Read the Official Description

AS-tutkinto (tekniikka, arkkitehtuuri, tiede, matematiikka)

Opiskelijat voivat suorittaa kaksi ensimmäistä opiskeluvuottaan Moraine Valleyssa lähes jokaisen kandidaatin tutkinto-ohjelman neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa. Jokainen Moraine Valley -yhdistystaiteen (Associate in Arts, AA), Associate in Science (AS), Yleisopinnotuksen assistentti (AGS) ja kuvataiteen liitto (AFA) - yhdistää keskeiset yleiskoulutuskurssit ja suurhankkeet, erityisiä valinnaisia. Jotta onnistunut siirto, opiskelijoiden on harkittava, minkä neljän vuoden korkeakoulu tai yliopisto he haluavat osallistua ja on valittava työssään huolellisesti. Moraine Valleyn akateemiset neuvonantajat ovat valmiita auttamaan oppilaita kehittämään yksilöllisen opetussuunnitelman.

Työntekijä tieteen tutkinto-62 luottoajat

Opetussuunnitelma 1330

Alla luetellut yleissivistävän perusopetussuunnitelman vaatimukset eivät täytä koko Illinois Illinois Articulation Initiative (IAI) yleissivistävää ydintä; Tämän vuoksi tutkinnon suorittaneiden on täytettävä kandidaatin tutkintoon liittyvät yleiset koulutusvaatimukset sen jälkeen, kun he siirtyvät nelivuotiseen oppilaitokseen. Jotkut koulut voivat myös vaatia, että hyväksytyt siirto-opiskelijat suorittavat koko oppilaitoksen laajuisen ja / tai tehtävään liittyvän valmistumisvaatimuksen kuin yleissivistävän koulutuksen ydin. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita tieteen tai matematiikan kurinalaisuudesta neljän vuoden pääaineena, tulisi tutustua siirtokoulunsa luetteloon ja akateemisen neuvonantajan tarpeisiin.

AS-tutkintovaatimuksia suositellaan opiskelijoille, jotka suunnittelevat jatko-opiskeluaan biologiaa, kemiaa, tietojenkäsittelyä, insinööriä, tietotekniikkaa, matematiikkaa, fysiikkaa tai tekniikkaa.

Joihinkin opintoihin osallistuminen vaatii ennakkoedellytyksen. Katso kurssikuvaus täydellisistä edellytyksistä.

Tiivistelmä vaadittavista luottoajoista

A. Yleisopetuksen perusopetussuunnitelma (IAI): 32 luotto tuntia

1. Tiedonanto (9)

2. Matematiikka (3)

3. Elämä ja fysiikka (8)

4. Humanistiset tieteet ja kuvataide (6)

5. Sosiaaliset ja käyttäytymistieteet (6)

B. Lisävaatimukset: 6 luotto tuntia

C. Ylioppilastutkaveri / pienet ja valinnaiset kurssit: 24 luotto tuntia

Yhteensä AS-tutkinto: 62 luotto tuntia

Program taught in:
Englanti

See 14 more programs offered by Moraine Valley Community College »

Last updated February 20, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
62 tuntia
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä