Tärkeä muistiinpano: Hakijoiden on läpäistävä valtion nimetyn Praxis tutkimus (s) lisätä lahjakkaille lisenssin nykyisiä Arkansas opetuksen lisenssejä. Out-of-state opiskelijoiden tulisi tarkistaa niiden state-antavan opettajan licensure virasto määrittää lisenssiä kelpoisuus ja valtion erityisiä vastavuoroisuuden sääntöjä ja määräyksiä.

Kustannus

K: Kuinka paljon tämä ohjelma maksaa minulle? *

  • Opetus ja palkkiot: $ 3,600
  • Kirjat ja tarvikkeet: $ 600
  • Kampuksella huone & board: ei tarjottu
Program taught in:
Englanti

See 2 more programs offered by University of Central Arkansas »

Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
15 tuntia
Part-time
Full-time
Hinta
3,600 USD
katso Opetus hinnat taulukossa Cost & FeesTuition ja palkkiot, plus $ 600 kirjoja ja tarvikkeita
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä