Read the Official Description

Tule teollisuusvalmiiksi 12 viikon kuluessa. Opi digitaalisen markkinointistrategian kaikki näkökohdat ja saavat käytännön kokemusta salkun rakentamisesta todellisilta asiakkailta.

Digital Marketing Professional -ohjelma kattaa kaikki digitaalisen markkinoinnin ja strategian osa-alueet, jotka auttavat sinua menestymään uralla tässä jännittävässä kentässä. Saat käytännön kokemuksia ja opit käyttämään tehokkaasti Google Analyticsin työkaluja, segmentoitat kohdemarkkinoita, seuraat asiakkaiden käyttäytymistä, optimoidaan konversioprosesseja ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Yhteistyökumppaneitamme Real Projektien kanssa saat käytännönläheistä käytännön kokemusta Web-sivustosta ja sisällönhallinnasta, markkinointistrategiasta, online-brändistrategiasta, CRO- ja A / B-testauksista, SEO ja SEM: stä, sosiaalisen median johtamisesta ja mainonnasta.

opetussuunnitelma

Brandistrategia

Suunnittele ja kehitä näkökulmia, jotka tekevät suuren tuotemerkin: persoonallisuus, arvot, määritelmä, lupaus, visuaalinen identiteetti ja brändin kertominen.

Sisällön luominen

Suunnittele, kehitä ja hallinnoi asiakaspohjaista sisältöstrategiaa ja opi, miten voit seurata strategian kehittämistä ajan mittaan.

Digitaalisen markkinoinnin strategia

Kehitä päästä päähän digitaalinen markkinointistrategia ottaen huomioon ostajan matkan ja yrityksen tavoitteet yleisten liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi.

Sähköposti markkinointi

Rakenna sähköposti markkinointistrategia ja opi kuinka lisätä avoimia hintoja ja sitoutumista tehokkaiden sähköposti markkinointikampanjoiden suorittamiseen asiakkaille.

Google Adwords

Luo mainostrategioita, jotka houkuttelevat ja tuottavat asiakkaita tilioptimoinnin, hinnoittelustrategioiden ja pakottavan mainoskopion avulla.

Google Analytics

Opi käyttämään Google Analyticsia ja Google Tag Manager -ohjelmaa sovellettaessa peruskäsitteitä, kuten suorituskyvyn mittausta, vertailua ja optimointia.

Saapuva markkinointi

Ymmärtää ostajan matkaa ja kehittää johtavan sukupolven strategiaa sisältäen sisällön, sähköpostin ja työnkulun optimoinnin.

Sosiaalinen mainonta

Opi rakentamaan mainostastrategioita Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Luo mukautettuja yleisöjä, laske hankintakohtainen hinta ja optimoi kampanjat.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Ymmärrä sivun, sivun ja tekniset SEO-käytännöt ja miten nämä strategiat voidaan parhaiten panna täytäntöön eri verkkosivustojen välillä.

Mobile Marketing

Opi houkuttelemaan käyttäjiä lataamaan ja ottamaan yhteyttä mobiilisovellukseen. Luo app-perävaunu toimimaan monikäyttöisenä sisältöä käytettäessä eri kanavia.

Opiskelijan matka

Päivänne

Sitoutumisemme täysin sitoutuvaan oppimisprosessiin ulottuu energisoivan ympäristön luomiseen, jossa sinulla on aikaa työskennellä ja pelata.

vertainen

Vertaisarviointi on äärimmäisen tehokas tapa hankkia asiantuntemusta, jota tarvitaan arvioimaan ryhmän jäsenen työn laatua, mutta myös oppimaan, miten he voivat vastaanottaa ja jäsentää rakentavaa palautetta heille.

henkilökohtainen

Tekniset taidot ja tietämys ovat yksi asia, mutta todellisuus on se, että pehmeät taidot ovat todella mikä tekee sinusta minkä tahansa ryhmän avainhenkilön. Luovuus, empatia ja yhteistyö ovat aiheita, joihin keskitymme PPD-ohjelmaan.

Aktiivinen oppimismenetelmä

Opettajat helpottavat oppitunteja, jotka on suunniteltu olemaan erittäin vuorovaikutteisia ja sitoutumattomia optimoimaan retentioasteesi. Olemme intohimoisia oppimisen hauskuudesta.

verkostoituminen

Sinulla on mahdollisuus käydä digitaalisten roolien vuokraamisesta vastaavien virastojen ja yritysten kanssa, jotta saataisiin parempi ymmärrys yrityskulttuureista ja ympäristöistä.

Projektipohjainen sovellettu oppiminen

Sinulle annetaan aikaa työskennellä tiimisi kanssa asiakkaan projekteissa. Tuona ajankohtana opettajat, ohjaajat ja opettajat ovat käytettävissä, jotta heille annettaisiin ohjausta ja palautetta työstäsi.

Teollisuusvieraspuhujat

Teollisuusopetettuja johtajia kutsutaan usein erikoistuneiden aiheiden toimittamiseen ja jakamaan inspiroivia näkemyksiä alan tilanteesta.

Urakehitys

Saat tukea koko työnhakuprosessin ajan. Ura-apu-tiimi neuvoo työmahdollisuuksista, esittelee opiskelijat PUNA-palkkausverkostoon ja tarjoaa valmennusta haastattelu- ja neuvotteluprosessin aikana. Sinulla on myös jatkuva tuki ohjaajilta. Tähän kuuluu alan ammattilaisten yhdistäminen ja viittaukset mahdollisiin työnantajiin.

Program taught in:
Englanti

See 5 more programs offered by RED Academy »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
12 viikkoa
Full-time
Hinta
7,950 GBP
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä