$close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kurssiopinnot Elintarvike- ja juomateollisuusssa

Diplomi on kansainvälisesti tunnustettu akateeminen todistus, joka kertoo tietyn alan kattavasta hallinnasta. Diplomiohjelmien sisältö, kesto ja kustannukset voivat vaihdella huomattavasti.

Pyydä lisätietoa - Diplomiohjelmaa Elintarvike- ja juomateollisuusssa 2022

$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Fanshawe College
Lontoo, Kanada +1 Lisää

Uskomme, että jokainen kokki ansaitsee laadukkaan koulutuksen, joka tarjoaa monipuoliset taidot, jotka avaavat oven loputtomiin uramahdollisuuksiin. Fanshawen kulinaarikouluss ... +

Uskomme, että jokainen kokki ansaitsee laadukkaan koulutuksen, joka tarjoaa monipuoliset taidot, jotka avaavat oven loputtomiin uramahdollisuuksiin. Fanshawen kulinaarikoulussa valmistamme sinulle kaiken, mitä tarvitset menestymiseen teollisuudessa - jos tavoitteesi on työskennellä hienoimmissa ravintolakeittiöissä, omistaa ruoka-auto tai perustaa catering-yritys, Fanshawe toimittaa tarvitsemasi koulutuksen ! -
Diplomit
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Toukokuu 2022
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
Georgian College
Barrie, Kanada

Kosketa, maista, tunne ero! Opiskelijat kehittävät työvalmiita taitoja, jotka ovat olennainen osa menestystä kulinaarisina ammattilaisina monilla elintarviketeollisuuden aloil ... +

Kosketa, maista, tunne ero! Opiskelijat kehittävät työvalmiita taitoja, jotka ovat olennainen osa menestystä kulinaarisina ammattilaisina monilla elintarviketeollisuuden aloilla. He hankkivat tietoa ja taitoa työskennellä maailman parhaissa keittiöissä oppimisympäristössä, joka on rikastettu altistumalla kokkeille ja alan johtajille. -
Diplomit
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Syys 2022
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
International Culinary Institute
Hong Kong, Hongkong

Opiskelijalla on viinin ja juoman sekä catering-alan ammattitaito ja käytännön taidot aluksi paraprofessional-tasolla. Ammattitutkinnon saamisen ja teollisten liitetietojen jä ... +

Opiskelijalla on viinin ja juoman sekä catering-alan ammattitaito ja käytännön taidot aluksi paraprofessional-tasolla. Ammattitutkinnon saamisen ja teollisten liitetietojen jälkeen valmistuneet voivat asteittain jatkaa uraa viini- ja juomateollisuudessa tai catering-alalla; tai muotoilla kandidaatin tutkintoa joko paikallisissa tai ulkomaisissa yliopistoissa; ja / tai ilmaisemaan ammattipätevyytensä kiinnostavilla aloilla. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Hong Kong Institute of Vocational Education
Hong Kong, Hongkong

Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tarvittavalla ammatillisella osaamisella ja taidoilla jatkaa uraansa hotelli- ja ravintola-alalla. Ohjelma keskittyy se ... +

Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tarvittavalla ammatillisella osaamisella ja taidoilla jatkaa uraansa hotelli- ja ravintola-alalla. Ohjelma keskittyy sekä teoriaan että käytännön koulutukseen. Simuloidun työympäristön ja teollisen kiinnityksen avulla opiskelijat voivat hankkia alan teknistä osaamista ja ammattitaitoa. -
Diplomi syventävistä opinnoista
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 
Durham College
Whitby, Kanada

Hallitse ruoka- ja makuelämää kulinaarisen hallintaohjelmamme yhteydessä. Voit tutustua paikallisesti kasvatettuun ruokaan, kokeilla etnisiä ja nykyaikaisia ruokia ja kehittää ... +

Hallitse ruoka- ja makuelämää kulinaarisen hallintaohjelmamme yhteydessä. Voit tutustua paikallisesti kasvatettuun ruokaan, kokeilla etnisiä ja nykyaikaisia ruokia ja kehittää taitojasi kulinaarisissa taiteissa, samalla kun opit arvokkaita johtamistaitoja, jotka vievät urasi seuraavalle tasolle. Merkittävä painopiste on laboratorio- ja keittiötyössä, kannustamalla opiskelijoita kehittämään tekniikoita ja tuotteita, joista suuri osa he voivat viedä kotiin ja nauttia. Valmistuneet hakevat monenlaisia työnantajia, koska heillä on ainutlaatuisia taitojaan, kuten käsityölihan leikkaus, juustotuotanto, paistaminen, säilyke ja säilytys. -
Diplomit
Täyspäiväinen
4 lukukaudet
Englanti
Kampus
 
