20 kuukautta kestävän ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia elintarvike- ja juomasektorilla, ammatillista pätevyyttä, jotta he voivat aloittaa uransa ravintolajohtamisessa. Ohjelma kattaa teoreettisen tiedon, käytännön sisällön ja harjoittelupaikkoja. Ravintolatoiminnan johtamisen perusteiden hallinnan jälkeen opiskelijat varustetaan liiketoiminnan valtavuudella kehittämällä rahoitukseen, markkinointiin ja henkilöstöhallintoon liittyviä taitoja, jotka ovat avainasemassa onnistuneeksi ravintolapäälliköksi. Tämä ohjelma sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka pyrkivät sellaisiin tehtäviin, kuten ravintolapäällikkö, catering- tai bankettien johtaja, ruoka- ja juomien johtaja ravintola- ja hotelliyrityksissä.

harjoittelupaikkoja

Useita mahdollisuuksia tuoreille tutkinnon suorittaneille ja ammattitaitoisille henkilöille on saatavilla pääsemään todistuksiin ja tutkinto-ohjelmiin, joissa on käytännön harjoittelujaksoja Arabiemiirikunnissa.

HTMI: n vankat teollisuuskumppanuudet suurten kansainvälisten hotelliryhmien ja lentoyhtiöiden välillä antavat opiskelijoille mahdollisuuden kokea käytännön työharjoittelun eri aloilla ohjelman painopisteen mukaan.

HTMi Dubain uranohjausryhmä tietää, että HR-rekrytoijat arvostavat käytännön taitoja ja myönteistä asennetta, joten olemme suunnitelleet kurssejamme opiskelijan asenteen valmentamiseksi, jotta heidän uransaäkymänsä paranisivat. Harjoittelumme ja työpaikkamme saavutukset puhuvat puolestaan.

75% kaikista HTMi-tutkinnon suorittaneista liittyi suuriin kansainvälisiin hotelliketjuihin, yksi kolmesta HTMi-tutkinnon suorittaneesta aloittaa vieraanvaraisuransa johtotehtävissä ja 80% HTMi-tutkinnon suorittaneista varmistaa kokopäiväisen sijoittelunsa ennen viimeisten lukukauden päättymistä.

Apurahat

HTMi Dubai tarjoaa erilaisia stipendejä.

Apurahoja tarjotaan henkilöille, jotka ovat läpäisseet lukionsa vähintään 90%: n keskiarvolla (tai vastaavalla) tai CGPA 3.0: lla (tai vastaavalla) siirto-opiskelijoille. Opiskelija tukee myös hänen hakemustaan todisteineen, jotka osoittavat hänen motivaationsa ravintola-alalla.

Rajoitettu määrä apurahoja on saatavilla joka semesteri (joka alkaa tammikuussa ja elokuussa) ja hakemukset on toimitettava vähintään kaksi kalenterikuukautta ennen lukukauden alkua.

HTMi Dubai: n akateeminen johtokunta tarkistaa kaikki hakemukset, ja hakijoille lähetetään haastattelu.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta HTMI Switzerland Dubai »

Viimeksi päivitetty April 11, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
20 kuukautta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä