Keystone logo

5 Diplomi Ohjelmat sisään Ruokapalveluiden johtaminen sisään Aasia varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Diplomi
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Ruokapalveluiden johtaminen
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

    Diplomi Ohjelmat sisään Ruokapalveluiden johtaminen

    Mikä on Food Service Management?
    Food Service Management on ravintoloiden ja muiden ruokaan liittyvien yritysten liiketoimintaa. Se sisältää kaiken suunnittelusta ja budjetoinnista tarvikkeiden tilaamiseen ja henkilöstön hallintaan. Food Service Management on haastava ja palkitseva uravalinta niille, joilla on intohimo ruokaan ja asiakaspalveluun.

    Mitä voin tehdä Food Service Management -tutkinnolla?
    Food Service Management -tutkinto voi johtaa uraan ruokapalvelualalla, työskentelemällä ravintoloissa, catering-yrityksissä tai muissa elintarvikkeisiin liittyvissä yrityksissä. Food Service Management -tutkinnon avulla sinulla on tietoa hallita ruokapalveluliiketoimintaa alusta loppuun. Opit taidot olla vastuussa kaikesta budjetoinnista ja valikkosuunnittelusta. tarvikkeiden tilaamiseen ja henkilöstön hallintaan.

    Millaisia Food Service Management -tutkintoja on olemassa?
    Saatavilla on monia erityyppisiä Food Service Management -tutkintoja, osakkuustutkinnoista kandidaatin tutkintoihin ja sen ulkopuolelle. Jokainen tutkintotyyppi antaa sinulle erilaisia tietoja ja taitoja, jotka auttavat sinua menestymään ruokapalvelualalla. Food Service Management -tutkinnon suorittaminen kestää yleensä kaksi vuotta, ja ne tarjoavat sinulle ruokapalveluliiketoiminnan perusteet. Food Service Managementin kandidaatin tutkinnot kestävät yleensä neljä vuotta, ja ne tarjoavat sinulle syvällisemmän tietämyksen ruokapalvelualasta. Saatavilla on myös ruokapalvelujen johtamisen maisterin tutkintoja, joiden suorittaminen voi kestää kaksi tai kolme vuotta. Nämä ohjelmat tarjoavat sinulle edistyneimmät tiedot ja taidot, jotka auttavat sinua menestymään ruokapalvelualalla.

    Mitä opiskelen Food Service Management -tutkinnon aikana?
    Food Service Management -tutkinnon aikana opiskelet erilaisia ruokapalvelualaan liittyviä aiheita. Opit liikkeenjohdosta, elintarviketurvallisuudesta, ravitsemuksesta ja valikkosuunnittelusta. Saat myös käytännön kokemusta harjoittelupaikkojen tai muiden käytännön mahdollisuuksien kautta. Koulutusohjelmasi loppuun mennessä sinulla on tiedot ja taidot, joita tarvitaan ruokapalveluliiketoiminnan menestyksekkääseen hallintaan.

    Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

    Opiskelijat voivat hakeutua dimplomiohjelmaan joko suoraan toisen asteen opintojen jälkeen hankkimaan tietyn alan osaamista tai vasta myöhemmin, alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suoritettuaan, jolloin tavoitteena on yleensä tiettyä uraa varten tarvittujen taitojen hiominen.