$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Etäopiskelu Sertfikaatteihin Journalismi ja joukkoviestintässa Talvipuisto Yhdysvalloissa 2021/2022

Sertifikaatti tarkoittaa yleensä asiakirjaa, joka osoittaa, että sen haltija on menestyksekkäästi suoriutunut tietyn alan kursseista tai muusta valmennuksesta. Sertifikaattiohjelmien sisältö, vaatimukset ja kesto vaihtelevat huomattavasti ohjelmasta toiseen. Journalismin viittaa kirjallisesti ajankohtaisista tapahtumista broadcast uutisia radiossa tai televisiossa tai tulostaa artikkeleita s… Lue lisää

Sertifikaatti tarkoittaa yleensä asiakirjaa, joka osoittaa, että sen haltija on menestyksekkäästi suoriutunut tietyn alan kursseista tai muusta valmennuksesta. Sertifikaattiohjelmien sisältö, vaatimukset ja kesto vaihtelevat huomattavasti ohjelmasta toiseen.

Journalismin viittaa kirjallisesti ajankohtaisista tapahtumista broadcast uutisia radiossa tai televisiossa tai tulostaa artikkeleita sanomalehdissä ja muissa julkaisuissa. Toimittajia vauhdittaa ja harjoittaa yleisölle ja auttaa tiedottamaan lukijoita ja katsojia maailman heidän ympärillään.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Kaupungin Winter Park asuu 27000 asukasta ja museo, joka taloa suurin kokoelma Tiffany lasi. Se on koti Full Sail University ja monet muut laitokset, jotka tarjoavat erilaisia ​​jatko-ja ohjelmia eri uraa.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Sertifikaatit Journalismi ja joukkoviestintässa Talvipuisto Yhdysvalloissa 2021/2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Full Sail University
Talvipuisto, Yhdysvallat

Elokuva- ja videotodistusohjelma tarjoaa opiskelijoille perustiedot digitaalisesta video- ja elokuvantuotannosta käyttäen nykyistä tekniikkaa ja mediaformaatteja. Opiskelijat ... +

Elokuva- ja videotodistusohjelma tarjoaa opiskelijoille perustiedot digitaalisesta video- ja elokuvantuotannosta käyttäen nykyistä tekniikkaa ja mediaformaatteja. Opiskelijat saavat kokemusta teollisuuden terminologiasta ja oppivat teknisen joustavuuden sopeutumaan viihde- ja mediateollisuuteen. Käsikirjoittamisesta ja elokuvahistoriasta jälkituotantoon ja ongelmanratkaisuun ohjelman opetussuunnitelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita itsenäisen videotuotannon, verkkovideoiden ja median luomiseen. -
Certificate
Täyspäiväinen
7 kuukautta
Englanti
Syys 2021
Kampus
Online