International Baccalaureate (IB)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

1

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Opiskelet kuusi aiheita poikki eri tieteenaloja valitsemalla alla olevasta listasta. Voit valita yhden kohteena kustakin ryhmistä 1-5, plus yksi ryhmästä 6 tai toinen vaihtoehto Ryhmien 2, 3 ja 4. (Aiheet tarjotaan riippuvat opiskelijamäärien sekä aikataulujen niin saatavuus vaihtoehdot voivat vaihdella).

Kolme kuvattavia tulee olemaan Higher (H) taso ja kolme Standard tasolla (S). Voit myös täydentää Theory of Knowledge tietysti tehdä tutkimusta tutkimalla aiheeseen erityisen kiinnostavia johon esittää laajennetun Essee, ja osallistua jännittävä Luovuus, toiminta ja yhteisön-urakointiin.

Opiskelet kautta sekoitus ryhmän luentoja, keskusteluja, käytännön työtä, pienryhmissä keskustelu, kielistudio työ ja itsenäistä työskentelyä. Et sit kirjalliset kokeet toukokuussa toisena vuonna. Kaikki koehenkilöt sisältyy sisäinen arviointi, esimerkiksi esseitä, suullinen työ, ja käytännön työtä, ja tämä elementti on arvoltaan noin 20% käyttäjistä kokonaistulosta. Laajennettu Essee ja Theory of Knowledge edistää yleistä tulos.

Mitä aiheita opiskelen?

Tämä on kansainvälisesti tunnustettu pätevyys, jonka avulla voit tutkia kuutta aihetta (kolme at Higher (H) taso ja kolme Standard (S) Level) monilla tieteenaloilla ulottuu kielten, taiteen, humanististen, matematiikan ja tieteiden kuten alla, sekä "Core" sisältää tietoteorian, ja laajennettu tutkimus essee ja salkun luova, aktiivinen ja palvelut, kutsutaan CAS.

Ryhmä 1 Language -

Englanti (H ja S)

Ryhmä 2 Toinen kieli -

 • Ranskan (H ja S), Saksan (H ja S)
 • Italian ab initio (aloittelijoille) (S)
 • Espanjan (H ja S sekä aloittelijoille) (S)
 • Espanjan ab initio (aloittelijoille)

Ryhmä 3 Yksilöt ja yhteiskunta -

 • Maantiede (H ja S)
 • Psykologia (H ja S)
 • Filosofia (H ja S)
 • historia

Ryhmä 4 Sciences -

 • Biologia (H ja S)
 • Environmental Systems ja Societies (S) (tämä voi myös saada ryhmänä 3 aihe),
 • Physics (H ja S)
 • Kemia - jota opetetaan Group 6

Ryhmä 5 Matematiikka -

 • Matematiikka (S)
 • Matemaattinen Studies (S)

Ryhmä 6 valittavien -

 • Art and Design (H ja S)
 • Musiikki (H ja S)
 • Film Studies (H ja S)
 • Kemia (H ja S)
 • History (H ja S)

Toinen kieli voi myös joskus olla tarjolla H / S tasolle tai voit ottaa aloittelijoille (ab initio) rinnalla H / S.

Mitkä kokemukset saan?

Asuin kielen vaihtoa ja / tai mahdollisuuksia työkokemuksen ulkomailla tarjotaan aikana, sekä poissa päivä käyttöön Theory of Knowledge ja CAS. Mukana on myös mahdollisuus osallistua rikastamiseen kaikissa aineissa, esimerkiksi kautta opintomatkoihin, teatteri / elokuvateatteri retkillä ja muita retkiä.

Mitkä ovat pääsyvaatimukset?

Tarvitset vähintään seitsemän GCSE-todistukset eniten luokan B kuten Englanti ja matematiikan B tai yläpuolella. Joissakin aineissa (erityisesti korkeampi) tarvitset korkeamman laadut, esimerkiksi A tai A * korkeamman tason kielellä tai tieteiden. Jos haluat opiskella kieltä, jota et ole tutkittu aiemmin, voit seurata kielen aloittelijoille (ab initio) kurssi ilman Lukio kyseisellä kielellä.

Mitä voin opiskella rinnalla tämän kurssin?

Tämä kurssi on tutkitaan sen omilla eikä sitä voi yhdistää muihin kursseja.

Mitkä tilat ovat siellä?

Sinulla on pääsy oppimiskeskukset ja laajoihin elektronisia tukimateriaalia myös online elokuvia ja videoita. On kahviloita ja ravintoloita kaikki college sivustoja ja kuntosali Victoria Yard joka on avoinna opiskelijoille.

Mitä kurssi johtaa edelleen?

Kurssi on tunnustettu ja tervetullut kaikille yliopistoille Britanniassa ja useimmissa yliopistojen maailmassa ja valmentaa kaikille kursseille, riippuen aihevalintojaan.

Ovat ylimääräisiä kuluja?

On joitakin kustannuksia materiaalien ja resurssien.

Mitä meidän opiskelijat ajattelevat?

"IB tarkoittaa opiskelet monenlaisia ​​aiheita, joka pitää teitä varpaat. Rakastan kuinka IB on niin lähellä neuloa, saat suuri one kanssa tutorit koska luokkakoot ovat pieniä. Kävimme Ranskassa ja työskennellyt peruskoulun opettaa heitä Englanti, joka oli hyvä. On olemassa paljon mahdollisuuksia tutkittuaan IB ja minun neuvoni olisi pitää päällä työtäsi ja jos haluat haasteen, mene siitä - se on hyvä kurssi. " Robbie

"Oma suosikki osa IB on ollut ihmisiä - me kaikki päästä niin hyvin. Luokat ovat yleensä melko pieniä niin saat tietää ihmiset omassa luokassa todella hyvin, ja saat tietää opettajat hyvin myös niin ne sitten ymmärtää, miten opit, mikä tarkoittaa, että voit oppia paremmin luokissa, koska ne voivat mukauttaa miten he opettavat. Syy tein IB on, koska en voinut rajata kaikki asiat halusin tutkia, se pitää todella laaja ... jos muutan mieltäni ja päättää En halua opiskella fysiikkaa tulevaisuudessa ja sen sijaan haluavat tehdä Englanti yliopistossa voin. IB on niin laaja ja työnantajien rakastan sitä - varsinkin se, olet Englanti ja matematiikan korkeammalle tasolle. " Susanna

Tämä edelleen koulutus kurssi on ilmainen kaikille 16-18-vuotiaat, jotka asuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan talousalueella viimeisen 3 vuoden aikana. (Sinun tulee olla alle 19 31. elokuuta kalenterivuonna että aloitat kurssin).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Exeter College is a large, thriving and growing tertiary college which places teaching, learning and student success as our top priority. We enjoy an excellent regional reputation. The College was jud ... Lue lisää

Exeter College is a large, thriving and growing tertiary college which places teaching, learning and student success as our top priority. We enjoy an excellent regional reputation. The College was judged as outstanding by Ofsted in a pilot "no notice" inspection in 2012, and again in a full inspection in 2014. Näytä vähemmän