Filter
Diplomit
Aasia

Näytä kaikki Diplomiohjelmaa Elintarviketutkimusssa Aasia 2019

Diplomi on asiakirja, joka osoittaa, että opiskelija on saattanut päätökseen tiettyä alaa tai aihetta käsittelevät erikoistuneet opinnot. Diplomin saa yleensä akateemisesta oppilaitoksesta, ja se on osoitus tietyn alan ja oppiaineen hallinnasta.

Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapallon n pinta-alasta ja muodostaa 30% sen pinta-alasta.

Näytä kaikki Diplomiohjelmaa Elintarviketutkimusssa Aasia 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

11 tulosta kohteessa Elintarviketutkimus, Aasia

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School

SWISSAM ja kulinaaristen taiteiden koulu SWISSAM Certified by Culinary Arts -ohjelman johtaja Josef Fleissner kutsui maailmanluokan kokit suunnittelemaan todella ammattit ... [+]

Kurssiopinnot Elintarviketutkimusssa Aasia 2019. Miksi ACF kulinaariset taiteet?Maailmanluokan kasvattajat

Luokkia johtaa maailmanluokan kokkien kansainvälinen tiimi. Josef Fleissner (Itävalta) on Culinary Arts -ohjelman johtaja.

Kansainvälinen tunnustusKulinaariset taiteet. Chef Education on ainoa kulinaarinen ohjelma Venäjällä ja IVY: ssä, jonka akkreditoi American Culinary Federation (ACF).ACF on ammattitaitoinen järjestö kokkeja ja kokkeja varten, perustettu vuonna 1929 New York Cityssä. Se on kulinaarinen johtaja tarjoamalla koulutusresursseja, koulutusta, oppisopimuskoulutusta ja ohjelmallista akkreditointia, joka on suunniteltu parantamaan ammattimaista kasvua kaikille nykyisille ja tuleville kokkeille ja leivonnaisille. Lisäksi ACF: llä on kattava sertifiointiohjelma kokkeja varten.Maailmanlaajuisesti tunnustettu tutkintotodistus... [-]
Venäjä Saint Petersburg
Heinäkuu 2019
Full-time
Part-time
2 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Hotellin johto, Työharjoittelu, Industrial sijoittaminen, Front-toimisto, Ruoka & Juoma Service, Food Production, House pitäminen, Ruoanlaitto & Bakery, Principal ... [+]

Kesto: 12 kuukautta Työharjoittelu: 4/6 kk Maksut: 2500 USD

Teollisuus- sijoitus tai Työharjoitteluohjelma kuten erillinen kurssi 6 tai 12 kuukautta. Työharjoittelu ohjelma: 645 USD 6 kuukautta, 1000 USD 12 kuukautta.

Jokainen kurssi seuraavaan ohjelmaan voidaan ottaa erikseen 3/6 kk perusteella laskeman todistus tai 12 kuukauden diplomin.

Etutoimisto Johdatus Hotel Industry Luokittelu hotellit Attribuutit hyvä vastaanottovirkailija Basic latauksen & ruoka suunnitelmia Front-toimistotehtävät toiminnallinen organisaatio Vieraiden sykli (varaus, saapuminen, käyttöaste, lähtö) Varaus, Whitney järjestelmä Yhteistyö Front-Office taloudenhoito sanomankäsittelyssä Puhelin Ruoka & Juoma Palvelu Johdatus Hotel Industry Johdatus catering - tyyppisiä catering Ravintola - tyyppisiä ravintoloita, henkilöstön organisointi eri ravintoloita, Ravintola palvelu, järjestelyt pulisongit, lastaus / kuljettaa tarjottimia Tyypit valikon, säestys ja garnishes, juomat järjestelmät, juhlia ja buffet Käytännön käytännön harjoitusten: järjestykseen, lautasliina taitto, järjestely laudat tyyppisiä palveluja, lastaus ja kuljettaa kevyen ja raskaan tarjottimet perustettu aamiainen kansi, lounaan ja illallisen. Juoma käytännön (rajoitettu): alkoholi / alkoholittomia. Food Production Johdatus ammattikeittiöihin Johdanto Cookery Hierarkia ja ulkoasu Kitchen laitos Laitteet ja polttoaineet Kitchen Basic Menu Planning Perusperiaatteet Vihannesten Ruoanlaitto Luokittelu hedelmät ja niiden käytön in Cooking Osakkeet Keitot, kastikkeet, salaatit Johdatus Lihat Johdatus Kala ja äyriäiset Johdatus Munat Siemenet, pähkinät ja mausteet Johdatus Rice, Vilja ja palkokasvit Menetelmät Cooking Perusteet Leipomo ja makeiset Basic Commodities Käytetään Bakery ja leivonnaiset leipä Fabrication Basic Sienet ja kakut, pastat, voiteet, täytteet, ja kastikkeet laminoitu Leivonnaiset Perusteet Indian Cooking - Mausteet, yrtit ja mausteet käytetään Indian Cuisine, masalas ja pastat. Ymmärtäminen Commodities ja niiden käyttö Indian Kitchen. Basic Indian Cravies House pitäminen ... [-]
Intia Mumbai Panaji Venäjä Saint Petersburg  + 1 More
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Dusit Perho on ranskalais-Thaimaan yhteisyritys. Olemme ensimmäinen koulu maailmanlaajuinen verkosto Le Cordon Bleu kouluista tarjoaa Professional Thai kok ... [+]

Le Cordon Bleu Dusit Perho on ranskalais-Thaimaan yhteisyritys. Olemme ensimmäinen koulu maailmanlaajuinen verkosto Le Cordon Bleu kouluista tarjoaa Professional Thai kokkikurssi. Olemme erittäin ylpeitä tästä aloitteesta.

Tämä innovatiivinen Professional Thai kokkikurssi on luotu asiantuntija Thai Kokit ja opetetaan samalla tavalla kuin ranskalaista ruokaa: käyttäen - Watch, Learn & Do menetelmä - jossa opiskelijat tarkkailla Thai ruoanlaitto mielenosoituksen osaavan Chefs - seurasi käsissä -on käytäntö meidän käytännön keittiöt jokaiselle resepti.

Kurssi antaa kattava ammatillinen Thai Cuisine opetussuunnitelma, jossa on yli 200 reseptejä perinteisiä seudun, kuninkaallinen ja moderni thai ruokia - ja ajoittain vieras mielenosoitus tunnettu modernia thaimaalaista ruokaa kokit. Ohjelmaan kuuluu myös opetusta herkkä taiteen hedelmien ja vihannesten veistämällä. Meidän thaimaalaista ruokaa luokat ovat myös perus johdanto moduulit ravintolassa hallinta aiheista, joka on ihanteellinen niille, jotka haluavat tulla thaimaalaista ruokaa kokki tai avata thaimaalainen ravintola Thaimaassa tai ulkomailla.... [-]

Thaimaa Bangkok
Huhtikuu 2020
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Pâtisserie Kurssit tarjoavat voimakasta ja jännittävä opetus mahdollistaa opiskelija hallitsee tekniikoita klassisen konditoria samalla käyttöön kaikilla k ... [+]

Le Cordon Bleu Pâtisserie Kurssit tarjoavat voimakasta ja jännittävä opetus mahdollistaa opiskelija hallitsee tekniikoita klassisen konditoria samalla käyttöön kaikilla keittiö. Opiskelija vähitellen oppia valmistamaan laaja valikoima kakkuja tarjoillaan ravintoloissa, pâttisserie kauppoja ja teehuoneita kautta klassinen ja modernin ranskalaisen jälkiruokia, kehittyneitä tekniikoita suklaata ja sugarwork.

BASIC konditoria

Tämä jännittävä Kurssilla esitellään erilaisia ​​yhdistelmiä, ominaisuudet ja sovellukset Pâtisserie opiskelijoiden vähitellen oppia valmistamaan laaja valikoima kakkuja, jälkiruokia ja leivonnaisia.

Opintokokonaisuudet: - pasteija termejä ja määritelmiä - Basic taikina - Johdatus voiteet ja täytteet - Perinteinen jälkiruokia ja kakkuja, klassista tekniikkaa ja perus sisustus - Masking ja glaçage... [-]

Thaimaa Bangkok
Huhtikuu 2020
Full-time
3 - 9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Cuisine kurssit tarjoavat opiskelijoille perustavanlaatuisia kulinaarisia taitoja käytöstä kulinaarisia laitteiden suunnittelua ja toteutusta kehittää ruok ... [+]

Le Cordon Bleu Cuisine kurssit tarjoavat opiskelijoille perustavanlaatuisia kulinaarisia taitoja käytöstä kulinaarisia laitteiden suunnittelua ja toteutusta kehittää ruokia. Koska kurssi etenee, tekniikat ovat kerroksellinen toistensa ja monimutkaistuvat. Mielenosoitukset entistä valikosta suuntautuneita, sisältää näkökohtia organisaation valmistelu, tasapaino ja ajoitus. Painopiste on opetuksen tekniikoita läpi kuuluisan Le Cordon Bleu reseptejä.

Le Cordon Bleu Basic Keittiö Course avaa oven seikkailuja ja perinteitä ranskalaisen keittiön. Opiskelija oppii myös käyttää ja integroida mausteet, yrtit ja mausteet niiden reseptit tuottaa erilaisia ​​makuja, jotka täydentävät ruoat valmistetaan.... [-]

Thaimaa Bangkok
Huhtikuu 2020
Full-time
Part-time
3 - 5 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleun Diplôme de Pâtisserie on yksi maailman arvostetuimmista kulinaarisista pätevyydestä. Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi pästösertifikaattiem ... [+]

Yleiskatsaus

Le Cordon Bleun Diplôme de Pâtisserie on yksi maailman arvostetuimmista kulinaarisista pätevyydestä. Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi pästösertifikaattiemme, oppivat kaikki ammatilliset tekniikat, joita tarvitaan edistääkseen erilaisia ​​jännittäviä uramahdollisuuksia. Opiskelijoita opetetaan klassisesti koulutetuilla opetuskokmillamme, joilla kaikilla on kokemusta maailman parhaiden hotellien, leipomotuotteiden ja Michelin-tähdellisten ravintoloiden johtotehtävissä.

"Diplôme de Pâtisserie" -palkintoa antavat opiskelijat, jotka täyttävät Basic, Intermediate ja Superior Pâtsserie-tasot, jotka kestävät 6 tuntia päivässä, 2 päivää viikossa ja yhteensä 120 tuntia.... [-]

Turkki Istanbul
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
33 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleun arvostettu Diplôme de Cuisine -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan tarvittavat taidot luoda keittiön ruokia käytännöllisten istuntojen, de ... [+]

Yleiskatsaus

Le Cordon Bleun arvostettu Diplôme de Cuisine -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan tarvittavat taidot luoda keittiön ruokia käytännöllisten istuntojen, demonstraatioiden ja teoreettisten kokemusten yhdistelmällä. Opiskelija oppii kaikki ammattimaiset tekniikat, joita tarvitaan edistääkseen erilaisia ​​jännittäviä uramahdollisuuksia ja opettaa klassisesti koulutettujen opetuskoksaamme. Heillä kaikilla on kokemusta maailman parhaiden keittiöiden ja Michelin-tähdellisten ravintoloiden johtavista tehtävistä.

"Diplôme de Cuisine" -ohjelmassa palkitaan perus-, keski- ja korkeakoulutasoiset opiskelijat, jotka kestävät 6 tuntia päivässä, 3 päivää viikossa ja yhteensä 180 tuntia.... [-]

Turkki Istanbul
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
33 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Istanbul

Culinary-ja vieraanvaraisuusalan arvostettu huippuosaamisen merkki Le Cordon Bleun Grand Diplôme® on vaikuttava pätevyys, joka yhdistää klassisen harjoittelun sekä ruoanv ... [+]

Culinary-ja vieraanvaraisuusalan arvostettu huippuosaamisen merkki Le Cordon Bleun Grand Diplôme® on vaikuttava pätevyys, joka yhdistää klassisen harjoittelun sekä ruoanvalmistukseen että pikkutereihin. Opiskelijoita opetetaan ensin perustavanlaatuisia kulinaarisia taitoja ennen tämän tiedon levittämistä korkealaatuisiin tuotteisiin ja erikoisaineseoksiin.

Tämä tutkintotodistus myönnetään sekä Diplôme de Cuisine että Diplôme de Pâtisserie menestyksekkäästi päätökseen, jota voidaan tutkia samanaikaisesti 9-12 kuukauden ajan.

