close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Sertifikaattiohjelmaa Globaali markkinointissa 2021 Victoria Australiassa

Varmenne myönnetään opiskelijoille, jotka ovat saaneet tietyn tyyppistä koulutusta tai jotka ovat läpäisseet testit, joita koulutukseen pääsyyn vaaditaan. Tällä akateemisella asiakirjalla voi päästä suorittamaan ylempää tutkintoa, ja sertifikaatin avulla voi myös saada oman alan työpaikan. Maailmanlaajuinen markkinointi tutkimukset koostuvat koulutusta siitä, miten tuotteet on su… Lue lisää

Varmenne myönnetään opiskelijoille, jotka ovat saaneet tietyn tyyppistä koulutusta tai jotka ovat läpäisseet testit, joita koulutukseen pääsyyn vaaditaan. Tällä akateemisella asiakirjalla voi päästä suorittamaan ylempää tutkintoa, ja sertifikaatin avulla voi myös saada oman alan työpaikan.

Maailmanlaajuinen markkinointi tutkimukset koostuvat koulutusta siitä, miten tuotteet on suunniteltu ja kehitetty ja sitten strategisesti markkinoidaan ihmisille kansainvälisesti. Opiskelija voi tutkia menetelmiä ja strategioita käytetään prosessissa.

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Globaali markkinointissa Victoria Australiassa 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Central Australian College
West Footscray, Australia

Pätevyys on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat työskennellä markkinointialalla, ja sitä voidaan hyödyntää erilaisissa liiketoimintaympäristöissä.

Pätevyys on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat työskennellä markkinointialalla, ja sitä voidaan hyödyntää erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. -
Certificate
Englanti
Tammi 2022
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä