Italian leivonnaisen kurssi
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Turin, Italia
Kieli (kielet
Englanti, Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 viikkoa
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 4 000 / per course
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Italian leivonnaisen kurssi
Kolmen viikon teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit sekä mahdollisuus harjoittelua Italian kakun ammattilaiseksi.
ICIF on luonut italialaisen leivonnan kurssin yhteistyössä Italian leivonnaisten, ICIF kanssa.
Kurssin ohjelma tarjoaa ammattitaitoisen leivonnaisten, Master Ice Cream Makersin ja Master Chocolatierin esittelytapahtumia, joita Italian leipomoyhdistys opastaa. Kurssin aiheet keskittyvät kaikkiin italialaisiin leivonnaisiin ja makeis-italialaiseen taiteeseen valmistetuista taidosta, italialaisista tyyneistä voiteista, pienistä leivonnaisista, tutustumalla alueellisiin perinteisiin makeisiin ja nykyaikaisiin luovia jälkiruokia, kakkuja ja manuaalista suklaata karkaisumenetelmät, suklaa- ja jäätelöopetuksen koristeet. Koulutusta täydentää koulukäyntejä konditoria-alan yrityksille. Kurssi on italiaksi ja opettajia tukee englannin kielen tulkki .
Osallistujien vähimmäismäärä: 12.
Kesto
Kurssi kestää yhteensä 3 viikkoa teoreettista ja käytännön opetusta Instituutissa.
Tämä kurssi ei sisällä käytännön harjoittelua ulkopuolisissa tiloissa.
He voivat ilmoittautua kurssiin
- Italialaisia ja ulkomaisia elintarvike- ja viinialan ammattilaisia
- Italialaisia ja ulkomaisia gourmet-amatöörejä ja harrastajia.
Kurssin ohjelma
ENSIMMÄINEN VIIKKO
maanantai
- Leipomotuotteet aamiaiselle:
- Croissant
- Suklaa punos
- Kahdeksan muotoinen brioche kermalla
- Suklaa Girella
tiistai
Leipomotuotteet aamiaiselle:
- Venetsialainen brioche kermalla
- Luumukakku
- Pannukakku
- Kuppikakku
keskiviikko
Sieni:
- Klassinen sieni (kevyt vaahdotettu / keskikokoinen / raskas vaahdotettu)
- Sieni (suklaa, manteli)
- Margherita-taikina (lisäämällä munia ja voita)
torstai
Sieni:
- Tuoksuvalmisteet (mantelit)
- Roulò (pistaasi, mantelit)
- Sacher
- Keksi
perjantai
Makea shortcust pastry:
- Klassinen makea pikaruoka leivonnaiset
- Paahtuneet pikaruoka-leivonnaiset (suklaa, hasselpähkinä)
- Hasselpähkinäpakkakastike (kurkkuille)
TOINEN VIIKKO
maanantai
Makea shortcust pastry:
- Sublè makea pikaruoka leivonnaiset (keksejä ja torttuja varten)
- Milan sweet shortcrust leivonnaiset (hillokastikkeille ja voiteille)
- Kovaa keltuaista makea pikaruoka leivonnaiset
tiistai
Lehtitaikina:
- Puff-leivonnaiset (Voimakas / Keskisuuri määrä voita / Voimakas)
- Cannoli (kerma, sabayon)
- Apple ruusuja
- Omenastruudeli
keskiviikko
Leivonnaiset, Bignè ja Meringues:
- Bignè (painava massa / keskikoko / kevyt massa)
- Leivonnaiset (suklaa, pistaasi, Chantilly)
- Royal Cream, voin kerma
- Englantilainen kerma
- Meringues (klassinen, italialainen tyyli)
torstai
Baijerin ja pähkinät:
- Baijerin kanssa voiteita
- Baijeri hedelmillä
- Suklaamousse
