Italialaisten leivonnaisten taiteiden ammatillinen jatkotutkinto hotelli- ja ravintolapalvelusta
CAST Alimenti
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Brescia, Italia
Kieli (kielet
Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
8 - 12 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 14 900 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Alkaen 11,900 €
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Leivonnainen kokki ravintola- ja ravintola-alalla
Catering- ja hotelliteollisuudessa "pasticcere" - tai konditoriakokinaan yhdistyvät itsessään kaikki perinteisen leivonnaisen kokin tietämys ja tekniset taidot, mutta samalla tulkitaan ja luodaan leivonnaisia, joilla on täysin erilaiset tavoitteet tavanomaisesta laboratoriosta: he käsittelevät työhönsä tiimin sisällä tiiviissä yhteistyössä pääkokin kanssa, jotta varmistetaan korkealaatuinen ruokailupalvelu ja vieraanvaraisuus.
He ovat vastuussa kaikista jälkiruoista, eikä vain tarjoillaan pääaterioiden aikana, aamiaiseksi ja keskipäivän ja keskipäivän taukoihin. Ne käsittelevät suolaisen taikinan valmistusta keittiölle, kuten tuoreita pastoja, mutta myös muita paistettuja valmisteita, kuten leipomotuotteita. Keskeiset osatekijät: äärimmäinen huomio yksityiskohtiin, vahva esteettinen komponentti huollon aikana, luovuus ja poikkileikkaus verrattuna keittiön prikaattiin, jossa ne on asetettu.
Nykyään tarvitsemme ammattitaitoisia henkilöitä, jotka ovat valmiita vastaamaan tunnettujen hotelleja ja ravintoloita edustavien modernien asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamaan laadukasta palvelua. Italian kulinaarisen taiteen koulu CAST Alimenti , joka on aina tarkkaavainen markkinoiden tarpeisiin tammikuusta 2019 lähtien, ehdottaa uutta kehittynyttä kurssia, jotta voidaan vastata nykyistä korkeampiin ja erikoistuneimpiin ammattimaisuuteen.
Vahvuuksemme
- Jatkuva käytäntö
- Lukumäärä suljettu takaa erinomaisen opettaja-opiskelija-suhteen
- Laboratoriot, joissa on huippuluokan laitteet ja yksittäiset työasemat
- Työtilanteiden simulointi
- Yksilöllinen ja ryhmätyö
- Multimedia-aineisto
- Harjoittelu huippuosaamisen isäntäyrityksissä
- Opastetut retket ja opetusretket
- Tuki ajan myötä erikoistumalla ammattimaisesti
Kesto
Vaihtoehto numero 1
16 viikkoa luokkahuoneessa 16 viikkoa harjoittelua italialaisessa yrityksessä 3 päivää loppukokeita.
Vaihtoehto numero 2
16 viikkoa luokkahuoneessa + 16 viikkoa 1. harjoittelu + 16 viikkoa toinen harjoittelu + 4 päivää loppukokeita.
Kurssi on osoitettu
Kurssi on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat täydentää tai oppia leipomokokin ammattia ravintola- ja ravintola-alalla. Se on myös suunniteltu niille elintarvikealan toimijoille, joilla on jo kokemusta ateriapalveluista ja jotka haluavat täydentää ja laajentaa kulttuuritaustaansa oppimalla kaikki modernin ja huippuluokan leivonnaiset. Ei ole välttämätöntä saada aikaisempaa kokemusta tällä alalla.
Kelpoisuus CAST Alimenti -ohjelmaan Italiassa
- Pitää olla A2-taso italian kielellä (paremman ymmärryksen saamiseksi italialaisista leivonnaisista ja luoda laajemmat työmahdollisuudet);
- On oltava hyvä kommunikointitaito englannin kielellä;
- On oltava vähintään 18-vuotias;
- On oltava erittäin motivoituneita aloittamaan uransa ruoka- ja juomateollisuudessa;
- Haluaa oppia toisen vieraan kielen ja elämäntavan.
Sertifioitu
- Osallistumissertifikaatti (5 tähteä ansaitsemaansa)
- HACCP-sertifikaatti
- Todistus työpaikan turvallisuudesta
- Lombardian alueen myöntämä EQF (European Qualifications Framework, EQF) -osaaminen, joka on voimassa kaikkialla Euroopassa leivonnaisen kokki-tason EQF-profiilin osalta: 3
tavoitteet
- Makeat ja suolaiset reseptit sekä leivonnaiset ja leivonnaiset reseptit, jotka ovat tyypillisiä kansallisille ja kansainvälisille leivonnaisille, jotka sopivat ravintola- ja hotelliteollisuuteen.
- Leikkaa jälkiruoka-menu yhteistyössä Executive Chefin kanssa.
- Hallita ainesosien laatua itsenäisesti tuotestandardien ylläpitämiseksi.
- Järjestä buffet-esitysten esittely tuotteiden valinnasta sen valmisteluun.
Sisältö
- Klassisen, kansallisen ja kansainvälisen leivonnaisen perusteet.
- Kaupan ympäristö, koneet ja työkalut: miten työpaja ja työpaja järjestetään.
- Keittämisen ja suolaisen ruoan valmistuksen perusteet.
- Ravintolan jälkiruoat: päällystetty, korissa, buffet ja yksi annos.
- Leivonnaiset aamiaiseksi, makea ja suolainen, buffet ja à la carte.
- Makeat ja suolaiset tuotteet kahvitaukoja, brunsseja ja välipaloja varten.
- Jälkiruoat intoleransseille ja terveille vaihtoehdoille.
- Leipä aamiaiseksi, hapatetut tuotteet, klassinen leipä ja erikoisleipä ruokailuun.
- Pralines, klassinen ja gourmet-makeiset.
- Ennen jälkiruokia ja neljä leivonnaisia.
- Jäätelöt, sorbetit ja jäädytetyt jälkiruoat ruokailuun ja ravintoloihin.
- Koristeita sokerissa, suklaassa ja kekseissä.
- Kakun koristelu teemaesityksiä, seremonioita ja tapahtumia varten.
- Buffet-organisaatio ja à la carte -palvelut.
- Johdon, ruokakustannusten ja valikkojen suunnittelun piirteet: ravintolan jälkiruokavalio.
- Aistinvaraisen analyysin pohja, raaka-aineiden valintaperusteet ja puolivalmiita laatutuotteita.
- Ammatin työpaikan turvallisuus ja terveysnäkökohdat.
Miksi valita CAST Alimenti
- Historiaamme: olemme syntyneet vuonna 1997.
- Suurten mestareiden takia, jotka opettavat luokkahuoneissamme.
- Koska työllistymismahdollisuuksien sisällä on vankka yhteysverkosto.
- Koska olemme maailmanmestarien koulu: opetamme huippuosaamista.
- Kansainvälisen arvostuksemme vuoksi.
- 80% opiskelijoista löytää työtä alalla, kiitos koulun vierailijoille varattujen työpaikkojen lähettämiseen.