Associate of Science in Culinary Arts Management
Mt. San Antonio College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Los Angeles, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 362 / per credit
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Ohjelma valmistaa opiskelijoita uramahdollisuuksiin ravintoloissa, ravintola-alalla, hotelleissa, teemapuistoissa ja muissa ravintoloissa. Opiskelijat hankkivat käytännön koulutusta kaupallisten laitteiden käytössä ja hankkivat taidot, joita tarvitaan menestyäkseen kulinaarisen taiteen alalla, kuten: veitsitaidot, ruoan tuotanto, esittely, ruokalistan kehittäminen, annosvalvonta, kustannusten hallinta, ruokalistan suunnittelu ja ravitsemus. . Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi tämän tutkinnon vaatimukset, ansaitsevat myös Food Protection Manager -sertifikaatin.
Galleria
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Pakolliset kurssit
- CUL 101 Professional Cooking Foundations, 3 yksikköä
- CUL 102 Professional Cooking I, 3 yksikköä
- CUL 103 Professional Cooking II, 3 yksikköä
- CUL 104 Garde Manger, 3 yksikköä
- CUL 105 Leivonta ja leivonnaiset I, 3 kpl
- CUL 111 Exploring Beverages, 3 yksikköä
- HRM 52 Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio, 2 yksikköä
- HRM 56 Hospitality Supervision, 3 yksikköä
- HRM 57 Hospitality Cost Control, 3 yksikköä
- HRM 61 Menu suunnittelu, 3 yksikköä
Ravintolatoiminta (on otettava yhdessä)
- CUL 91 kulinaarinen työkokemus, 5 yksikköä
- CUL 114 ruokasalipalvelun hallinta, 3 yksikköä
- CUL 115 -ravintolatoiminta, 3 yksikköä
Pakolliset valinnaiset: 3 yksikköä
Valitse jokin seuraavista:
- CUL 106 Leivonta ja leivonnaiset II
- CUL 107 maailman keittiöt
- CUL 108 Ruoanlaitto erikoisruokavalioon
- CUL 109 lihakaupat ja leivonnaiset
- CUL 110 Street Foods
- CUL 112 Sustainability in Culinary Arts
- HRM 62 Tapahtumasuunnittelu ja catering
- HRM 72 Hospitality-ostot ja -hankinnat
Yksiköt yhteensä: 43
Ohjelman tulos
Opiskelijoiden oppimistulokset
*Opiskelijoiden oppimistulokset sisältävät yleisiä taitoja, tietoja tai sovelluksia, jotka opiskelijoiden odotetaan osoittavan kurssin tai opinto-ohjelman suoritettuaan. Kurssista tai ohjelmasta vastaava tieteenalojen tiedekunta kehittää näitä tuloksia sekä mittaa tai arvioi opiskelijoita määrittääkseen, saavutetaanko tulokset. Opiskelijoiden oppimistulosten arvioinnin tavoitteena on auttaa parantamaan kurssejamme, opetussuunnitelmaamme, opiskelijoiden menestystä ja/tai opetusta. Kurssitason opiskelijoiden oppimistulokset eivät tarvitse olla kattavia, ne voivat keskittyä tiettyyn opintojakson osa-alueeseen, eivätkä näiden arviointien mittaukset välttämättä ole osa opiskelijan arvosanoja kursseilla. Muista, että opiskelijoiden oppimistulokset eivät välttämättä edusta kaikkea kurssilla opittavaa materiaalia ja tavoitteita.