INCAE - <span translate="no">UNITAR</span> tutkinto yritysjohtajuudesta ja kansainvälisistä asioista

Yleistä

Ohjelman kuvaus

133531_INCAE-UNITAR.jpg

Yhä tiiviimmin kytkeytyneessä ja globalisoituneessa maailmassa kaikkien alojen johtajien on työskenneltävä yhdessä ja puhuttava samaa kieltä monimutkaisten haasteiden ratkaisemiseksi kansainvälisellä, alueellisella, kansallisella ja / tai alueellisella tasolla.

YK: n koulutus- ja tutkimusinstituutin ( UNITAR ) ja INCAE Business Schoolin toimittamalla yritysjohtamisen ja kansainvälisten asioiden tutkintotodistuksella on tässä tilanteessa suuri merkitys. Tämä ohjelma ei tarjoa sinulle vain syvällistä ymmärrystä nykyisestä kansainvälisestä poliittisesta ja sosioekonomisesta maisemasta, mutta se myös antaa sinulle tarvittavat pehmeät taidot menestyvälle kansainväliselle uralle olipa kyseessä sitten julkinen, yksityinen tai muu kuin voittoala.

Yritystoiminnan johtamisen ja kansainvälisten asioiden tutkintotodistus antaa opiskelijoille mahdollisuuden myös rakentaa vahvan verkoston ja vaikuttaa elämän, alojen ja maiden muutoksiin.

Oppimistavoitteet

  • Valmistella kansainvälisten asioiden johtajia julkisella, yksityisellä ja voittoa tavoittelemattomalla sektorilla johtamaan muutosaloitteita.
  • Kehittää kykyä menestyä menestyksekkäästi kansainvälisissä olosuhteissa, jotka edellyttävät johtamista, neuvotteluja ja julkisen puhumisen taitoja.
  • Antaa ymmärrys kansainvälisestä taloudellisesta ja sosiaalipoliittisesta maisemasta ja tarvittavat taidot kehitysohjelmien etenemiseen.

Kohdeyleisö

Ohjelma on suunnattu julkisen, yksityisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin johtajille. Tähän sisältyy muun muassa kansainvälisten, hallitustenvälisten ja kansalaisjärjestöjen henkilöstö, diplomaatit, valtion virkamiehet ja yksityisen sektorin ammattilaiset, joilla on vähintään 3 vuoden vastuullinen ammattikokemus.

133529_133476_PalaisdesNations.png

Jean-Marc Ferré / YK-valokuva

Tietoja UNITAR

Yhdistyneiden Kansakuntien koulutus- ja tutkimusinstituutti ( UNITAR ) tarjoaa innovatiivisia oppimisratkaisuja yksilöille, organisaatioille ja instituutioille parantamaan globaalia päätöksentekoa ja tukemaan maan tason toimia paremman tulevaisuuden suunnittelussa.

UNITAR perustettiin vuonna 1963 kouluttamaan ja varustamaan vasta itsenäistyneiden YK: n jäsenvaltioiden nuoria diplomaatteja diplomaattisessa ympäristössä liikkumiseen tarvittavilla tiedoilla ja taidoilla.

Vuosien mittaan UNITAR on hankkinut ainutlaatuista asiantuntemusta ja kokemusta monenlaisten koulutustoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Meistä on tullut johtava instituutti, joka tarjoaa räätälöityjä ja luovia oppimisratkaisuja sekä julkisen että yksityisen sektorin instituutioille ja yksityishenkilöille.

Tietoja INCAE: sta

INCAE on Latinalaisen Amerikan johtava kauppakorkeakoulu ja se on edistänyt Latinalaisen Amerikan maiden kehitystä kouluttamalla lahjakkaita alueellisia johtajia maisteri- ja johtotason koulutusohjelmiinsa. INCAE on tehnyt yhteistyötä maailmanluokan yritysten, organisaatioiden ja ammattilaisten kanssa niiden valmistamiseksi tulevaisuutta varten kehittämällä taitoja ja valmiuksia ongelmien ratkaisemiseksi. INCAE ottaa globaalin näkökulman, jota edelleen vahvistaa sen ohjelmien painottaminen alueen kestävyyteen ja sosiaaliseen vastuuseen. Äskettäin INCAE: t ovat ottaneet käyttöön sosiaalisen edistymisen indeksin voimakkaana mitattuna sekä hyvinvoinnille että kilpailukyvylle Latinalaisessa Amerikassa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1997, UNITAR International University (UNITAR) is a visionary and well-governed institution, known for being the first virtual university in Southeast Asia and one of the pioneering pri ... Lue lisää

Established in 1997, UNITAR International University (UNITAR) is a visionary and well-governed institution, known for being the first virtual university in Southeast Asia and one of the pioneering private universities in Malaysia. Näytä vähemmän