Diplomi-insinööri
Durham College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Whitby, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 5 573 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Vuosi 1 kotimainen: 5 573 dollaria (CDN); Vuosi 1 kansainvälinen: $ 16,221 (CDN). Lisäkustannuksia voidaan soveltaa.
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Hallitse ruoka- ja makuelämää kulinaarisen hallintaohjelmamme yhteydessä. Voit tutustua paikallisesti kasvatettuun ruokaan, kokeilla etnisiä ja nykyaikaisia ruokia ja kehittää taitojasi kulinaarisissa taiteissa oppimalla arvokkaita johtamistaitoja, jotka vievät urasi seuraavalle tasolle. Merkittävä painopiste on laboratorio- ja keittiötyössä, kannustamalla opiskelijoita kehittämään tekniikoita ja tuotteita, joista suuri osa he voivat viedä kotiin ja nauttia. Valmistuneet hakevat monenlaisia työnantajia, koska heillä on ainutlaatuisia taitojaan, kuten käsityölihan leikkaus, juustotuotanto, paistaminen, säilyke ja säilytys.
Culinary Management -ohjelmaa tarjotaan W. Galen Westonin elintarvikekeskuksessa (CFF), jota ohjaa kaikesta toiminnasta kenttä-haarukka -filosofia. Tämä uskomaton oppimiskeskus tarjoaa pääsyn esittely teatteriin; uusimmat laboratoriot, luokkahuoneet ja kokoustilat; Bistro '67, täyden palvelun vihreä sertifioitu opetusravintola; ja kasvavat kentät vain muutaman askeleen päässä laboratorioista.
Opit tarjoamaan kulinaarista suunnittelua, valmistelua ja esittelyä erilaisille ruoka-palveluympäristöille. Kun painotat voimakkaasti taitojen kehittämistä, teoriaa, palvelua ja johtamiskoulutusta, sinusta tulee tarvittavat taidot ja alan tietämys, jota tarvitaan menestymään. Tämä ohjelma edistää henkilökohtaista kasvua ja oppimista itsehallinnon, ihmissuhdetaidon, ammattitaidon ja alan tietoisuuden aloilla.
Lisäksi saat tietoa nykypäivän ruokailijoiden ja kuluttajien erilaisista tarpeista ja keskittyä paikallisesti kasvatettuihin ja tuotettuihin elintarvikkeisiin. Käytännön kokemus kulinaarisia, leivonnaisia ja ravintoloita esittelevissä laboratorioissa ja luokkahuoneissa auttaa sinua kehittämään olennaisia taitoja, jotka liittyvät a la carte -ruokiin, leivonnaisiin, jälkiruokiin ja leivontaan, etniseen ruokaan, nykyaikaiseen ruoanlaittoon ja muihin.
Kulinaarinen hallintaohjelma edistää henkilökohtaista kasvua ja oppimista itsehallinnon, ihmissuhdetaidon, ammattitaidon ja alan tuntemuksen aloilla:
- Kustannusvalvontatekniikoiden soveltaminen elintarvikepalveluihin;
- Tehokas markkinointi vieraanvaraisliiketoiminnan onnistuneen toiminnan edistämiseksi;
- Käynnissä olevien henkilökohtaisten ja ammatillisten strategioiden ja suunnitelmien kehittäminen kulinaarisen johtamisen ja johtamisen taitojen parantamiseksi.
Tämän ohjelman opiskelijat hyötyvät työskentelystä ja oppimisesta Bistro '67: ssä, joka on täyden palvelun vihreä sertifioitu opetus- ja oppimisravintola, jota toimivat henkilökunta ja opiskelijat.
Pääsyvaatimukset
- Ontario-lukion tutkintotodistus tai kypsä opiskelija-asema
- Luokka 12 englanti (C tai U)
kustannukset
Vuoden ensimmäinen maksu |
Kurssit
Lukukausi 1
- Viestintä yrityksille I (COMM 2204)
- Tietokoneet vieraanvaraisuudelle (COMP 1210)
- Kulinaarinen teoria I (CULI 1200)
- Kulinaarinen
- Elintarvikkeiden turvallisuus ja sanitaatio (FOOD 1200)
- Johdatus globaaliin keittiöön (GLOB 1202)
- Kulinaarinen ravitsemus (NUTR 2200)
- Ammatillisen kehityksen strategiat I (PDST 1200)
Lukukausi 2
- Keittiö A La Carte (CUIS 2201)
- Kulinaariteoria II (CULI 2201)
- Elintarvikepalvelut (FOOP 2200)
- Kenttäpaikka-Csk (FWK 2201)
- Kentän sijoittelutyöpaja-Csk (FWKW 2000)
- Yleissivistävä valinnainen (GNED 0000)
- Valikkojen suunnittelu (MENU 2200)
- Keittiönhallinnan periaatteet (PKM 2200)
Lukukausi 3
- Edistynyt leivonta
- Kehittyneitä kulinaarisia tekniikoita I (CULI 2200)
- Kulinaarinen teoria III (CULI 3201)
- Yleissivistävä valinnainen (GNED 0000)
- Hospitality Marketing (MKTG 4210)
- Ammatillisen kehityksen strategiat II (PDST 2200)
- Jälleenmyynti
Lukukausi 4
- Capstone-työpaja (CAPR 4201)
- Capstone Project käytännöllinen (CAPR 4202)
- Edistyneet kulinaariset tekniikat II (CULI 4201)
- ruoka
- Yleissivistävä valinnainen (GNED 0000)
- Ravintolan hallintoteoria (MGMT 4202)
Kurssit ja kurssien kuvaukset voivat muuttua.
Ura-asetukset
Mitä voisit olla:
- Leipuri
- Lihakauppias
- kokki
- Yrityskokki
- Johtava kokki
- Keittiöpäällikkö
- Leivonnaiset, henkilökohtaiset tai ravintola- kokit
- Ravintolapäällikkö
- Itsenäinen yrittäjä
- Sous-kokki
Missä voit työskennellä:
- Juhlasali
- Catering-yritys
- College / University
- Golf-kurssi
- Hotelli
- lomakeskus
- Ravintola
Kokeellinen oppiminen
Kentän sijoittelu
Oppimiskokemustasi täydentää kenttätyömahdollisuus kulinaariteollisuudessa. Opiskelijat työskentelevät ravintoloissa, hotelleissa, pitkäaikaishoidon kodeissa, juhla- ja golfkentätiloissa ja enemmän, soveltamalla taitojaan luokkahuoneesta.
Konferenssit, kilpailut ja kansainväliset matkat
Opiskelijoilla on mahdollisuus edetä taitojaan ja oppimista paikallisten, maakuntien ja kansallisten taitokilpailujen kautta. Näiden oppimisen intensiivisten tapahtumien perusteella he valmistelevat erilaisia ruokia kiinteillä aikatauluilla ja erityisohjeilla ja odotuksilla. Lisäksi on olemassa kansainvälisiä matkustusmahdollisuuksia, mukaan lukien kultaisen mitalin opiskelijapalkinto, jossa vuosittain valitaan jatko-opiskelija lisäkoulutukseen Italiassa.
Capstone-projekti
Kaikki oppimiskokemukset tulevat yhteen neljännen lukukauden aikana ainutlaatuisella kurkkuhankkeella, jossa opiskelijat valmistelevat ja suunnittelevat julkista tapahtumaa.
Kampuksen toiminta
Opiskelijalähtöisistä erityistapahtumista Bistro '67: n työhön erityishankkeisiin opiskelijoille on lukemattomia mahdollisuuksia jatkaa oppimista laboratorioiden ulkopuolella.