Digitaalisen valmistuksen vallankumous on tullut teollisuuden 4.0 kulmakiveksi, toisaalta se luo uusia liiketoimintamalleja, ja toisaalta siitä tulee standardi erittäin kilpailukykyisillä aloilla, kuten autoteollisuudessa, terveydenhuollossa ja ilmailussa.

Luova teollisuus ja teollisuus , jossa se lähentyvät, vaativat erittäin erikoistuneita profiileja, jotka ymmärtävät tämän uuden paradigma-muutoksen. On tarpeen luoda uusia ammatillisia profiileja, jotka kykenevät toteuttamaan digitaalisia valmistusteknologioita ja seuraamaan niiden ympärillä tapahtuvaa jatkuvaa kehitystä ja niiden ekosysteemistä mahdollisesti aiheutuvia projekteja.

Digitaalisen valmistuksen ammattikorkeakoulututkinto tarjoaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja työkalut, jotka mahdollistavat digitaalisten valmistustekniikoiden käytön tulevissa projekteissaan, muokkaamalla yleiskatsauksen digitaalisten ja analogisten käsitöiden prosessista ja altistavat ne uusille alan suunnittelumenetelmille digitaalisen valmistuksen.

tavoitteet

Jatko-opiskelijan tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja työkalut, joiden avulla he voivat käyttää digitaalisia valmistustekniikoita tulevissa projekteissaan ja muokata digitaalisen ja analogisen käsityöprosessin yleiskatsausta ja altistaa ne uusille alan suunnittelumenetelmille digitaalisen valmistuksen.

  • Tunnista, millaisia digitaalisia valmistustekniikoita sovelletaan hankkeeseen tai suunnitteluprosessiin.
  • Ymmärrä, miten työskennellä ympäristössä, jossa sekä analogiset että digitaaliset teollisuudenalat tulevat yhteen.
  • Luo yksilölliset tuotteet tai palvelut, jotka keskittyvät ihmiskeskeiseen suunnitteluun.

Metodologia

IED-mestarikoulu tarjoaa jatkuvaa koulutusta, pätevyyttä, erikoistumista ja mahdollisuutta pitää ajan tasalla kaikki suunnittelun näkökohdat, joita tukee italialaisen muotoilun rikas historiallinen ja kulttuuriperintö.

Tulevaisuusstrategiamme on aina sopusoinnussa sosiaalisten, ympäristöllisten ja taloudellisten makrokaavojen kanssa, ja pidämme tarkkaavaisena silmällä muutoksia, joita kaupunkimme ja ympäristömme on sopeuduttava tulevien 30 vuoden aikana. Uskomme, että voimme tarjota vastauksia ja ratkaisuja suunnittelun avulla.

Opetus täällä IED Masterissä perustuu neljään skenaarioon, joita pidämme ratkaisevina tulevaisuuden tarpeiden kannalta : kestävän kehityksen suunnittelu, uusien liiketoimintamallien suunnittelu, uuden median suunnittelu ja ihmisten suunnittelu.

Tavoitteenamme on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät hyödyntämään kulttuuriarvoja ja suunnitteluvälineitä paitsi tulevaisuuden haasteiden voittamiseksi, myös innovaatioiden luomiseksi ja ajamiseksi. Haluamme, että opiskelijat ottavat vastuun koulutuspolitiikastaan ja oppivat ohjaamaan sitä asiantuntijoiden ja ammattilaisten tuella ja ohjauksella.

IED-mestarilla näemme koulun laboratoriona, jossa opiskelijat voivat olla innovatiivisia, yritteliäs ja liikkeellepaneva voima; missä he voivat vapaasti kokeilla ja luoda.

Opiskelijaprofiili

Kurssi on suunnattu luovilla aloilla työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat siirtää digitaalisen valmistuksen rajoja osaamisalueellaan. Ammattilaiset ja valmistuneet muodin, kuvataiteen, muotoilun tai arkkitehtuurin aloilla. Hakijat tarvitsevat perustiedot 3D-mallinnuksesta ja muotoilusta, ja heitä pyydetään toimittamaan luovaa salkkuaan tarkistettavaksi.

Työmahdollisuuksia

Mahdolliset ura-asemat ovat:

  • Innovaatiopäällikkö
  • Luova johtaja
  • Tuote
  • Projektipäällikkö
  • Liiketoiminnan kehittäjä

koordinaattori

Tito Favaro

Ihmissuunnittelija on erikoistunut inhimilliseen tekijään - ergonomiaan. Yli 14 vuoden kokemus tuote- ja palvelukehityksestä, yhteistyö yritysten ja monikansallisten yritysten kanssa, kuten Hewlett Packard, Applus, Pal-robotiikka, Universal-robotit, RuckerLipsa, Alstom, Caf, STE-ryhmä, Ideaded, Xavier Garcia, Evaluz tai Nacar.

Hän vieraili luennoittain mm. Ramon Llull -yliopistossa, Katalonian Katalonian teknillisessä korkeakoulussa, Katalonian robotiikka- ja teollisuusteknologian instituutissa, Espanjan valtion tieteellisten tutkimusten ylemmässä neuvostossa, Eina-koulun suunnittelussa, IED Barcelonan koulun suunnittelussa, Baleaarien designkoulussa Saaret, Gagrobon Univerty Bulgaria)

Joris Debo

Teollisuussuunnittelija ja espanjalaisen muotimerkin Revisited perustaja. Yli 16 vuoden kokemus lisäaineiden valmistuksesta luovana johtajana ja freelance-3D-tulostusasiantuntijana luovilla aloilla.

Rakenna laaja kokemus monilla eri aloilla, kuten kulutustavarat, huonekalut ja valaistus, taide

Hän vieraili luennoittain mm. Harvardin yliopistossa (USA), Columbian yliopistossa (USA), Pratt-instituutissa (USA), New Schoolissa (USA), Red Dot Academy (China) ja teki tiivistä yhteistyötä mm.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 24 muuta ohjelmaa kohteelta IED – Istituto Europeo di Design Barcelona »

Viimeksi päivitetty June 8, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Tammi 16, 2020
Duration
6 kuukautta
Full-time
Hinta
6,200 EUR
Ilmoittautumismaksu 2.000 € opintomaksu 4.200 €
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 16, 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Tammi 16, 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä