Professional leivonnaiset ja muokkaukset
Culinary Institute Kul IN
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Sisak, Kroatia
Kieli (kielet
Englanti, Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 viikkoa
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 9 250 / per course *
Hakemuksen määräaika
06 Sep 2024
Aikaisin aloituspäivä
12 Nov 2024
* sisältää ALV: n
Johdanto
Professional Pastry and Confections -ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille vankka perusta ja opettamaan heille tekniikat, joita he tarvitsevat aloittaakseen kondiittorina työskentelyn. Pienissä ryhmissä opettajamme voivat antaa opiskelijoille henkilökohtaista huomiota ja yksilöllistä palautetta. Opiskelijat viettävät 80 % luokka-ajasta harjoittelussa. Ohjelma kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä italialaiset ja ranskalaiset perusleivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehtyvät viinien paritteluun ja ravintolahallintoon.
Löydä intohimosi gastronomiaa kohtaan Kul IN.
Opetussuunnitelma
Muita kurssitietoja:
- Oppitunnin aikataulu: 5 tuntia / päivä, maanantaista perjantaihin
- Kieli: kroatia ja/tai englanti
- Oppimis- ja lukumateriaalit (digitaaliset): toimittanut Kul IN
- Univormut: tarjoajat Kul IN
- Henkilökohtainen leivonnaisen lämpömittari
Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen Kul IN myöntää opiskelijoille kondiittorin todistuksen.