Globaalisti tunnustettu huippuosaamisen merkki, Le Cordon Bleu Grand Diplôme on avain kulinaarisen maailman oviin.

3 lukukautta30 tu... [-]
Turkki Istanbul
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
33 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sunway University

Diplomatiikka kulinaarisissa taiteissa tarjoaa korkealaatuisen kulinaarisen koulutuksen huipputason keittiön ja luokkahuoneen mukavuuksilla. ... [+]

Diplomatiikka kulinaarisissa taiteissa tarjoaa korkealaatuisen kulinaarisen koulutuksen huipputason keittiön ja luokkahuoneen mukavuuksilla.

Palkittujen kulinaaristen asiantuntijoiden johtama päämäärä on tuottaa laadukkaita tutkinnon suorittaneita, jotka eivät ole vain vakuuttuneita kulinaarisista taidoistaan, vaan myös pystyvät kommunikoimaan sujuvasti, toimivat itsenäisesti ja näyttävät johtajuusominaisuuksia, jotka parantavat heidän mahdollisuuksiaan vieraanvaraisuuteen ja ruokailupalveluun teollisuus täällä Malesiassa ja maailmanlaajuisesti.

Keskeinen käytännön kokemus saavutetaan 20 viikon työharjoittelun kautta. Tämä tutkintotodistus on akkreditoitu Le Cordon Bleu: lla ja ohjelman onnistuneen loppuun saattamisen jälkeen tutkinnon suorittaneille annetaan kaksi todistusta; yksi Sunway-yliopistosta ja toinen Le Cordon Bleu, johtava kulinaaristen taiteiden ja vieraanvaraisuuden instituutti.... [-]

Malesia Shah Alam
Tammikuu 2020
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HTMI Switzerland Dubai

20 kuukautta kestävän ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia elintarvike- ja juomasektorilla, ammatillista pätevyyttä, jotta he voivat al ... [+]

20 kuukautta kestävän ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia elintarvike- ja juomasektorilla, ammatillista pätevyyttä, jotta he voivat aloittaa uransa ravintolajohtamisessa. Ohjelma kattaa teoreettisen tiedon, käytännön sisällön ja harjoittelupaikkoja. Ravintolatoiminnan johtamisen perusteiden hallinnan jälkeen opiskelijat varustetaan liiketoiminnan valtavuudella kehittämällä rahoitukseen, markkinointiin ja henkilöstöhallintoon liittyviä taitoja, jotka ovat avainasemassa onnistuneeksi ravintolapäälliköksi. Tämä ohjelma sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka pyrkivät sellaisiin tehtäviin, kuten ravintolapäällikkö, catering- tai bankettien johtaja, ruoka- ja juomien johtaja ravintola- ja hotelliyrityksissä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Elokuu 2019
Full-time
20 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HTMI Switzerland Dubai

20 kuukauden pituinen diplomi-ohjelma on suunniteltu valmistelemaan opiskelijoita kulinaarisen taiteen uraan. Ohjelma kattaa teoreettisen (40%) ja käytännön koulutuksen ( ... [+]

20 kuukauden pituinen diplomi-ohjelma on suunniteltu valmistelemaan opiskelijoita kulinaarisen taiteen uraan. Ohjelma kattaa teoreettisen (40%) ja käytännön koulutuksen (60%) yhdistelmän. Käytännön harjoittelu liittyy ruoanvalmistustekniikoihin ja edistykselliseen keittiöön keittiömestarin hallintaan. Teoreettinen oppiminen keskittyy elintarviketeollisuuteen, resurssien ja budjetin suunnitteluun onnistuneiden keittiötoimintojen suorittamiseksi. Ohjelman tarkoituksena on kehittää opiskelijoiden taiteellisia ja tieteellisiä taitoja, jotta he voivat aloittaa lupaavan uransa kokin. Tämä ohjelma sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia ruoanlaittoon ja elintarviketieteeseen ja pyrkivät jatkossa työskentelemään kokin, ravintolakonseptin kehittäjän, ruoka-bloggaajan tai julkkis-kokin parissa.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Elokuu 2019
Full-time
20 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi