$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Sertfikaatteihin Oikeusenglantissa Pohjois-Amerikassa 2022

Sertifikaatin avulla voi samalla kertaa tähdätä jatko-opintoihin ja oman alan työhön. Sertifikaatti osoittaa, että sen haltija on suorittanut tietyn opintokokonaisuuden ja hankkinut sen avulla uutta osaamista.Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa i… Lue lisää

Sertifikaatin avulla voi samalla kertaa tähdätä jatko-opintoihin ja oman alan työhön. Sertifikaatti osoittaa, että sen haltija on suorittanut tietyn opintokokonaisuuden ja hankkinut sen avulla uutta osaamista.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa ihmistä, joka on maailman 's kolmanneksi eniten. Se sisältää tiheästi asuttuja kaupunkeja, joissa rönsyilevän lähiöissä, ja laaja, asumaton ja luonnollisesti kauniita alueita samanaikaisesti.

Näytä kaikki Sertifikaattiohjelmat Oikeusenglantissa Pohjois-Amerikassa 2022

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Boston University School of Law
Boston, Yhdysvallat

BU Law oikeudellinen englanninkielinen todistusohjelma tarjoaa ulkomaalaisille koulutetuille lakimiehille laillista englanninkielistä koulutusta.

BU Law oikeudellinen englanninkielinen todistusohjelma tarjoaa ulkomaalaisille koulutetuille lakimiehille laillista englanninkielistä koulutusta. -
Certificate
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus