Biologia taso

Yleistä

Ohjelman kuvaus

1

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

AS ja Level biologian rohkaista teitä kehittämään keskeisiä tietoa ja ymmärrystä käsitteistä biologian ja taidot käyttää näitä uusissa ja muuttuvissa tilanteissa.

Sinun kehittää ymmärrystä tieteellisen menetelmän ja olla tietoinen näistä tieteellisistä tekniikan, jotka ovat merkityksellisiä Biologiset tieteet. Arvostat arvon ja vastuullinen käyttö Biology yhteiskunnassa. Lisäksi tasolle voit osoittaa tietoa ja ymmärrystä tosiasioista, periaatteista ja käsitteitä eri alueita biologian ja oppia tekemään ja käyttämään niiden välisen yhteyden.

Sinun on opetettava luentojen, ryhmätöitä, käytännön työtä, toimeksianto ja projekteja. Videoita, atk-laitteet ja vierailut käytetään opetusvälineet ja sinun on pääsy täysin varusteltu laboratorioiden ja myös IT-laitteita. Eri väliarviointien tehdään testejä, essee kirjallisesti ja muita harjoituksia, jotka eivät edistä tentti.

Tutkimukset: At AS Level on 2x 1h 30 minuutin kirjalliset kokeet ja tasolle on 3x 2 tunnin kirjalliset kokeet.

Mitä aiheita opiskelen?

Vuosi 1 (AS taso):

  • Biologisten molekyylien
  • Solut
  • Organismit vaihtaa aineista ja niiden ympäristön
  • Geneettinen tieto, vaihtelua ja suhteita eliöiden

Year 2 (Level):

  • Energia siirrot ja organismien välillä
  • Organismit vastata muutoksiin sisäisen ja ulkoisen ympäristön
  • Genetics, populaatiot, evoluutio ja ekosysteemit
  • Ohjaus geeniekspression

Mitkä kokemukset saan?

Vuosi 1 (AS taso): Fieldwork päivä kesäkuussa Year 2 (Level): @Bristol geenitekniikan päivä

Mitkä ovat pääsyvaatimukset?

Tarvitset vähintään viisi GCSE-todistukset palkkaluokkaan C tai yli, kuten Englanti kielen luokan B tai edellä, matematiikkaa luokan B tai edellä, ja kaksi GCSE n luonnontieteissä myös muita tieteen luokan B tai uudempi, tai biologian ja kemian luokan B tai yläpuolella. Arvosana D tai yläpuolella tarvitaan lopussa vuoden 1 etenemisen vuosi 2 A tason. Tarvitset myös kolme GCSE-todistukset palkkaluokkaan D tai yli (yhteensä kahdeksan GCSE-todistukset).

Mitä voin opiskella rinnalla tämän kurssin?

Tämä kurssi voidaan yhdistää muiden kurssien tehdä koko ohjelma.

Mitkä tilat ovat siellä?

Sinulla on pääsy uuteen täysin varustetut laboratoriot ja tietokoneet sekä pääsy oppimiseen resurssikeskus. On kahvila perustuu uuteen Building.

Mitä kurssi johtaa edelleen?

Voisit mennä korkeakouluun tai uran apteekki, lääketieteen, eläinlääketieteen, hammaslääketieteen ja siihen liittyvistä asioista. Tieteellinen koulutus on myös laajalti tunnustettu päteväksi valmistautuminen perimmäinen uran monenlaisia ​​ammatteja johdolta markkinointiin. AS Level tarjoaa pätevyys välillä GCSE ja Level. Sekä AS tasot ja Tasot tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada pisteitä tuloa Higher Education.

Ovat ylimääräisiä kuluja?

On joitakin kustannuksia materiaalien ja resurssien.

Mitä meidän opiskelijat ajattelevat?

"Biologia on erittäin tärkeä prosesseja ja syklit, jotka tapahtuvat kaikki ympärillämme."

"Opettajat ajatella hauskaa ja mielenkiintoisia tapoja opettaa ja auttaa ymmärtämään aihe."

Tämä edelleen koulutus kurssi on ilmainen kaikille 16-18-vuotiaat, jotka asuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan talousalueella viimeisen 3 vuoden aikana. (Sinun tulee olla alle 19 31. elokuuta kalenterivuonna että aloitat kurssin).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Exeter College is a large, thriving and growing tertiary college which places teaching, learning and student success as our top priority. We enjoy an excellent regional reputation. The College was jud ... Lue lisää

Exeter College is a large, thriving and growing tertiary college which places teaching, learning and student success as our top priority. We enjoy an excellent regional reputation. The College was judged as outstanding by Ofsted in a pilot "no notice" inspection in 2012, and again in a full inspection in 2014. Näytä vähemmän