Filter
Diplomit
Pohjois-Amerikka

Näytä kaikki Diplomiohjelmat Perusopetusssa Pohjois-Amerikka 2019

Diplomi on akateeminen meriitti, jonka avulla oppilaitokset osoittavat, että opiskelija on suorittanut tiettyyn aiheeseen tai aineeseen liittyvän opintokokonaisuuden. Diplomiohjelmien pituus, sisältö ja hinnat vaihtelevat.

Perusopetus on koulutusohjelma, jossa opitaan opettamaan peruskoulujen oppilaita. Perusopetuksen korkeakouluohjelma voi pitää sisällään muun muassa seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: oppitunnin suunnittelu, luokkahuoneen menetelmät, viestintä, pedagoginen teoria ja lapsen kehitys.

Yhdysvallat sijaitsee Pohjois-Amerikan mantereen. Se on kolmanneksi suurin maa koko maailmassa. Se on suhteellisen lyhyt historia verrattuna muihin maailman kansat, on yksi maailman 's suurimpia talouksia, ja on yksi maailman ' s kaikkein eri väestöryhmien.

Näytä kaikki Diplomiohjelmaa Perusopetusssa Pohjois-Amerikka 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

2 Results in Perusopetus, Pohjois-Amerikka

Université de Saint-Boniface

Varhaiskasvatuksen ohjelma kouluttaa päteviä opettajia työskentelemään kaikissa Manitoban lastenhoitopalveluissa 0–12-vuotiaille lapsille. Kahden vuoden koulutus täyttää ... [+]

Varhaiskasvatuksen ohjelma kouluttaa päteviä opettajia työskentelemään kaikissa Manitoban lastenhoitopalveluissa 0–12-vuotiaille lapsille. Kahden vuoden koulutus täyttää Manitoban maakunnan päiväkodit-lain vaatimukset.

Koulutusohjelman loppuun saattamiseksi Université de Saint-Boniface järjestää oppisopimuskoulutuksia eri kaupunki- ja maaseudun vartiointipalveluissa. Työharjoittelu tapahtuu joka puolivuotiskausi kahden vuoden aikana. Harjoittelun kesto ja niihin liittyvät velvollisuudet lisääntyvät asteittain ohjelman edetessä.

Sisävalvoja vierailee säännöllisesti, jotta saat tarvitsemasi tuen.

Kurssiarvioinnit perustuvat kirjallisiin kokeisiin, esseisiin, esityksiin ja ryhmätyöhön.... [-]

Kanada Winnipeg
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Drury University

Peruskoulutusta merkittävä ja opettajankoulutuksen ohjelma on ainutlaatuinen sen kumppanuuden naapuruston koulujen ja Yale University Child Study Center New Haven, CT. ... [+]

Peruskoulutusta merkittävä ja opettajankoulutuksen ohjelma on ainutlaatuinen sen kumppanuuden naapuruston koulujen ja Yale University Child Study Center New Haven, CT. Koulutus suurten yhtiöiden yhdistää teorian ja käytännön täyttämällä kliinistä kokemuksia integroituna osaksi ammatillista tietenkin työtä.

Esimerkiksi, lukutaidon, matematiikan ja luonnontieteiden menetelmistä kursseja aikataulu lohkojen kun luokan ja professori työn joukkueen kanssa opettajia paikallisella peruskouluissa toimittaa yksilöllistä opetusta lapsille. Tuloksena on lisääntynyt koulumenestys lapset, ja pätevämpiä koulutuksen opiskelijat, jotka valmistuvat käytännön kokemusta ja kyky yhdistää teoria käytäntöön.... [-]

Yhdysvallat Springfield
September 2019
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi