Intensiivinen englantilainen ohjelma tarjoaa Kristuskeskeisen laadukkaan englanninkielen opetuksen kansainvälisille opiskelijoille valmistautuessaan osallistumaan Dallas Baptist University -oppilaitoksen ja jatko-ohjelmiin sekä muihin henkilökohtaisiin tavoitteisiin perinteisille ikä- ja aikuisopiskelijoille tuottamaan palvelijoita, jotka kykenevät yhdistämään uskon ja oppiminen heidän kutsujensa kautta.

Intensiivinen englanti-ohjelma (IEP) on ihanteellinen tapa oppia englantia ja valmistautua yliopistotason koulutukseen Yhdysvalloissa. Intensiivinen englanti-ohjelma tarjoaa kokopäiväisen viikkokoulutuksen ammattimaisilta, erittäin päteviltä opettajilta, jotka ovat äidinkielenään englantia. Viestintätaitosi paranee huomattavasti, ja kehität parempia opinto- ja tutkimustaitoja. Tarjolla on myös ilmainen tutorointiohjelma, joka antaa sinulle yksilöllisen avun, jota tarvitaan menestymiseen entistä nopeammin! Intensiiviseen englanninkieliseen ohjelmaan sisältyy myös säännöllisiä kulttuurimatkoja ja vierailuja amerikkalaisiin kodeihin, jotka auttavat sinua oppimaan lisää amerikkalaisesta kulttuurista. Suoritettuaan englanninkielisen intensiiviohjelman onnistuneesti, voit ilmoittautua akateemisiin luokkiin DBU: ssa suorittamatta TOEFL- tai IELTS-kokeita.

Englanninkielisessä intensiiviohjelmassa opiskelu:

  • Pienet ympäri vuoden järjestettävät luokat tarjotaan kahdeksan viikon ajan.
  • Kolme tuntia akateemista opintopistettä lukukautta kohti sisältyy IEP-kustannuksiin.
  • Perustaso, keskitaso ja edistynyt taso.
  • TOEFL: ää tai IELTS: ää ei tarvita.

CEA: n hyväksymä

Dallas Baptist University Intensive English Program on akkreditoinut englanninkielisten ohjelmien akkreditointikomission ajanjaksolle elokuu 2017 - elokuu 2021, ja se sitoutuu ylläpitämään englannin kielen ohjelmien ja laitosten CEA-standardeja. Yhdysvaltain koulutusministeri on tunnustanut CEA: n kansallisesti tunnustetuksi akkreditointitoimistoksi englanninkielisille ohjelmille ja instituutioille Yhdysvalloissa

Englanninkielisten ohjelmien akkreditointikomissio (CEA) vaatii kaikkien akkreditoitujen ohjelmien, mukaan lukien Dallas Baptist University intensiivisen englanninkielen ohjelman, CEA-standardien noudattamisen ylläpitämistä.

PDP-kuvat / Pixabay

opetus

Nämä ovat Dallas Baptist University intensiivisen englanninkielisen ohjelman nykyiset hinnat. Hinnat annetaan 8 viikon ja 16 viikon istunnolle.

-

8 viikkoa (yksi istunto)

16 viikkoa (kaksi istuntoa)

Lukukausimaksu ja maksut

$ 4,500

$ 8,000

DBU-asunto ja -ruoka

$ 2,500

$ 4,500

Terveysvakuutus

$ 600

$ 600

Kaikki yhteensä

$ 7.600

$ 13.100

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Marraskuu 5, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Tammi 21, 2020
Duration
8 - 16 viikkoa
Part-time
Full-time
Hinta
7,600 USD
8-viikkoa; yksi istunto - 16 viikkoa; kaksi istuntoa: 13 100 dollaria
Määräaika
Request Info
applicants can apply any time
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 21, 2020
Päättymispäivämäärä
Maalis 2020
Haun määräaika
Request Info
applicants can apply any time

Tammi 21, 2020

Location
Haun määräaika
Request Info
applicants can apply any time
Päättymispäivämäärä
Maalis 2020

DBU Day in the Life