Centennial College
Toronto, Kanada

Jos haluat luoda ikimuistoisia kokemuksia ruokasalin vieraille ja sinulla on intohimo ja halu työskennellä ahkerasti tulosten saavuttamiseksi, Centennial College : n ruoka- ja ... +

Jos haluat luoda ikimuistoisia kokemuksia ruokasalin vieraille ja sinulla on intohimo ja halu työskennellä ahkerasti tulosten saavuttamiseksi, Centennial College : n ruoka- ja juomahallintaohjelma on sinua varten. Tämän diplomiohjelman mukaiset Ruoka- ja juomahallintakurssit on suunniteltu valmistamaan sinulle ammattitaito menestykseen ravintola- ja ruokailuteollisuudessa sekä johtamistaidot asteittaiseen uraan. Kenttä sisältää kaiken suurista monen yksikön organisaatioista pieniin riippumattomiin toimintoihin, jotka tuottavat 70 miljardin dollarin teollisuuden Kanadassa ja muualla maailmassa. Valmistut myös tärkeillä teollisuussertifioinneilla (Smart Serve, Safe Food Handlers ja CPR), jotka tekevät sinusta entistäkin työllistettävämmän ravintola-alalla, jonka sanotaan usein olevan laajennus show biz -yritykselle. Dynaamisesta henkilökunnasta innovatiivisiin valikoihin moderni ravintolakokemus on yhtä suuri näytöksestä kuin täydellisesti valmistetusta ruoasta ja virheetöntä palvelua. Ruoka- ja juomahallintaohjelmana saat tärkeän roolin sen toteuttamisessa. -
Diploma
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Toukokuu 2022
Online
 
George Brown College
Toronto, Kanada

Liity Kanadan suurimpaan kulinaariseen kouluun, joka sijaitsee Toronton keskustan sydämessä. George Brown asettaa sinut Kanadan kulinaarisen teollisuuden keskipisteeseen ja au ... +

Liity Kanadan suurimpaan kulinaariseen kouluun, joka sijaitsee Toronton keskustan sydämessä. George Brown asettaa sinut Kanadan kulinaarisen teollisuuden keskipisteeseen ja auttaa kehittämään tietoja ja tekniikoita, joita tarvitaan menestyäksesi kokina, kokina tai kulinaarisena johtajana kaksivuotisessa kulinaarisen johtamisen tutkinto-ohjelmassamme. Demonstraatiot, luennot ja kokemuksellinen oppiminen opettavat sinulle perustaidot, joita tarvitset menestyksekkääseen uraan nykypäivän johtavissa ravintoloissa ja kaikilla kulinaarisen teollisuuden aloilla. Opi menestyväksi kokkiksi, kokkiksi tai kulinaariseksi johtajaksi vaadittavat taidot kokeneilta alan ammattilaisilta kaksivuotisessa kulinaarisen johtamisen tutkinto-ohjelmassamme. Lisäksi erityiset kulinaarisen johtamisen kurssit opettavat sinulle nousevia kulinaarisia trendejä, kuten paikallisia kestäviä ruokia, ravintoa ja kansainvälisiä vaikutteita. Kehität ihmisten taitoja, joita tarvitset menestyvän uran rakentamiseen kulinaarisella alalla, ja johtamistaitoja, joita tarvitset yrityksen pyörittämiseen. Kaiken lisäksi suoritat myös ainutlaatuisen alan harjoitteluohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneiden kokkien ja alan johtajien kanssa. Tämä ohjelma tarjoaa täyden koulun sisäisen osan korkeakoulujen ja yliopistojen ministeriön (MCU) Cook-oppisopimusohjelmasta. Ohjelman aikataulu Culinary Management -ohjelman aikataulu toimii tällä hetkellä maanantaista perjantaihin. Lisäksi jotkut tunnit voivat alkaa klo 7 ja toiset voivat kestää klo 22 asti Omat koulutusvaihtoehdot Osana ohjelmaa suoritat 14 viikon teollisuuden harjoittelun. George Brown työskentelee työnantajien ja alan kumppaneiden kanssa tunnistaakseen mahdollisia työkokemusmahdollisuuksia. Opiskelijoita kannustetaan myös hakemaan itseohjautuvaa alan työkokemusta kulinaarisen hallinnon sisällä, jonka he uskovat tarjoavan oppimiskokemuksia, joita he arvostavat ja jotka vastaavat ohjelman oppimistuloksia. Tämä arvokas työkokemus voidaan vuorostaan lisätä ansioluetteloosi. Muodollisemman työkokemuksen lisäksi George Brown College pyrkii tarjoamaan oppimismahdollisuuksia todellisten haasteiden ja asiakkaiden kanssa. -
Diplomit
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Toukokuu 2022
Kampus
 
LaSalle College Vancouver
Vancouver, Kanada

LaSalle College Vancouver kansainvälisessä kulinaarikoulussa ymmärrämme, että onnistunut kommunikointi kaikkien toimijoiden välillä - keittiössä ja talon etupuolella - pitää a ... +

LaSalle College Vancouver kansainvälisessä kulinaarikoulussa ymmärrämme, että onnistunut kommunikointi kaikkien toimijoiden välillä - keittiössä ja talon etupuolella - pitää asiat sujuvasti ja edistää kaikkien kulinaaristen hankkeiden yleistä menestystä. -
Diplomit
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
LaSalle College Montreal
Montreal, Kanada

Perusopetussuunnitelman avulla Food Service Management -ohjelma avaa oven laajemmalle joukolle uraa Quebecissä, Kanadassa tai ulkomailla. Tämä ohjelma on ainutlaatuinen Quebec ... +

Perusopetussuunnitelman avulla Food Service Management -ohjelma avaa oven laajemmalle joukolle uraa Quebecissä, Kanadassa tai ulkomailla. Tämä ohjelma on ainutlaatuinen Quebecissä. -
Diplomit
Täyspäiväinen
Kampus
 
Milwaukee Area Technical College
Milwaukee, Yhdysvallat

Tässä on reseptisi, jolla opit valmistamaan ja valmistamaan erilaisia ruokia, jotka vaativat lyhyen valmistusajan. Tämä yhden lukukauden ohjelma keskittyy kehittämään taitoja ... +

Tässä on reseptisi, jolla opit valmistamaan ja valmistamaan erilaisia ruokia, jotka vaativat lyhyen valmistusajan. Tämä yhden lukukauden ohjelma keskittyy kehittämään taitoja aloittaaksesi uran ravitsemisalalla. Valmistuneilla on lähtötason taidot tilausten vastaanottamiseen ja asiakkaiden palvelemiseen sekä erilaisiin ruoanvalmistustehtäviin. Voit käyttää opintopisteitäsi Culinary Assistantin teknisen tutkinnon tai kulinaarisen taiteen apulaistutkinnon suorittamiseen. Opetussuunnitelma Kurssi Kurssin nimi Krediitit CULART-100 Johdatus ruokapalvelu-/vieraanvaraisuusteollisuuteen ‡ 1 CULART-116 Mise en Place/Culinary Fundamentals ‡ 2 CULART-117 Ruoanlaittotaidetta varten 1 CULART-118 Kestävät ruokayhteisöt 1 CULMGT-112 Ruokapalvelu sanitaatio 2 Krediittejä yhteensä 7 ‡ Edellytys. Ohjelman opetussuunnitelmavaatimukset voivat muuttua. Nykyisten MATC-opiskelijoiden tulee tutustua akateemiseen ohjelmasuunnitelmaan erityisten opetussuunnitelmavaatimusten osalta. Ohjelman tulokset Osoita kykysi puhdistaa ruoanvalmistusalueet, keittopinnat ja ruokailuvälineet alan standardien mukaisesti Erota tilausvalmiiden ruokien asianmukainen käsittely verrattuna ruokaan, joka pidetään lämpimänä myyntiin asti Auta kokkeja ja keittiöhenkilökuntaa erilaisissa tehtävissä tarpeen mukaan Leikkaa, viipaloi tai jauha liha, siipikarja ja äyriäiset valmistellaksesi ruoanlaittoa Uranäkymät Valmistuneet hankkivat lähtötason taidot työllistyäkseen valmistavana kokina, lyhytaikaisena kokina tai pikaruokakokina ravintoloissa, catering-palveluissa, hotelleissa, terveydenhuoltolaitoksissa ja kouluissa. Työssä ruokapalveluavustajat voivat ottaa vastaan tilauksia ja palvella asiakkaita sekä suorittaa erilaisia ruoanvalmistustehtäviä kuin ruoanlaitto. Kokemuksen ja kulinaarisen assistentin teknisen tutkinnon ja kulinaarisen taiteen apulaistutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollisuuksia edetä paistokokin, juhlakokin, catering-kokin, broilerikokin, paistokokin ja puutarhaseimeen kokin tehtäviin. Mahdolliset urat Pikaruokakokki Prep Cook Lyhyttilauskokki -
Diplomit
Täyspäiväinen
Englanti
Elo 2022
01 Heinä 2022
Kampus
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Etelä-Afrikka

Menestyvällä ruoka- ja juomaoperaatiolla opiskelijalla on asianmukaiset tiedot, tekniset ja henkilökohtaiset taidot toiminta- ja valvontatasolla elintarvike- ja juomateollisuu ... +

Menestyvällä ruoka- ja juomaoperaatiolla opiskelijalla on asianmukaiset tiedot, tekniset ja henkilökohtaiset taidot toiminta- ja valvontatasolla elintarvike- ja juomateollisuudessa Etelä-Afrikassa tai kansainvälisesti. -
Diplomit
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Helmi 2023
30 Syys 2022
Kampus
 
CAFA Wine School
Bordeaux, Ranska

Viinikonsultin tutkintotodistus / Conseiller en Sommellerie, yhden vuoden opetus englanniksi ja ranskaksi. Sommellerie Advisor - Wine Consultant Diploma valitsee asiakkailleen ... +

Viinikonsultin tutkintotodistus / Conseiller en Sommellerie, yhden vuoden opetus englanniksi ja ranskaksi. Sommellerie Advisor - Wine Consultant Diploma valitsee asiakkailleen tarjottavat tuotteet: viinit ja väkevät alkoholijuomat. Ennen kuin hän päättää neuvotteluista tavarantoimittajien kanssa, hänen on ensin jatkettava maistamista. Tarjonnan on oltava yhdenmukainen asiakkaiden laajuuden, maineen ja vaatimusten kanssa. -
Diplomit
Täyspäiväinen
9 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
12 Syys 2022
12 Syys 2022
Kampus
 
GEA Institute
Singapore

Hotelli- ja ravintola-alan johtavan tutkinnon erikoistuminen digitaaliseen liiketoimintaan on kattava ohjelma, joka keskittyy vahvan perustavanlaatuisen ymmärryksen kehittämis ... +

Hotelli- ja ravintola-alan johtavan tutkinnon erikoistuminen digitaaliseen liiketoimintaan on kattava ohjelma, joka keskittyy vahvan perustavanlaatuisen ymmärryksen kehittämiseen vieraanvaraisuuden ja ravintolatoiminnan ja johtamisen avainalueista keskittyen voimakkaasti digitaaliseen liiketoimintaan nykyisessä ja tulevassa taloudessa. -
Diplomit
Englanti
Kampus
 
TEG International College
Singapore

Ruoanlaitto- ja ateriapalvelututkinto on tarkoitettu antamaan opiskelijoille perustiedot länsimaisista kulinaarisista tiedoista ja taidoista.

Ruoanlaitto- ja ateriapalvelututkinto on tarkoitettu antamaan opiskelijoille perustiedot länsimaisista kulinaarisista tiedoista ja taidoista. -
Diplomit
Englanti
Kampus
 
Okanagan College
Kelowna, Kanada

Okanagan College jatko-opinnot Viiniviljely- ja viinintutkimusohjelmat on kehitetty yhdessä viiniteollisuuden asiantuntijoiden kanssa, ja ne on erityisesti suunniteltu palvele ... +

Okanagan College jatko-opinnot Viiniviljely- ja viinintutkimusohjelmat on kehitetty yhdessä viiniteollisuuden asiantuntijoiden kanssa, ja ne on erityisesti suunniteltu palvelemaan viiniteollisuuden tarpeita. Ohjaajat ovat kokeneita ja arvostettuja harjoittajia, ja opiskelijat oppivat BC-viinimaan sydämessä, ja heillä on mahdollisuuksia hankkia käytännön taitoja paikallisilla viinitarhoilla ja palkituilla viinitiloilla koko alueella. -
Diplomi syventävistä opinnoista
English (Canada)
Kampus