Diploma in Hospitality
LaSalle College Vancouver
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Vancouver, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Muistettavien kokemusten luominen
Nykypäivän työnantajat etsivät koulutettuja tiimin jäseniä, jotka tuovat intohimoa, sitoutumista, rock-vankkaa työetiikkaa ja teräviä kykyjä. Jotta se tulisi ravintolatoimintaan, sinun on rakastettava työskennellä hymyillen kasvoillasi, osallistua kävijöihin ja nauttimaan teatterimaisen tunnelman. Sinun on oltava iloinen ja positiivinen, kun olet tuottava, kun käsittelet sekä henkilökuntaa että yleisöä - se ei ole helppoa, mutta LaSalle College Vancouver näyttää opiskelijoille, miten he voivat menestyä jännittävässä teollisuudessa, jossa on korkeatasoista ja käytännöllistä koulutusta.
kurssin tavoitteet
Vieraanvaraisuuden opetussuunnitelma
Osto-, budjetointi-, suunnittelu- ja kustannusvalvontatieto kertoo opiskelijoille elintarvike- ja juomateollisuuden liiketoiminnan vaatimuksista. Etukäteen johtamista koskevat kysymykset, kuten ruokailuhuoneen menettelyt, valikon hallinta ja henkilöstöhallinto, laajentavat opiskelijan kykyä edistää tehokasta viestintää avainhenkilöiden kanssa. Opiskelijat perustuvat myös markkinointi-, taloushallinto- ja keittiön johtamisen taitoihin, jotka ovat kriittisiä liiketoimintaa varten ravintola- ja kulinaariteollisuudessa. Neljännen ja viimeisen vuosineljänneksen aikana opiskelijat yhdistävät kaikki kriittiset taidot, jotka he ovat saaneet ohjelmassaan, jotta se voi laatia täydellisen liiketoimintasuunnitelman vähintään 100-paikkaiselle ravintolalle. Sitten he aloittavat externshipin teollisuudessa saadakseen todellista kokemusta maailmasta.
Yleiskatsaus
Ohjelma koostuu 60 opintopistettä neljän neljänneksen aikana.
Kurssiluettelo
- Kulinaaristen tekniikoiden käsitteet ja teoriat
- Sanitaatio ja turvallisuus
- Klassisen tekniikan perusteet
- Hallinta valikosta
- Osto ja tuotteiden tunnistaminen
- Garde Manger
- Practicum
- Suunnittelu ja kustannusten hallinta
- Maailman keittiö
- Hallinto, valvonta
- Ruoan ja juomien hoito
- päällyskivi
- Ravitsemus
- Hospitality-teollisuuden markkinointi
- Catering- ja bankettitoiminnot
- Hospitality ja henkilöstöhallinto
- Hospitality-alan taloushallinto
- Johtajuus ja organisaation kehittäminen
työllisyys
Hospitality
Uramahdollisuudet
Alumni omistaa tai hallinnoi catering-yrityksiä, luksushotelleja ja kahviloita, muun muassa Cactus Clubissa, Fairmont Pacific Rimissä, Nightingale-ravintolassa ja JW Marriott Parq Vancouverissa. Valmistuneet ovat valmiita osallistumaan ravintolaliiketoimintaan korkeammissa johtotehtävissä. Monet työskentelivät palvelualalla ja ottivat Diploma-ohjelman keinoksi haastaa itsensä, parantaa taiteellisuuttaan ja lisätä työllistymismahdollisuuksiaan.
valtakirjojen
tutkintotodistus
Tämä ohjelma on hyväksytty kehittyneen koulutuksen ministeriön, Pätevyysministeriön yksityisen koulutuksen laitosyksikön (PTIB) rekisterinpitäjältä
Yksityiskohdat
- Alan asiantuntijoiden harjoittama käytännön koulutus
- Teollisuuden harjoittelupaikkoja todellisen kokemuksen saamiseksi
- Ohjelma vaatii kulinaarisen kitin
- Innovatiivinen opetus nykyaikaisessa ympäristössä
- Ohjelma koostuu 60 opintopistettä neljän neljänneksen aikana
- Valmistuneet opiskelijat saavat tutkinnon
Hospitality- ja ravintola-alan liiketalouden tutkintotodistus alkaa perustavanlaatuisen kulinaarisen kyvykkyyden ja tekniikoiden esittelyssä peruskoulussa. Opiskelija tutkii vieraanvaraisuuden koulutuksen ja eri uramahdollisuuksien monipuolisia näkökohtia, ennen kuin siirrytään sekä käytännön että teoreettisiin taitoihin liiketoiminnan johtamisessa, kuten ruokailuhuoneessa, henkilöstöhallinnossa, budjetoinnissa ja kustannusten valvonnassa.
Valmistuneet oppivat
- Markkinointi, talous ja keittiö.
- Kulinaaristen tekniikoiden ja elintarvikkeiden ja juomien hallinnan käsitteet ja teoriat.
- Hospitality ja henkilöstöhallinto, johtaminen ja organisaation kehittäminen.
- Osoita tietoisuutta kulttuurienvälisistä, moraalisista, eettisistä ja ympäristöön liittyvistä kysymyksistä vieraanvaraisuuden alalla.
- Tutki ja analysoi kriittisesti periaatteita ja käytäntöjä, jotka vaikuttavat maailmanlaajuiseen vieraanvaraisuuteen vaikuttaviin ajankohtaisiin kysymyksiin.
- Erota johtajan erilaiset roolit ja vastuut vieraanvaraisuuden ympäristöissä.
- Toteuta myynti- ja markkinointikäytäntöjä vieraanvaraisjärjestöissä.
- Valmistele, ylläpidä, analysoi ja hyödynnä vieraanvaraisuutta edustaviin organisaatioihin liittyviä taloudellisia asiakirjoja ja tietoja.
- Luo liiketoimintasuunnitelma elintarvikepalvelupisteestä tai vieraanvaraisuudesta vastaavalle yritykselle.
Kuka tulisi hakea?
Opiskelijat suoraan lukiosta tai kypsät opiskelijat, jotka ovat valmiita vaihtamaan uraa tai rakentamaan kykyään.
- Mainokset, jotka nauttivat ruokailusta
- Haluatko oppia ravintolan johtamista
- Ne, jotka arvostavat yritysten taitojen yhdistämistä
Ihanteelliset opiskelijat
Kuka tulisi hakea?
Opiskelijat suoraan lukiosta tai kypsät opiskelijat, jotka ovat valmiita vaihtamaan uraa tai rakentamaan kykyään.
- Mainokset, jotka nauttivat ruokailusta
- Haluatko oppia ravintolan johtamista
- Ne, jotka arvostavat yritysten taitojen yhdistämistä
Opetussuunnitelma
Yleiskatsaus
Ohjelma koostuu 60 opintopistettä neljän neljänneksen aikana.
Kurssiluettelo
- Kulinaaristen tekniikoiden käsitteet ja teoriat
- Sanitaatio ja turvallisuus
- Klassisen tekniikan perusteet
- Hallinta valikosta
- Osto ja tuotteiden tunnistaminen
- Garde Manger
- Practicum
- Suunnittelu ja kustannusten hallinta
- Maailman keittiö
- Johtaminen, valvonta ja urakehitys
- Ruoan ja juomien hoito
- päällyskivi
- Ravitsemus
- Hospitality-teollisuuden markkinointi
- Catering- ja bankettitoiminnot
- Hospitality ja henkilöstöhallinto
- Hospitality-alan taloushallinto
- Johtajuus ja organisaation kehittäminen
valtakirjojen
tutkintotodistus
Tämän ohjelman on hyväksynyt korkeakoulutuksen, taitojen ja koulutuksen ministeriön yksityisten koulutuslaitosten sivuliikkeen (PTIB) rekisterinpitäjä.
Yksityiskohdat
- Alan asiantuntijoiden harjoittama käytännön koulutus
- Teollisuuden harjoittelupaikkoja todellisen kokemuksen saamiseksi
- Ohjelma vaatii kulinaarisia tarvikkeita
- Innovatiivinen opetus nykyaikaisessa ympäristössä
- Ohjelma koostuu 60 opintopisteestä neljän vuosineljänneksen aikana
- Valmistuneet opiskelijat saavat tutkinnon
Hospitality- ja ravintola-alan liiketalouden tutkintotodistus alkaa perustavanlaatuisen kulinaarisen kyvykkyyden ja tekniikoiden esittelyssä peruskoulussa. Opiskelija tutkii vieraanvaraisuuden koulutuksen ja eri uramahdollisuuksien monipuolisia näkökohtia, ennen kuin siirrytään sekä käytännön että teoreettisiin taitoihin liiketoiminnan johtamisessa, kuten ruokailuhuoneessa, henkilöstöhallinnossa, budjetoinnissa ja kustannusten valvonnassa.
Valmistuneet oppivat
- Markkinointi, talous ja keittiöhallinto.
- Kulinaaristen tekniikoiden ja elintarvikkeiden ja juomien hallinnan käsitteet ja teoriat.
- Vieraanvaraisuus ja henkilöstöhallinto, johtajuus ja organisaation kehittäminen.
- Osoita tietoisuutta vieraanvaraisuuden kulttuurien välisistä, moraalisista, eettisistä ja ympäristöasioista.
- Tutki ja analysoi kriittisesti periaatteita ja käytäntöjä, jotka vaikuttavat maailmanlaajuiseen vieraanvaraisuuteen vaikuttaviin ajankohtaisiin kysymyksiin.
- Erota johtajan erilaiset roolit ja vastuut vieraanvaraisuuden ympäristöissä.
- Toteuta myynti- ja markkinointikäytäntöjä vieraanvaraisjärjestöissä.
- Valmistele, ylläpidä, analysoi ja hyödynnä vieraanvaraisuutta edustaviin organisaatioihin liittyviä taloudellisia asiakirjoja ja tietoja.
- Luo liiketoimintasuunnitelma elintarvikepalvelupisteestä tai vieraanvaraisuudesta vastaavalle yritykselle.
Ohjelman tulos
kurssin tavoitteet
Hospitality & Restaurant Business Management -diplomiohjelman opetussuunnitelma alkaa johdannolla peruskokkauksen kulinaarisiin taitoihin ja tekniikoihin. Opiskelijat tutkivat sitten kulinaarisia ulottuvuuksia, kuten kulinaarisen koulutuksen roolia ja erilaisia uramahdollisuuksia, ennen kuin he siirtyvät sekä käytännön että teoreettisiin taitoihin liiketoiminta -alalla.
Osto-, budjetointi-, suunnittelu- ja kustannustenhallintatiedot kertovat opiskelijoille ruoka- ja juomaliiketoiminnan markkinavaatimuksista. Front-end-hallintoon liittyvät kysymykset, kuten ruokasalitoiminnot, hallinta valikosta ja henkilöstöhallinto, laajentavat opiskelijan kykyä edistää tehokasta viestintää avainhenkilöiden kanssa. Opiskelijat ovat myös perusta markkinoinnin, taloushallinnon ja keittiön johtamisen taidoille, jotka ovat kriittisiä liiketoiminnan harjoittamiselle vieraanvaraisuus- ja kulinaariteollisuudessa. Ohjelman neljännen ja viimeisen neljänneksen aikana opiskelijat yhdistävät kaikki ohjelmassa hankkimansa kriittiset taidot kehittääkseen täydellisen liiketoimintasuunnitelman vähintään 100-paikkaiselle ravintolalle. Sitten he aloittavat alan ulkopuolisen kokemuksen saadakseen todellista kokemusta.
Uramahdollisuudet
työllisyys
Hospitality & Restaurant Business Management -tutkinto -ohjelma on järkevä valinta niille, joilla on intohimo kulinaarisiin ja vieraanvaraisiin aloihin. Olipa uratavoitteesi ravintolan omistaminen tai johtaminen tai jos haluat työskennellä catering-yritysten, hotellien ja kahviloiden kanssa, ohjelma valmistelee sinua etsimään erilaisia lähtötason työmahdollisuuksia valmistumisen jälkeen. Ohjelma sopii myös palvelualalla työskenteleville henkilöille, jotka haluavat haastaa itsensä ja laajentaa työllistymismahdollisuuksiaan. Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen valmistuneet ovat valmiita etsimään työvoiman lähtötason tehtäviä, joissa on hyvin pyöristetty salkku, joka voi luoda perustan kulinaarisen taiteen lähtötason työllisyydelle.
Uramahdollisuudet
Alumni omistaa tai hallinnoi catering-yrityksiä, luksushotelleja ja kahviloita, muun muassa Cactus Clubissa, Fairmont Pacific Rimissä, Nightingale-ravintolassa ja JW Marriott Parq Vancouverissa. Valmistuneet ovat valmiita osallistumaan ravintolaliiketoimintaan korkeammissa johtotehtävissä. Monet työskentelivät palvelualalla ja ottivat Diploma-ohjelman keinoksi haastaa itsensä, parantaa taiteellisuuttaan ja lisätä työllistymismahdollisuuksiaan.