Helikopterin pilottiohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kiinnostaako tulla helikopterilentäjäksi?

Usein sanotaan, että paras toimisto on ohjaamo. Helikopterin ohjaajana on upeat näkymät, uskomaton vapaus ja adrenaliinia pumpattava seikkailu. Koneen vieminen taivaalle on jännittävää ja joskus elämää muuttavaa. Ei ole ihme, että lentäjien kysyntä on räjähtävä vuodesta 2020 lähtien.

Vuosien 2020 ja 2036 välillä helikopterilentäjien kysynnän odotetaan kasvavan, jolloin suurimpien ilmailualan yhtiöiden, kuten Boeingin ja Airbusin mukaan, pulaa on yli 49 000 ohjaajasta. Mutta miksi?

Se johtuu siitä, että lentäjien tarve maailmanlaajuisesti kasvaa, mutta FAA: n hyväksymiä kouluja, jotka kouluttavat helikopterilentäjiä, on vain vähän. Samaan aikaan monet lentäjät jäävät eläkkeelle pahentaen edelleen pulaa.

Tämä saattaa olla yksi suurimmista mahdollisuuksista tulla lentäjäksi helikoptereiden keksimisen jälkeen. Mutta mitä tarvitaan lentäjäksi tulemiseen?

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology ... Lue lisää

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology Mathematics Näytä vähemmän