Associate of Science in Culinary Arts (ACA)
Sullivan University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Louisville, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
18 - 21 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 520 / per credit
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Johdanto
Ohjelman tarkoituksena on tarjota valmistuneille perusymmärrys kulinaarisesta teollisuudesta. Valmistuneet osoittavat perustan ruoanvalmistuksessa, varastonvalvonnassa, sanitaatiossa ja luovissa ruoanlaittomenetelmissä. Menestyksekkäät valmistuneet ovat valmiita yhdistämään nämä olennaiset perusteet henkilökohtaiseen tyyliin. Ohjelma sisältää kulinaarisen taiteen harjoittelun (externship), joka suoritetaan hyväksytyssä paikassa. Hyväksytyssä paikassa harjoitettavan käytännön kautta opiskelijat saavat käytännön kokemusta.
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Saatavilla on useita stipendivaihtoehtoja. Vieraile yliopiston verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja.
Opetussuunnitelma
Kursseja
- Kulinaarinen perusteoria
- Luonnontieteet/matematiikka valinnainen
- Kulinaaristen perustaitojen laboratorio
- Garde Mangerin teoria
- Garde Mangerin laboratorio
- Kehittyneiden kulinaaristen tekniikoiden laboratorio
- Ravintola Practicum
- Ruokapalvelun puhtaanapito
- Perusravitsemus
- Kansainvälinen keittiö
- Elintarvikkeiden ja juomien valvonta
- Vieraanvaraisuuden johtaminen ja valvonta
- Viinit ja väkevät alkoholijuomat
- Leivonta-tiede
- Kokoonpano I
- Leivonnan perusteet
- Informaatiolukutaito
- Soveltavan viestinnän keskeiset strategiat (ESAC)
- Matematiikan periaatteet
- Humanistiset tieteet / kuvataide valinnainen
- Yhteiskunta- / käyttäytymistieteiden valinnainen
Luottotunnit yhteensä: 94
Pituus: 21 kuukautta, 18 kuukautta nopeutettu (päivä)
Ohjelman suorittamisen kesto vaihtelee riippuen lukukaudessa suoritettujen kurssien määrästä, tarvittaessa kehityskursseista, hyväksytystä siirtohyvityksestä, jatkuvan ilmoittautumisen puutteesta jne.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Mihin Sullivanin tutkinto vie sinut?
Kulinaaristen taiteiden tutkinnon Sullivan Universityavulla saat taidot ja kokemuksen, joita tarvitset päästäksesi huipulle esimerkiksi seuraavissa paikoissa:
- Ravintolat
- Hotellit ja lomakohteet
- Risteilyalukset
- Sairaalat
- Oppilaitosten
- Elintarvikkeiden välitysyritykset
- Tutkimus- ja kehityskeittiöt
Kulinaarisen taiteen tutkinto valmistaa sinut myös moniin mahdollisuuksiin, jotka voivat johtaa muihin rooleihin elintarviketeollisuudessa perinteisen kokin lisäksi, mukaan lukien:
- Ravintolan omistaja
- Ruokastylisti
- Pitopalvelu
- Henkilökohtainen kokki
- Ravintoterapeutin
- Elintarviketieteilijä
- Ruoka- ja juomapäällikkö