Ceea International Summer luokka

Yleistä

Ohjelman kuvaus

CEEA International Summer Class

Ohjelma

Jos rakastat elokuvia ja tv-sarjoja ja haluat kirjoittaa skriptejä (tai jo teemme); Jos haluat harjoitella taitoja ystävällisessä vielä vaativa ilmapiiri, keskellä yksi maailman kauneimmista ja kauneimmista kaupungeista ... tämä kurssi on sinua varten!

Kesän luokka on intensiivinen 3 viikon työpaja yksi arvostetuimmista ja valikoiva käsikirjoittamisen koulujen Ranska: konservatoriossa Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, Euroopan kirjoittaminen School).

Tänä kesänä työpaja tarjoaa laadukkaita, käytännön lähestymistapaa taidetta käsikirjoituksen ... ainutlaatuisessa oppimisympäristön.

Koulu sijaitsee upealla 18-luvulla Hôtel de Massa, 14. kaupunginosassa. On aivan observatorio ja vain muutaman korttelin päässä ikonin Luxemburgin puiston vilkas Montparnassen alueella ja Latinalaiskorttelista jossa niin monet kirjailijat, elokuvantekijät ja taiteilijat ovat asuneet, työskennellyt ja opiskellut.

Suunniteltu kansainvälistä Films, taide tai kirjallisuus opiskelijat (nykyisin koulussa tai on äskettäin valmistunut) sekä nuorten ammattilaisten elokuva tai tv-teollisuus, jolla on vakavia intohimo screenwriting, kesän kurssi johdetaan kuin ammattilainen kirjoitus huoneeseen, valvoo kokenut ja vakiintunut käsikirjoittaja.

Näiden viikkojen aikana,

  • Jokainen osallistuja kirjoittaa kahdeksan minuutin lyhytelokuva, mistä piki valintaikkunoihin
  • Genre, aiheen ja merkkejä ei määrätä; asetusta, tarina tausta ja muoto ovat kuitenkin johdonmukaisuuden joukossa elokuvat kirjallisen aikana.
  • Paitsi kirjallisesti käsikirjoituksen osallistujat harjoitella taiteen dramaturgian hieman teoriaa, näkökentän analysointiin ja paljon luovia harjoituksia.
  • Jokainen osallistuja lukea ja antaa rakentavaa palautetta muiden osallistujien tekstejä. Lukemaan oppiminen tarinoita on yhtä tärkeää kuin osata kirjoittaa ne.
  • Plus Summer luokan: käytä Pariisissa ainutlaatuista luovaa materiaalia! Kiitos CEEA ihanteelliseen sijaintiin, osallistujat ohjataan vähemmän tunnettuja lähiöissä (esim Chinatown ja la Butte aux Cailles) ja kokemus omaperäisesti kuuluisin paikkoja vasemmalla rannalla. Tarinoita, Pariisissa, ovat aivan nurkan takana!

Lopussa kesän luokan, joka kirjailija on kirjoittanut hänen / oman lyhytelokuvan (10 sivua max). He ovat oppineet yksi virikkeitä ja vaikeita näkökohtia käsikirjoittaja ammatin: miten ruokkia henkilökohtainen näkökulma ja niiden ainutlaatuinen herkkyys osaksi määrätty puitteissa.

Tavoitteet

  • Kirjoita johdonmukainen ja hyvin jäsennelty lyhyt fiktio
  • Paranna kerronta työkaluja harjoituksia ja lukeminen
  • Etsi ainutlaatuinen kirjailijan ääni pelaamalla asetettu puitteet, tarina tausta ja muoto

Key Facts

64H / 14 päivää DATES: FROM 28. kesäkuuta heinäkuun 20. (NO CLASS perjantaisin ja viikonloppuisin) Osallistujien lukumäärä: 10 OPPILAAT MAX HINTA: 3000 EUROA TTC

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Created in 1996 and recognized by the French Ministry of Cultural Affairs, the CEEA’s mission is to train screenwriters and prepare them for their professional environment.

Created in 1996 and recognized by the French Ministry of Cultural Affairs, the CEEA’s mission is to train screenwriters and prepare them for their professional environment. Näytä vähemmän