Read the Official Description

Hanki tutkintotodistus Pohjois-Amerikan instituutilta

Luettelo instituutioiden yhteistyökumppaneistamme kasvaa joka viikko uudenlaisten ohjelmien avulla. Tarkista luettelon uusin versio pysyäksesi ajan tasalla!

Haluatko opiskella kirjanpitoa, hallita yritystä, olla lennonopettaja, työskennellä 3D-tulostimen kanssa, työskennellä hotellissa tai päästä jatko-ohjelmaan, voimme auttaa sinua.

SC-GEOSilla on vuosikymmenten kokemus ja olemme auttaneet tuhansia kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan opetustavoitteensa!

Kuinka päästä yliopistoon tai korkeakouluun Intensiivisen englannin akateemisille tarkoituksille:

Niin monilla kumppaneilla on monia erilaisia ​​suhteita! Vaikka monilla korkeakouluilla ja yliopistoilla ei ole testejä SC GEOS -opiskelijoille, on olemassa 3 tapaa päästä kumppaniorganisaatioihimme.

  • Suora sisäänkirjautuminen: Rekisteröi intensiivisen englannin akateemisille tarkoituksillemme ja saavuta kieli, joka vaaditaan suorittamaan suoraan yhdestä 100 korkeakoulusta ilman TOEFL, IELTS tai muuta kielitaitotestiä. SC GEOSin yhteistyökumppanit Pohjois-Amerikassa tunnustavat virallisen SC GEOS -ongelman todistukseksi vaaditusta englannin kielitaitotasosta.
  • Institutionaalinen arviointi: Tee tarvittava SC GEOS -taso (taso 5 tai 6) ja lähetä standardoitua englantilaista arviointia valitsemallesi korkeakoululle tai yliopistolle. Ei TOEFL tai IELTS vaaditaan.
  • TOEFL / IELTS-valmisteluohjelma: SC GEOS Kielikoulut valmistautuvat IELTS- tai TOEFL-tutkimukseen, joka avaa ovia englanninkieliseen yliopistoon tai korkeakouluun!

Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by GEOS Languages Plus »

Last updated July 3, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Hinta
385 USD
385 dollaria viikossa (vähintään 12 viikkoa)
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä