Digitaalinen grafiikkakurssi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tässä kurssissa opit kaiken, mitä tarvitset tullaksesi graafiseksi suunnittelijaksi. Opit piirtämään ja valmistelemaan projektin, miten se voidaan toteuttaa käytännössä käyttämällä nykyaikaisia ohjelmisto- ja laitteistovälineitä ja miten muokata sitä lopulliseen versioon. Saat myös tietoa nykyisistä trendeistä ja suosituista menetelmistä graafisessa suunnittelussa ja sen esittelyssä.

Kuvaus

Graafisen suunnittelun kurssin tulee käsitellä yleisimpiä aiheita mainonnan ja graafisen suunnittelun alan kaupallisella alalla. Toivottavasti opiskelijat oppivat kulkemaan erilaisiin graafisen suunnittelun pyyntöihin ja miten onnistunut visuaalinen viestintä tehdään.

Skills

Tulla päivitetyksi

edellytykset

Kurssi on suunniteltu kehittyneille opiskelijoille graafisen suunnittelun alalla. Opiskelijoilla on oltava perus- tai edistynyt taito Adobe Illustratorilla ja Adobe Photoshopilla.

Tarvittavat materiaalit:

  • tietokone (PC tai Mac) asennetuilla Adobe-ohjelmilla (Illustrator ja Photoshop)
  • pehmeät lyijykynät, kynät ja jotkut paperit, joita ne käyttävät suunnittelun aikana
  • graafista tablettia ei pyydetä, mutta se on valtava etu

Aikataulu: maanantaista perjantaihin klo 9.00-14.00

Laajuus: Saat kurssin suorittamisen jälkeen virallisen todistuksen. Ilmoitathan järjestäjälle, jos tarvitset ylimääräisiä lisämaksuja, kuten Transcript of Records. Opiskelija on oikeutettu saamaan enintään 5 opintopistettä, mutta noudata ohjeita täällä ja ota etukäteen yhteyttä yliopiston kuittausprosessiin.

Hinta: Kurssimaksu sisältää hakemusmaksun, oppimateriaalit ja iltapäivä / ilta sosiaaliset aktiviteetit ja tapahtumat, tervetuloa ja hyvästit juoda. Muita kuluja, kuten kuljetus, ateriat, majoitus, vakuutus, henkilökohtaiset kulut, ylimääräiset aktiviteetit (kuten kaupungin ulkopuoliset matkat, sisäänpääsymaksut, jotkut urheilutoiminnot ja vuokrat) ja tarvittavat laitteet (esim. Henkilökohtainen kannettava tietokone) eivät sisälly hintaan hinta.

Majoitus: Majoitusvaihtoehdot löytyvät täältä.

Opintojakson sisältö

  1. Piirtäminen ja piirustus - Merkittävin osa suunnittelussa mitään grafiikkateollisuudessa. Opiskelijoiden ei tarvitse olla taitavia piirustuksessa, tämän osan tulisi opettaa heille, miten työskennellä alkuajatusten kanssa. He oppivat muotoiluelementtejä, kuten väriä, viivaa, muotoa, tilaa, tekstuuria.
  2. Logo-suunnittelu - osa, jossa ideat saavat muotonsa ja tulevat yrityksen, palvelujen tai tuotteiden todelliseksi suunnitteluksi, kun otetaan huomioon logon suunnittelun merkitys yrityksen visuaalisessa kuvassa.
  3. Typografia - Opiskelija tarvitsee tietää, miten työskennellä tekstien, kirjasimien ja typografian perusperiaatteiden kanssa - se vaikuttaa ja jopa psykologiaa, jota käytetään kirjoitusvirheiden kautta asiakkaille, sopivien fonttien valintaa Corporate Identitiesin tai tuotemallin avulla. He ovat myös alttiina teknisille ja esteettisille kysymyksille, ja kommunikoivat kykyjä typografiasta yksittäisinä muotoina ja tekstinä.
  4. Tuotesuunnittelu - Monet yritykset ja palvelut tarjoavat omat uudet tuotteet, opiskelijat oppivat lähestymään tuotesuunnittelua, löytämään yhteyden yrityksen identiteetin ja tuotteen ominaisuuksien välille. Aihe on tarkoitettu antamaan tietoisuutta useiden toimintojen roolista uuden tuotteen luomisessa
  5. Yrityksen identiteetti - Brändi ilmaistaan aineellisen hyödykkeen järjestelmänä, joka edistää kyseisen tuotemerkin tunnustamista. Näillä tavaroilla on tyypillisesti vahva identiteetti, joka erottaa ne tai tekee niistä eron markkinoilla olevien tuotemerkkien joukosta. Tässä osassa tulisi yhdistää kaikki harjoitukset yhteen, jotta yrityksen toiminnallinen identiteetti olisi olemassa (valikoima erilaisia yrityksiä). Lopullinen tila sisältää tuotemerkin.

* Ohjelman / kurssin ääriviivat voivat muuttua.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

European Summer School takes place in Prague, both modern and historical capital of the Czech Republic.

European Summer School takes place in Prague, both modern and historical capital of the Czech Republic. Näytä vähemmän