- Mansikat Mousse
- Kahvimuki
perjantai
Semifreddos ja Ganache:
- Cream Parfait
- Fruit Parfait
- Vesi Ganache
- Whipped Ganache
- Ganache kattavuus
KOLMAS VIIKKO
maanantai
Chocolaterie - tuotantotekniikka ja koristelu suklaalla:
- Suklaan karkaisu
- Kone koristelu
- Pralin (valkoinen suklaa, hasselpähkinä, pistaasi)
tiistai
Cake Design - Sisustustekniikat:
- Peittävyys sokeripastassa
- Mallintamistekniikat sokeripasta (eläinten aiheet, sarjakuvat, seremoniat)
- Art Flower Technique Sugar Pasta (kukka rakennus, väri varjostus)
keskiviikko
Sisustusmenetelmät:
- Icing (resepti, kartio koristelu)
- Ilma harja
Taiteellinen sokeri - Isomalt:
- Taiteellisen sokerin kuvaus
- Jalostustekniikat (kaadetaan, venytetään, puhalletaan),
- Peruslaitteet
torstai
Jäätelö:
- Kerma-jäätelöä
- Hedelmäpohjainen jäätelö
- sorbetit
- Jäätelökyljys ja kullattu jäätelö jälkiruoka
- Jäätelökakut
- Affogati
- Graniitti
perjantai
- LOPPUPERUSTEET e OSOITTEIDEN TODISTUKSEN ja DIPLOMAS-TODISTUKSEN ESITTÄMINEN
lauantai
- Instituutin järjestämä ulkoinen vierailu suklaalaboratorioon ja maistaa
- Ulkopuolinen vierailu, jonka instituutti järjesti Albertengo Panettoni -yhtiölle
Kurssit
Italian leivonnaisen kurssi on 4.000,00 euroa. On mahdollista ilmoittautua myös 1 viikon ajan, ensimmäisen ja toisen viikon moduulin maksu on 1.300,00 euroa viiden päivän oppitunneille viikossa, kun taas kolmannen viikon moduulissa maksu on 1,400,00 euroa 6 päivän oppitunneille. Kurssilla on:
- Majoitus ICIF Guest-huoneistossa pienessä huoneistossa (koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joista yksi, kaksi tai kolme vuodetta ja kylpyhuone) ja aamiaispalvelu 3 viikon ajan
- Ateriat instituutissa maanantaista lauantaihin (koulu suljetaan sunnuntaisin ja kansallisin juhlapäivinä) 3 viikon ajan
- Teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit, kuten ohjelma osoittaa
- Opetusmateriaalit (reseptilomakkeet, äänentoistojärjestelmät jne.)
- Ruokaa ja viinituotteita oppitunneille
- Laitteiden ja välineiden käyttö eri laboratorioiden oppituntien aikana
- ICIF keittiömestari: Chefin takki, jossa on ICIF logo, pari kokin housuja ja esiliina, jossa on ICIF logo
- Apua ennen kurssin aloittamista pyynnöstä ja tarvittaessa viisumin myöntämistä varten
- ICIF instituutin osallistumisvaatimus kurssin suorittamisesta ja Italian ICIF myöntämä virallinen tutkintotodistus.
Kaikki muut kuin nimenomaisesti edellä mainitut eivät ole mukana.
LISÄTUOTOT, JOTKA EIVÄT KÄYTETTÄVÄT KURSSIT:
- 50 € sairausvakuutuksesta, joka kattaa sairauslaskennan peruskustannukset ja kulut tai periytyvän sairaalaan vain työaikana tapahtuvien onnettomuuksien aikana koko kurssin ajan (vain, jos opiskelija ei määrätä jo terveydentilaa maa).
- 50 € niille, jotka aikovat hyödyntää ICIF vasta saapumisensa Italiassa ICIF instituutin järjestämänä sunnuntaina ennen kurssin alkua Milano Malpensan lentokentältä. 50 euron maksu voidaan suorittaa kurssin saldoa pankkisiirrolla tai käteisellä tai luottokortilla ICIF kurssin ensimmäisenä päivänä.