Read the Official Description

Intensiivinen Englanti

One-to-One Executive Englanti yritysasiakkaille

Tämäntyyppiset kurssit on suunniteltu erityistarpeisiin johtajien ja ammattilaisille. Voimme tarjota erilaisia ​​räätälöityjä kursseja vaihtoehtoja henkilökohtaisia ​​tavoitteita, pituus ja intensiteetti koulutusta. Nuoret ammattilaiset etsivät korkeakoulujen Yhdysvaltain Yliopistot voivat valmistaa meitä niiden TOEFL tentit ja valmistautuminen MBA koulutusta.

Kurssiyhdistelmä

Kurssi on yhdistelmä ryhmätunneilla ja one-to-one koulutusta. Yleisesti asiakas kestää 4 yksityistä ja 2 ryhmätunneilla päivässä. Vaikka keskitymme yksilölliset tarpeet ja vaatimukset myös one-to-one istuntoja, ryhmätunneilla tarjoavat mahdollisuuden tavata muiden kansainvälisten opiskelijoiden ja keskittymällä keskustelu, kuullun ymmärtäminen ja small talk.

Erikoiskoulutus

Esitystaidot Koulutus

Löytää oikeat sanat arkielämässä voi olla riittävän vaikeaa, mutta liiketoiminnan se voi tehdä tai rikkoa paljon. Tämä yhden viikon kurssi on suunniteltu auttamaan saavuttamaan sujuvuus ja luottamusta, jota tarvitaan vakuuttavasti esitellä tuotteen tai yrityksen sekä itseään ammattitaidolla.

Jotta halutun tuloksen me:

  • Arvioida kieli tarpeet ennalta kurssi keskustelu
  • Keskittyvät lisäämään kielen tarvitaan erityisesti alueilla
  • Vahvistaa sanastoa pohja
  • Valmista yritysesittely edessä pieni ryhmä, annetaan luottamusta ja tarkkuus
  • Tallenna oppitunteja seurata edistymistä ja parantaa alueita, jotka saattavat tarvita erityistä huomiota
  • Käytäntö sanoja ja lauseita, jotka ovat vaikea lausua

Puhelinenglanti / Keskustelu

Yksi pelätty tilanteita toimistoympäristössä on "poimien puhelin Englanti puhuja toisessa päässä - sanoen yksinkertaisesti näyttävät petä". Kuitenkin yhä useammat yritykset käsitellä kansainvälisten kumppaneiden ja Englanti on yksi yhteinen kieli. Vahvat puhelin taidot ovat ehdottoman välttämättömiä. Me keskitytään niihin erityisiä taitoja aikana yleisen liiketoiminnan kurssin kahden päivän erityinen tehtävä.

Cross Cultural Koulutus

Eri aivohalvauksia eri seudullamme - Mikä kuulostaa niin harmittomalta ja yksinkertainen voi tietyissä olosuhteissa johtaa erittäin hankalissa tilanteissa. Mikä oli tarkoitettu kohtelias ele voi olla yhteensä loukkaus toiselle henkilölle. Tämä ei ole vain noloa, mutta voi olla erittäin haitallista liikesuhteen. Tämä kurssi on suunniteltu tiedottamaan lisää erilaisista kulttuureista, niiden etikettejä ja käskyt ja kiellot, kun vieraassa ympäristössä. Tietämättä näitä eroja ei vain antaa luottamusta saada noin helpommin mutta voi tehdä kaikki ero liiketoiminnan menestyksen.

Intensiivinen Ääntäminen

Monille kansainvälisille opiskelijoille yksi vaikeimmista asioista tulla toimeen on komento ääntäminen äidinkielenään foneettinen on täysin erilainen kuin Englanti. Siksi tämä viikon kurssi on yksinomaan suunniteltu auttamaan hallitsemaan toisinaan melko vaikeaa Englanti ääntäminen.

Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by Boston School of Modern Languages »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Duration
2 - 36 viikkoa
Part-time
Full-time
Hinta
330 USD
alkaa $ 330 per viikko
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä