Intensiiviset englannin kurssit

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Englannin kielen ja kulttuurin upottaminen ei ole korvaaja!

Pittsburg State University intensiivinen englanti-ohjelma tarjoaa monenlaisia erityisiä kieli- ja kulttuuripalveluita kansainvälisille opiskelijoille. IEP: n päätavoitteena on nostaa opiskelijoiden englanninkielen tasoa laadukkaalla luokkaopetuksella ja valmistaa opiskelijoita jatkamaan akateemisia tutkinto-ohjelmia Pittsburg State University . Lisäksi IEP pyrkii tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia kokea ja oppia amerikkalaista kulttuuria.

Intensive English Program (IEP) on kokopäiväinen ohjelma, joka sisältää kaksi 15 viikon lukukautta (syksy ja kevät) lukuvuoden aikana ja yhden 9 viikon istunnon kesällä. Kursseja tarjotaan kahdella tasolla, keskitason ja edistyneellä. Opiskelijat viettävät luokassa noin 18 tuntia viikossa ottaen kieliopin, lukemisen, kuuntelun / puhumisen, kirjoittamisen ja akateemisen valmistelun kursseja. Ohjelma on joustava ja kaikin tavoin pyritään vastaamaan opiskelijoiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Intensiivisen englannin kielen korkeakoulututkinnon suorittamisen (akateemisen valmistelun kurssi) onnistunut suorittaminen vastaa 79 TOEFL-pistemäärää, ja se voidaan korvata TOEFL-vaatimuksella monille Pittsburg State University .

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Taitojen kehittämisresurssit

Kaikilla PSU-opiskelijoilla on ilmainen pääsy näihin ylimääräisiin englannin kielen taitojen kehittämisresursseihin ja tukipalveluihin:

 • Kirjoituskeskus
 • Keskustelukumppanit
 • Opiskelijoiden menestyskeskus
 • PSU-kirjastopalvelut
 • Toastmasters
 • Pitt Pal -ohjelma
 • Ystävyysperheohjelma

Kulttuuri- ja kielitoiminta

Intensiivinen englanti-ohjelma järjestää toimintoja joka lukukausi auttaakseen opiskelijoita oppimaan Yhdysvalloista ja harjoittamaan englantia. Näihin aktiviteetteihin voivat kuulua lomajuhlat, juhlat, keilailu, matkat museoihin, retket paikallisiin mielenkiintoisiin paikkoihin, ostosmatkat, piknikit ja matkat pääkaupunkiseudulle tai nähtävyydelle.

IEP-opiskelijat voivat käyttää PSU: n vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten mailapallokenttiä, koripallokenttiä, uima-allas, virkistyskeskus, kuntosali ja painohuone. Lisäksi konsertit, urheilutapahtumat ja muut kampuksen aktiviteetit ovat avoinna IEP-opiskelijoille.

Kustannus

Alla on arvioidut yhden lukukauden (syksy, kevät tai kesä) menot lukuvuoden 2018/2019 perusteella.

Yhden lukukauden ulkomailla asuva korko

Lukukausimaksut $ 6514
Elinkustannukset $ 3889
Terveysvakuutus $ 713
Kirjat ja tarvikkeet $ 500
Suunta / Compliance $ 55
Kaikki yhteensä $ 11.671

Yhden lukukauden asukasluku (Kansas-Paraguay-opiskelijat)

Lukukausimaksut $ 3649
Elinkustannukset $ 3889
Terveysvakuutus $ 713
Kirjat ja tarvikkeet $ 500
Suunta / Compliance $ 55
Kaikki yhteensä $ 8.806

apuraha

Intensiivinen englanninkielinen ohjelma tarjoaa jopa 1000 dollarin stipendin lukukautta kohti, kun rahoitusta on saatavana.

Maksusuunnitelma

Maksu suoritetaan luokkien ensimmäisen viikon aikana. Sinulla on käytettävissä maksusuunnitelma, jonka avulla voit suorittaa neljä kuukausierää lukukauden aikana.

hakemus

Intakes

 • Syksyn lukukausi (elokuu-joulukuu)
 • Kevätlukukausi (tammi-toukokuu)
 • Kesäistunto (kesä-heinäkuu)

Niille opiskelijoille, jotka haluavat osallistua IEP: hen vain 8 viikkoa, voit liittyä tammikuussa, maaliskuussa, kesäkuussa, elokuussa tai lokakuussa erityisellä luvalla. Tämä on tarkoitettu vain keskitasolle. Opiskelija vastaa kaikesta aikaisemmasta kurssin sisällöstä.

Vaihe 1

Lähetä hakemus pääsymaksuun ja maksa hakemusmaksu.

 • IEP-hakemus:
  • Online-hakemus (ensisijainen)
  • Tulostettava sovellus PDF
 • Maksa 60 dollarin hakemusmaksu (ei palauteta)

Vaihe 2

Lähetä seuraavat asiakirjat:

 • Varmennettu tiliote tai taloudellinen takuu
 • Tukiselvityksen lomake
 • Postiosoite ja postitusmaksu -lomake
 • Passin jäljennös (jos saatavilla)

Nämä asiakirjat voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen i-admit@pittstate.edu.

Ehdolliseksi pääsyksi akateemiseen ohjelmaan on toimitettava myös koulun tekstikirjoitukset / akateemiset tiedostot (ja englanninkieliset käännökset).

Vaihe 3

Ota online-Duolingo English Test ennakkoarviointia varten.

Ota tämä online-testi mistä tahansa tietokoneesta, jolla on Internet-yhteys, verkkokamera ja mikrofoni / kaiuttimet. Testin voi tehdä milloin tahansa sinulle sopivalla tavalla. Suorittaminen kestää noin 45 minuuttia. Testitulokset lähetetään PSU: lle 48 tunnissa. Valitse Pittsburg State University kun rekisteröidyt testiin. Hinta on 49 dollaria. Kun olet saapunut PSU: lle ja ilmoittautunut IEP: hen, 49 dollarin testimaksu palautetaan sinulle opintovapautuksena todistuksen kanssa vastaanottamisesta.

Voit myös lähettää TOEFL-, IELTS- tai PTE-pisteet vain ennakkoarviointia varten.

IEP: n pääsyvaatimukset

 • Hakijoiden on täytynyt suorittaa lukio päästäkseen IEP: ään.
 • Ehdolliseen pääsyyn hakijoiden on täytettävä akateemisen ohjelman pääsyvaatimukset. Tarvitaan vain yksi sovellus. Suorita perustutkinto-opiskelijan tai jatko-hakijaprosessin ehdollinen pääsy.
Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Näytä vähemmän