Italian sisustus- ja huonekalusuunnitteluvuosi - syksyn saanti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssi pidetään englanniksi.

Järjestelmällisen ja koordinoidun menetelmän mukaan lukien tutkimus, analysointi ja tiedon integrointi luovaan prosessiin, sisustussuunnittelu on monitahoinen ammatti, jonka avulla asiakkaan tarpeet ja resurssit tyydytetään luomaan projektin tavoitteet täyttävä sisätila.

Sisustus- ja huonekalusuunnittelun lukuvuosi kouluttaa huonekaluihin erikoistuneen suunnittelijan, joka kykenee sekä luomaan että hallitsemaan tilan suunnitteluun ja sisätiloihin keskittyvän projektin koko suunnitteluprosessia. Koulutuspolku toimii yksilön suunnitteluherkkyyden muotoilussa, henkilökohtaisen ilmaisukielen rakentamisessa, monitieteisen kulttuurin hankkimisessa, jossa yhdistyvät teoreettiset ja käytännön näkökohdat.

Aikataulu: Oppitunnit ovat maanantaista perjantaihin aamulla ja / tai iltapäivällä.

Taso ja edellytykset: Tämä on väliohjelma, joka on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on vähintään yhden vuoden akateeminen tausta tai ammattikokemus sisustussuunnittelussa, teollisuussuunnittelussa, huonekalusuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hakijoiden on hallittava esitystekniikat, kuten piirtäminen, luonnostelu ja renderointi, sekä visuaalisen viestinnän taidot, kuten tietokonegrafiikka ja renderointi, sekä mallinnus ja sanallinen viestintä.

Menetelmät ja rakenne: Lukuvuosi on integroitu 3-vuotiseen sisustus- ja huonekalusuunnittelukurssiin, ja se vastaa perustutkinto-ohjelman toista vuotta. Rekisteröitymällä lukuvuodeksi liittyt säännöllisiin luokkiin ja opiskelet IED: n perustutkintoa suorittavien opiskelijoiden kanssa.

Ohjelma koostuu kahdesta lukukaudesta, joiden avulla voit tarkentaa aiemmin hankittuja kulttuurisia, metodologisia, teknisiä ja teknisiä taitoja. Lisäksi tutkit uusia tutkimuksen ja tiedon alueita täydentääksesi ja laajentaaksesi tuntemustasi sisustus- ja huonekalusuunnittelusta. Ohjelma kehittää teoreettista ja käytännöllistä tietoa kotimaisista ja kaupallisista tiloista keskittyen teknologisiin työkaluihin, tuotantoprosesseihin ja materiaaleihin.

Kurssin aikana kehität kolme eri hanketta: ensimmäinen, joka koostuu kaupallisen tilan kehittämisestä, jossa keskitytään ravintola-suunnitteluun; toinen, joka käsittelee innovatiivisia materiaaleja, joita sovelletaan sekä sisätilojen suunnitteluun että huonekalujen osiin; ja lopuksi kolmas, joka käsittelee sisustustuotteen tuotantoa, sen osista kokoonpanoon, myös hävittämisprosesseihin tutustumista.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design.

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design. Näytä vähemmän