Digitaalinen: luova valokuvauksen taitoja

Yleistä

Ohjelman kuvaus

1

Meillä on erilaisia ​​Valokuvauskurssit Lontoossa kaikilla tasoilla.

On kokopäiväisesti, osa-aikainen ja iltaohjelmat Tutkintotavoitteisen sekä valokuvaustyöpajoihin ja asiantuntija lyhytkursseja digitaalisen valokuvauksen, studio valaistus, pimiö ja vaihtoehtoiset prosessit. Lyhyt digitaalisen ja pimiössä luokat sopivat aloittelijoille, mutta on kehittynyt ja mestarikurssi valokuvaustyöpajoihin samoin.

Meidän tutorit ovat erittäin kokeneita valokuvauksen ammattilaiset tarjoavat ainutlaatuisen käsityksen valokuvaus väliaine.

Olemme hyvin resurssit sekä digitaalisia että analogisia (perinteinen filmi) valokuvausta. Meidän studio on Elinchrom studiosalamaa, Hi-Glide valaistus tuki, radio laukaisee ja metriä.

Valokuvaus digitaalinen Suite on Apple Mac-tietokoneiden (käynnissä Photoshop), Eizo värinhallittu valvoo ja filmiskannerit.

Valokuvaus pimiö on suurennuslaitteet 35mm ja keskikokoisia filmejä ja tulostus hartsia päällystetään sekä kuitu paperit, filminkehitys ja filmiskannerit kaikki samassa laitokseen.

Opiskelija kursseilla säännöllisesti mennä korkeakouluun tai tulla työskentelee freelance valokuvaajille, saavutus todellakin erittäin kilpaillussa ympäristössä. Jos olet kiinnostunut mitään valokuvaus-, meillä voi olla kurssi sinulle.

Kurssikatsaus

Jos saaneet valmiiksi Basic Digital Photography Skills kurssi, tai tuntea olet jo kyytiin hyvä käytännön tuntemus digitaalikameroita omalla, niin tämä kurssi on sinua varten. Opetetaan hyvin varustetulla valokuvaus studio ja sijainnista, tämä kurssi on täydellinen etenemistä meidän peruskurssi ja keskittyy kehittämään kyky ottaa hyviä kuvia, kun alusta ajatella kuin valokuvaaja, voit ampua mini-tehtäviä luokkien välillä ja tutkimus työn suuri valokuvaajille. Jakaminen kuvia luokkatoverit herättää keskustelua ja auttaa rakentamaan itseluottamusta ottaa valokuvia seuraavalle tasolle. Opiskelija tarvitse omistaa omaa DSLR kamera, jonka avulla heille pääsy käsisäädöt.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Mon 18:00 - 21:00
TAI

Times: ke 18:00 - 21:00

Viimeksi päivitetty Heinä 2016

Oppilaitoksesta

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in ma ... Lue lisää

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in making this decision to study with us. Our friendly, supportive staff are on hand to make sure you have a brilliant experience from the word go. This includes our highly qualified teaching and lecturing staff who are among the best industry connected and award winning tutors you could wish for. Näytä vähemmän