Italian pasta ohjelma
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Parma, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 viikkoa
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 4 900 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
08 May 2024
* 4.900€:sta 3.900€:iin SAATAVILLA OLEVILLA OPINTOSUHTEILLA
Johdanto
3 viikkoa oppitunteja, demonstraatioita ja käytännön oppitunteja koulussa + valinnainen harjoittelu.
Tällä ainutlaatuisella kurssilla opiskelijat pääsevät italialaisen pastanvalmistuksen maailmaan ja oppivat sekä kuivapastan että tuorepastan valmistustekniikoita sekä suoramyyntiä ja catering-palveluja varten tapahtuvaa tuotantoa.
Tämä on täydellinen tilaisuus kaikille kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat oppia pastanvalmistuksen ja -tuotannon tekniikoita sekä tuorepastan laboratorio- että catering-tuotantoa varten, jotta he voivat saada todellista ammattimaistumiskokemusta ja ottaa askeleen eteenpäin kohti alan yrittäjyyttä.
Haluatko tietää lisää vai oletko vielä epävarma siitä, mikä ohjelma sopii sinulle parhaiten?
Varaa 1-to-1 henkilökohtainen online-perehdytystapaaminen verkkosivuiltamme!
Sinulla on mahdollisuus järjestää Skype- tai WhatsApp-puhelu sisäänpääsytiimimme kanssa ja kysyä kysymyksesi. Mahdollisuus saada lisätietoja koulutuspolusta ja hakumenettelystä sekä tutustua koulun tarjoamiin lisäpalveluihin.
Nauti virtuaalisesta avoimien ovien päivästä
Täysin turvallisesti, ottamalla yhteyden kotitietokoneestasi tai älypuhelimestasi, voit "virtuaalisesti päästä" kouluun, kuunnella suorana lähetyksenä henkilökuntamme pitämää kurssin esittelyä ja kysyä heiltä kaikki haluamasi kysymykset.
Uramahdollisuudet
- Catering & Ravintolat
- Tuorepasta ja siihen liittyvät laboratoriot
- Itsenäinen ammatinharjoittaja
Galleria
Opetussuunnitelma
Kurssin rakenne
- Kokopäiväinen
- 5 päivää viikossa
- 3 viikkoa esittelyä ja käytännön istuntoja
- Harjoitteluvaihe: valinnainen ja aktivoidaan opetusjohtajan harkinnan mukaan asumisvaiheen kulun arvioinnin yhteydessä
Sisällys
- Tuore, kuiva, täytetty pasta
- Käsintehty pasta
- Pastan valmistus ammattikoneilla
- Kuivaus, pastörointi ja säilyvyys
- Pastan historiallinen tausta
- Koneiden asennus, puhdistus ja huolto
- Tuotantoprosessi, elintarvikekustannukset ja jätehuolto
- Pakkaaminen
- Perusta ja varusta tuorepastatyöpaja
- Keittäminen pastaa
- Italialainen ravintolaillallinen – pastakursseja