Read the Official Description

Easton Country Day School (ECDS) High School -ohjelma pyrkii kehittämään hyvin pyöreitä opiskelijoita, jotka pystyvät esiintymään kilpailukykyisimmillä yliopistoilla.

Pyrimme toteuttamaan tehtävämme:

 • Pidä luokkaamme pieni niin, että jokainen opiskelija saa runsaasti yksilöllistä huomiota.
 • Käytä vain erittäin päteviä ja erittäin omistautuneita opettajia, joiden poikkeuksellisia taitoja käytetään parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Monitasoisten kurssien integrointi sekä yksilöllinen käytännönläheinen, ongelmanratkaisuprosessi tutkijoille.
 • Ylläpitää aktiivista kumppanuutta vanhempien kanssa sellaisten käyttäytymis- ja asenteiden asettamisessa ja noudattamisessa, jotka heijastavat hyvin kollektiivista uskomme sosiaaliseen vastuuseen.

Englanti toisen kielen (ESL) ohjelma paikallisen yliopiston kanssa


Suunniteltu merkittävästi lisäämään TOEFL-pisteitä


Easton Country Day School on kehittänyt ohjelman ulkomaille opiskelijoille, jotka keskittyvät sekä tutkijoihin että kulttuuriin. Ylempi akateemisen ohjelman lisäksi ECDS tarjoaa mahdollisuuden erikoistua tiettyihin rikastumisalueisiin, jotka auttavat syventämään erikoistumisalueiden tuntemusta ja samalla tarjoamaan kulttuurimahdollisuuksia. Opiskelijat sijoitetaan isäntäperheisiin, jotta he voivat saada lisää altistumista amerikkalaiselle kulttuurikokemukselle ja englannin kielelle.

 • Koko ohjelman opetus on 35 000 dollaria vuodessa kansainvälisille opiskelijoille. ESL-verkkokurssi on mukana ja tarjotaan kaikille kansainvälisille opiskelijoille yhteistyössä Sacred Heart -yliopiston kanssa.
 • Homestay-tehtäviä tarjotaan kansainvälisille opiskelijoille kumppaneidemme kautta. Työskentelemme jokaisen oppilaan kanssa varmistaaksemme, että kumppanit sopivat oppilaiden kanssa perheiden kanssa.


Mitä me tarjoamme:

 • ELL: t yhdestä luokkahuoneesta voivat olla heterogeenisiä kotikielen taitotiedon, englannin kielitaidon, aiempien koulujen kokemisen ja ajan kuluessa Yhdysvalloissa. Tätä varten tarjoamme erittäin pieniä ELL-luokkia yksilöllisesti räätälöidyllä opetuksella.
 • Opetuksessa keskitytään tarjoamaan kurinalaisiin käytäntöjä, jotka on suunniteltu rakentamaan käsitteellistä ymmärrystä ja kielitaitoa samanaikaisesti. Oppiminen on sosiaalinen prosessi, joka vaatii opettajia suunnittelemaan tarkoituksellisesti oppimismahdollisuuksia, jotka yhdistävät lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen ja kuuntelun kunkin kurinalaisuuden käytännöistä.
 • Kirjallisuus- ja kirjoituskurssit, jotka on muokattu keskittymään rakentamaan taitoja englannin kielen aloilla ja lisäämään samanaikaisesti englannin kielen taitoa sekä valmistamaan opiskelijoita menestykseen valtavirran englannin kursseilla, kun he jatkavat koulutustaan ​​yliopiston kautta.
 • Viikottaiset intensiiviset TOEFL-testikokonaisuudet, joissa keskitytään lukemaan, kuuntelemaan, puhumaan, kirjallisesti taitoja ja testausstrategioita, joita tarvitaan testitulosten parantamiseen vastaamaan amerikkalaisten korkeakoulujen korkeita vaatimuksia.
 • Kurssit, jotka on suunniteltu helpottamaan siirtymistä merentakaisista Amerikasta tarjoamalla ymmärtämystä siitä, miten menestyä amerikkalaisessa koulutusjärjestelmässä, sekä yleistä johdatusta amerikkalaiseen kulttuuriin.

Program taught in:
Englanti
Easton Country Day School

See 1 more programs offered by Easton Country Day School »

Last updated May 8, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 - 4 vuotta
Full-time
Hinta
35,000 USD
35 000 dollaria vuodessa kansainvälisille opiskelijoille ja hostingmaksuja
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä