$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Diplomiohjelmaa Taideteollisuusssa 2022 Queensland Australiassa

Opiskelijat voivat hakeutua dimplomiohjelmaan joko suoraan toisen asteen opintojen jälkeen hankkimaan tietyn alan osaamista tai vasta myöhemmin, alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suoritettuaan, jolloin tavoitteena on yleensä tiettyä uraa varten tarvittujen taitojen hiominen.  Soveltavan taiteen koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille, joilla on erityisiä taitoja ja… Lue lisää

Opiskelijat voivat hakeutua dimplomiohjelmaan joko suoraan toisen asteen opintojen jälkeen hankkimaan tietyn alan osaamista tai vasta myöhemmin, alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suoritettuaan, jolloin tavoitteena on yleensä tiettyä uraa varten tarvittujen taitojen hiominen.

Soveltavan taiteen koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille, joilla on erityisiä taitoja ja tietämystä, jotta he ovat valmiita tulevat työelämään heti valmistumisen jälkeen. Tämäntyyppinen tutkinto voidaan tarjota eri oppiaineissa.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

Pyydä lisätietoa Diplomit Taideteollisuusssa Queensland Australiassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Australiassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Australian Institute Of Creative Design
Yeerongpilly, Australia

Jos haaveilet viettää aikaa kauniiden taideteosten ja kuvioiden luomisessa, pinta-suunnittelijan ura on sinulle!

Jos haaveilet viettää aikaa kauniiden taideteosten ja kuvioiden luomisessa, pinta-suunnittelijan ura on sinulle! -
Diplomit
Englanti
Kampus