BA / BA (Hons) kirjanpidon Pathway

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

GCU- Pathways

Pathway opiskelijat ilmoittautuvat perustutkintoon johtavaan BA (Hons) kirjanpitoon Glasgow Caledonian Universityyn. Kahden ensimmäisen vuoden aikana opiskelet HND-kirjanpitoa Glasgow Clyde Collegessa valmistellessasi vuoden 3 ja 4 (kunniaksi) tutkinnon suorittamista GCU: ssa.

BA (Hons) Kirjanpidon jatko-opiskelijoilla on erinomaiset uranäkymät ammattikirjanpitäjinä, laatiessa tilinpäätöstä ja kirjaamalla liiketapahtumia, seuraamalla taloudellista suorituskykyä ja osallistumalla fuusioihin, yritysostoihin ja laadunhallintaan.

Valitse kirjanpidon Pathway jos:

 • olet kiinnostunut taloudesta, kirjanpidosta ja rahoituksesta
 • haluat tulla tärkeäksi osaksi yritysmaailmaa
 • nautit käytännön käytännön työstä
 • työskentelet parhaiten, kun luennoit henkilökunnalta paljon vuorovaikutusta
 • haluat työskennellä selkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja saavuttaa tuntemusta jokaisen opiskeluvuoden lopussa

Mitä opiskelet

 • 3. vuosi: Tilintarkastus, ajankohtaiset asiat, julkinen talous, strategia, tutkimus
 • Vuosi 4: Sisältää erikoistuneita aiheita, syventäviä kirjanpito- ja talousaiheita, vaihtoehtoja laajemmalta aihealueelta sekä kunniaväitöskirjat valitsemallasi alueella

"Kolmen sisareni ja veljeni kaikki osallistuivat GCU: hon ja päätin opiskelemaan täällä kirjanpitoa, koska olen aina ollut innostunut ja kiehtova yritysmaailmasta. Nautin ohjelmistani perusteellisesti, koska moduuleja on niin monenlaisia, ja opiskelen jatkuvasti. eri asioita. Tänä kesänä minulla oli kesäharjoittelupaikka BNP Paribasissa, mikä lisäsi kokemukseni. " Aminah Din, BA kirjanpito

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

 • SQA Higher: BBC tai vastaava, mukaan lukien englanti ja matematiikka.
 • Huomaa: Pathway on tarkoitettu vain skotlantilaisille kotipaikan hakijoille

eteneminen

Glasgow Clyde College -palvelun edistymistä vuoteen 3, HND-kirjanpito AAA-luokiteltuina yksiköinä.

Englannin kieli

Akateeminen IELTS-pistemäärä 6,0 (tai vastaava) ilman elementtiä alle 5,5

lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielen vaatimuksia, saatat olla oikeutettu istuntoja edeltävään englantilaiseen ohjelmaan, jota opetetaan Glasgow'n kampuksella.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Lukukausimaksut 2020/21

 • Opiskelijapohjainen: TBC
 • GCU-pohjainen: 1 820 £ *

* Skotlannin ja EU: n opiskelijoiden lukukausimaksut on vahvistettava Skotlannin hallituksen toimesta, ja ne voivat muuttua vahvistuksen jälkeen.

Maksut voivat muuttua, ja ne julkaistaan täällä vain ohjeellisina. Maksut ja hyvityskäytäntö.

Yliopiston opiskelijana on lisämaksuja ja kustannuksia, joita voidaan soveltaa tai ei sovelleta sinuun, mutta jotka sinun tulee olla tietoinen.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Professional akkreditointi

Tämä ohjelma on akkreditoitu Ison-Britannian tärkeimpiin kirjanpitoelimiin, mukaan lukien ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA ja CIPFA.

Arviointimenetelmät

Kaksi ensimmäistä opiskeluvuotta osallistut Glasgow Clyde Collegeen ja noudatat HND-kirjanpidon opetus- ja arviointiohjeita.

Vuosina 3 ja 4 opiskelet GCU: ssa. Ammattimaisesti akkreditoituna ohjelmana lähestymistapamme oppimiseen, opettamiseen ja arviointiin on räätälöity ammatin tarpeisiin ja ammatillisten elinten vaatimuksiin.

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää varmistaaksemme paitsi, että opiskelijamme saavat tarvittavan tietämyksen ja käsityksen kirjanpidosta, mutta myös kehittävät älyllisiä ja henkilökohtaisia ​​taitojaan.

Opetusmenetelmät

Kaksi ensimmäistä opiskeluvuotta osallistut Glasgow Clyde Collegeen ja noudatat HND-kirjanpidon opetus- ja arviointiohjeita.

Vuosina 3 ja 4 opiskelet GCU: ssa.

Käytämme erilaisia oppimis- ja opetusmenetelmiä varmistaaksemme, että ohjelmamme on sekä ammatillisesti merkityksellistä että akateemisesti haastavaa. Opetustamme tukee vahva ennätys asiaankuuluvasta tutkimuksesta, konsultoinnista ja tieteellisestä toiminnasta.

Kaikissa moduuleissamme käytetään yliopiston virtuaalista oppimisympäristöä GCULearn, joka tarjoaa kurssimateriaalit, lukuresurssit, arvioinnit ja palautteet ovat kaikki saatavilla verkossa. Sitä käytetään myös antamaan opiskelijoille mahdollisuus suorittaa verkkotoimintaa ja -tehtäviä, kuunnella podcasteja, olla mukana online-keskusteluryhmissä ja osallistua blogeihin ja Twitter-pohjaisiin oppimistoimintoihin. Tämä lähestymistapa sekoitetaan perinteisempiin luento-, opetus- ja seminaarikontakteihin. Kutsumme säännöllisesti teollisuuden vierailevia luennoitsijoita osoittamaan opiskelijoille heidän kattamansa akateemisen materiaalin käytännön merkityksen.

Opetussuunnitelmamme on suunniteltu edistämään työllistettävyyttä, ja meidän koulutusohjelmamme on kehitetty ammatillisten organisaatioiden vaatimusten mukaisesti akkreditoinnin saamiseksi ja aineen vapauttamiseksi.

Ohjelma on myös suunniteltu siten, että tutkinnon suorittaneet voivat osallistua monenlaisiin ura-alueisiin liike- ja julkisen sektorin sekä korkeakoulujen sisällä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lue lisää

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Näytä vähemmän
Glasgow , Lontoo + 1 Lisää Vähemmän