Filter
Diplomit
Oseania

Näytä kaikki Diplomit Biotieteetssa Oseania 2019

Diplomi myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn alan opintokokonaisuuden. Diplomiohjelmat kestävät yleensä vuoden tai kaksi. Diplomin voi suorittaa monissa erikoistuneissa oppiaineissa teknisissä oppilaitoksissa ja community collegeissa.

Biologia ja biotieteet on luonnontieteiden se osa-alue, jolla tutkitaan erilaisten kemiallisten, fyysisten ja maantieteellisten prosessien vaikutusta elävien organismien toimintaan ja vuorovaikutukseen maapallolla. Koulutusohjelmassa voidaan opiskella muun muassa ekologiaa, fysiologiaa ja evoluutiota.

Haluatko opiskella Oseania? Kaksi eniten kysyntää tutkimuksen kohteisiin Oseania: Australia ja Uusi-Seelanti, molemmat yhdessä tarjoavat harvinaista ja hyvin erottuva tutkimus seikkailu.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Biotieteetssa Oseania 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Biotieteet, Oseania

Tutkinnot
Sijainti
Oseania
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Melbourne Polytechnic

Houkutella kiinnostusta kaikkeen vihreään hankkimalla hyvin kysyttyä pätevyyttä puutarhaviljelyyn. Ole ainoa, joka antaa neuvoja kasvien soveltuvuudesta, terveydestä ja s ... [+]

Houkutella kiinnostusta kaikkeen vihreään hankkimalla hyvin kysyttyä pätevyyttä puutarhaviljelyyn. Ole ainoa, joka antaa neuvoja kasvien soveltuvuudesta, terveydestä ja suunnittelusta, ja tule asiantuntijaksi, joka on jatkuvasti muuttuva ja dynaaminen teollisuuden tarve - palkitseva ura odottaa.

Ryhdy puutarhaviljelijäksi, jolla on erikoistunut ura

Puutarhaviljelyllä on yhä tärkeämpi rooli ympäristön säilyttämisessä ja kasviston ylläpitämisessä tuleville sukupolville.

Puutarhanhoito-ohjelmamme on monipuolinen ja helpottaa pääsyä useisiin teollisuudenaloihin, kuten maisemanrakentamiseen ja suunnitteluun, paikallishallintoon, sopimusten ylläpitoon, konsultointipalveluihin, kasvitieteellisiin puutarhoihin ja puutarhayrityksiin.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Melbourne Polytechnic

Melbourne Polytechnic maataloustutkintotodistuksella olet eturintamassa erikoistuneita tietämyksiä ja taitoja, jotka ovat kysyntää aivan Australiassa. Lisääntynyt huoli k ... [+]

Melbourne Polytechnic maataloustutkintotodistuksella olet eturintamassa erikoistuneita tietämyksiä ja taitoja, jotka ovat kysyntää aivan Australiassa. Lisääntynyt huoli karjan hyvinvoinnista ja karjankasvatuksesta, maaperän terveydestä sekä kestävästä maataloudesta ja ilmastoriskin hallinnasta on maatalous, joka on dynaaminen toimiala, joka tarjoaa palkitsevan uran.

Vahvistetaan työllisyysnäkymiä

Maatalouden tutkintotodistuksella saat erikoistuneita, ammattitaitoisia ja osaavia tietoja, joita voit hyödyntää useissa yrityksissä Victoria ja maan ympärillä. Opi monien erilaisten viljelykäytäntöjen perusta, miksi laidun ja maaperän terveys on elintärkeää kotieläintuotannolle ja pystyttävä tunnistamaan käytännöt viljelyn tehokkuuden parantamiseksi.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi