Read the Official Description

Merit Certificate in Business ja Leadership On viiden kurssin ohjelma johtajille, yritysten omistajille ja ammattilaisille, jotka haluavat tehdä eron organisaatiossaan tai vaihtaa urapolkuja. Alle vuodessa opiskelijat saavat jatkotutkinnon, joka yhdistää markkinoinnin, rahoituksen, hallinnan, toiminnan ja strategian keskeiset alueet. Opiskelija tutkii organisaation haasteita ja käyttää strategisia analyysejä ja kvantitatiivisia menetelmiä vaikuttamaan reaalimaailman liiketoimintaympäristöihin ja organisaatioihin.

Valmistujat valmistautuvat johtamisjohtajuuteen voittoa tavoittelemattomissa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa eri toimialoilla ja kansainvälisissä yhteyksissä. Liiketoiminnan ja johtamisen sertifikaatti tarjoaa myös erinomaista valmistautumista jatko-opintoihin, mukaan lukien Merit MBA.

Ohjelman tulokset Opiskelijat, jotka täyttävät sertifikaatin liiketoiminnassa ja johtamisessa, voivat: 

Ratkaise johtamisongelmia kriittisen ajattelun taitojen ja kvantitatiivisen analyysin avulla  tunnistaa ja arvioida markkinamahdollisuuksia tutkimus- ja rahoitusvälineiden avulla  Sovella oikeudellisia, moraalisia ja eettisiä periaatteita johtamis- ja johtamisasioissa  Käytä johtotehtäviä ja johtamistaitoja, jotka pystyvät kehittämään tuottavia työryhmiä fyysisissä ja virtuaalisissa ympäristöissä  Kehittää sisäisiä ja ulkoisia viestintä- ja esitystaitoja erilaisille globaaleille organisaatioille, jotka soveltuvat johtotehtäviin

Tutkintovaatimukset Palkitaan Graduate Certificate in Business ja Leadership Tutkinto, kaikkien opiskelijoiden on täytettävä 20 lukukauden luottoa 3,0 ("B") kumulatiivisen arvosanan keskiarvo. Viiden kurssin ohjelma auttaa opiskelijoita tärkeissä liiketoimintaprosesseissa, kvantitatiivisissa menetelmissä, strategioissa, toiminnoissa ja yritysten välisissä suhteissa. Kurssit voidaan suorittaa missä tahansa järjestyksessä, mutta Management Foundations on pidettävä ohjelman ensimmäisenä kurssina.

MGT 500 Management Foundations FIN 510 Johtajien kirjanpito ORG 522 Organisaation johtaminen MGT 525 Liiketoimintaoikeus ja etiikka MKT 530 Markkinointi ja Strateginen Innovaatio Sovellusvaatimukset ovat samat kuin Merit Online MBA-tutkinto.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
6 - 9 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
5,670 USD
Prepaid-hintaan sisältyy kaikki lukukausimaksut ja teknologiamaksut. Yksittäin ostetut kurssit ovat 1 250 dollaria.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä