Read the Official Description

Ohjelma "Building Technology ja julkiset työt: erikoisuus arkkitehtuuri Techniques", mikä Vakuutus Kollegiaalisuus Studies (ACS), perustuu kahteen perustavanlaatuista aiheista; rakentaminen merkitsee; rakennus tiede, tietoa materiaaleista ja omien menetelmien suorittamiseksi kullekin elementille rakennuksen ja muotoilu, joka on väline, jonka kautta arkkitehdin tai insinöörin ilmaisi ajatuksensa hänen asiakkaansa käsi, ja urakoitsijan tekemään työtä.

Ohjelman edut

Koulutus on puhtaasti tekninen. Siinä keskitytään oppimista tietokoneavusteisen suunnittelun ja rakentamisen teknologian eturintamassa, joka mahdollistaa nopean integroitumista työmarkkinoille; Ryhmäkoko on mahdollisimman vähän. (10-12 opiskelijaa per luokka) Tämä takaa erityistä huomiota kullekin opiskelijalle seurata oppimisprosessia kunkin ja jakaa hyvin se korostetaan voimakkaasti viestintään ja itsenäisyyttä; Kun vain ( 16) kuusitoista kuukautta koulutuksen (neljä peräkkäistä istuntoa), opiskelijat ovat valmiita työmarkkinoilla; Opetus on huipputasolla ovat erittäin pätevät arkkitehtien, insinöörien ja tunnustetaan sekä Ordre des arkkitehtiliittoon du Québec että Order of Engineers Québec.Les opettajien suositaan realistisesti arkkitehtuuri- ja kosketusta todellisuuteen markkinoilla (yritysvierailuja, sivustot, kaiuttimet); Opiskelijoille tarjotaan lopussa kolmannen istunnon työstä (osa-aika) ja pienet hankkeet, joilla edistetään integraatiota yrityksissä; Mahdollisuuksia valmistuneet työmarkkinoille oksastamaan yliopistokurssien jotta pääsy kannat suurempi lukuarvo, osallistuminen hallintohenkilökuntaa takaa opetukseen osallistumista. Ympäristö on lämmin, kun kuritusta. Opiskelijat saavat milloin tahansa tiloihin.

Aloitusaika

14 syyskuu 2015

Kelpoisuus

  • DES + Math 436
  • Équivlance + Math 436
  • Kokemus + domain matematiikka 436

Yleistä ottamista

Luokat tarjotaan Englanti tai ranskaksi. Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa opintojaan Montrealin Technical College tulee ilmoittautua kokopäiväistä vain. Niiden on toimitettava hakemus ottamista mahdollisimman pian. College ilmoittaa opiskelijoille tuloksista hakemuksen mahdollisimman pian. Lopuksi, hyväksytyt opiskelijat saavat Formulaired'inscription.

Erityisesti ehdot ottamista ohjelmaan

  • Ylioppilastutkinto tai vastaava sekä Math 436
  • Tai vastaava koulutus katsotaan riittäviksi yli 436 Matematiikka
  • On kokemusta rakennusalalla More Math 436

Päivämäärät saanti rajoitukset

Hakemus on saapunut college kaksi kuukautta ennen istunnon alkua, syksyllä istuntoon, 15. heinäkuuta, ja talvella istunto, 15. marraskuuta.

Kustannukset opintojen (International Students)

  • Koulumaksut - $ 16,000.00
  • Oppikirjat - 625,00 dollaria
  • Piirustus laitteet - 215,00 dollaria
Program taught in:
Englanti
Ranskalainen

See 2 more programs offered by Montreal Technical College (MTC) »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
16,000 CAD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä