Digitaalisen johtajuuden ja innovaatioiden kurssi

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa on olennaisen tärkeää, että johtajat ymmärtävät taloutta muovaavat häiriöteknologiat ja että heillä on taidot tarttua liiketoiminnalleen luomiinsa mahdollisuuksiin. BrainStation digitaalisen johtajuuden ja innovaatioiden sertifikaattikurssi on suunniteltu demistifioimaan uusimmat tekniikat ja trendit samalla kun opetetaan kehyksiä, joita johtavat yritykset ympäri maailmaa käyttävät innovaatioiden edistämiseen. Tämä kurssi opettaa kokeneet digitaalijohtajat, joilla on kokemusta menestyksestä digitaalisessa muutoksessa, ja se antaa uusille ja tuleville yritysjohtajille mahdollisuuden hyödyntää tekniikkaa ja ajaa digitaalista muutosta liiketoiminnassaan.

Mitä opit

Ymmärrä ja hyödynnä häiritsevää tekniikkaa

Poista sekaannus häiritsevistä tekniikoista, jotka vaikuttavat yrityksiin ympäri maailmaa. Ymmärrä heidän kykynsä ja miten ne mahdollistavat uusien liiketoimintamallien ajaa digitaalista muutosta.

Käytä muotoiluajattelua digitaalisiin mahdollisuuksiin

Opi suunnitteluajattelua ja sitä, miten sitä käytetään tunnistamaan ja toteuttamaan innovaatiomahdollisuuksia teollisuudesta tai liiketoiminnasta riippumatta.

Opi johtamaan digitaalista muutosta

Kaikkien johtajien on osattava hyödyntää digitaalista muutosta nopean innovaation mahdollistamiseksi teknologian avulla. Opi hallitsemaan häiriöiden kautta toiminnallisilla tiimeillä, digitaalisella tiekartoituksella ja ketterillä periaatteilla.

Opi alan johtavilta vieraspuhujilta

BrainStation opiskelijat pääsevät pääsyyn yksinoikeisiin vieraileviin luentoihin ja paneelikeskusteluihin, joita johtavat eräät maailman johtavat aiheen asiantuntijat ja ammattilaiset.

Liity maailmanluokan ammattilaisten yhteisöön

Kun otat BrainStation kurssin, opit parhaalla mahdollisella tavalla. Ilmoittautuminen tänään hyödyntää maailmanlaajuista ohjaajien ja opiskelijoiden verkostoa maailman innovatiivisimmissa organisaatioissa.

Mitä opiskelijamme sanovat

"Kokemukseni BrainStation oli hienoa. Henkilökunta on erittäin ammattitaitoista, oivaltavaa ja huomaavaista. Tilat ovat erinomaiset ja luovat ihanteellisen ympäristön sekä oppimiseen että verkottumiseen. Harkitsen ehdottomasti toisen BrainStation kurssin jatkamista ammatillisen kehitykseni jatkamiseksi. . "

David, Google

"Paras kokemus BrainStation kokemuksestani oli hienoja ohjaajia ja hyvin organisoitua kurssimateriaalia. Olin erittäin vaikuttunut siitä, mitä teimme luokassa, joka keskittyi voimakkaasti käytännön projekteihin."

Sonny, kurssiraportti

"Olen käynyt useita ammatillisen kehityksen kursseja ja BrainStation on ylivoimaisesti ollut suosikkikokemukseni ... opettajat ovat alan ammattilaisia ja näyttävät aina olevan halukkaita viettämään lisäaikaa luokan ulkopuolella varmistaaksesi, että pysyt ajan tasalla nopeus."

Ashleigh, vaihto

Joustavat maksutavat

BrainStation tarjoaa joitain kilpailukykyisimmistä maksutavoista digitaaliselle oppimiselle, ja tarjoaa joukon joustavia suunnitelmia ja apurahoja.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Lue lisää

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Näytä vähemmän
New York , Toronto , Vancouver + 2 Lisää Vähemmän