Read the Official Description

American Degree Transfer Programme (ADTP) on kehitetty nimenomaan opiskelijoille, jotka opiskelevat ensimmäisen asteensa amerikkalaiseen tutkintoon Sunway Universityssä. Ohjelma on suunniteltu yhteistyössä amerikkalaisten yliopistojen kanssa varmistaakseen, että opiskelijat voivat siirtyä saumattomasti Amerikkaan opintojensa loppuun saattamiseksi.

Sunway-yliopiston American Degree Transfer Program (ADTP) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea amerikkalaista koulutusta paikallisesti. Ammattikorkeakoulujen tarjoukset amerikkalaisessa järjestelmässä voidaan jakaa Yleisopetukseen (Liberal Arts vaatimukset), Major / Minor vaatimukset ja Electives. Sunwayn ADTP-kaltainen amerikkalainen koulutus on joustavaa, kun taas oppilaalle on varattu enemmän pyöreämpi. Yhden kandidaatin tutkinnon valinnan lisäksi useat yhdysvaltalaiset korkeakoulut tarjoavat vaihtoehtoja kaksinkertaisten suurten suurten suurten suurten suurten suurten suurten suurten suurten suurten suurten suurten tai suurten ja pienempien yhdistelmien välillä eri aloilla Opiskelija osaa tutkia ja löytää kiinnostuksensa ja jatkaa suurten tai suurten vähäisten yhdistelmiensa mukaisesti.

Tyypillinen kandidaatin tutkinto Yhdysvalloissa on nelivuotinen tutkinto. ADTP-opiskelijat siirtyvät yleensä junior (3. vuoden) opiskelijoiksi. ADTP: n liittämisen etuna on se, että SAT / ACT -tutkintoja ei vaadita siirtoa varten. Sen lisäksi, että opiskelija voi siirtyä Yhdysvaltoihin, hän voi siirtyä Kanadaan, Australiaan tai Uuteen-Seelantiin. Jos toinen täyttää täydet kaksi vuotta Sunway Universityn ADTP: llä, he voivat myös siirtää paikallisesti suoraan Sunway Universityn ja Lancasterin yliopiston kaksoistutkintoon.

Miksi ADTP

  • Sitoutumisemme auttaa opiskelijoita löytämään parhaiten sopivia yliopistoja siirtoon tarjoamalla neuvoja opiskelijoillemme.
  • Meillä on oma ja uskottava koulu, joka auttaa luomaan suotuisan ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan oppimiseen.
  • Tarjoamme jatkuvaa tukea alumnitoiminnallamme ja laajaa harjoitteluvaihtoehtoa erilaisten toimialojen altistumiseen.

Majors

Taiteet

ADTP hyväksyy opiskelijat kaikille suurille ja suurimmille suurille opiskelijoille, opiskelijat viettävät kaksi vuotta opintojaan Malesiassa ja viimeiset kaksi vuotta valtiossa. Opiskelijat ovat velvollisia ottamaan keskeisiä aiheita ja taiteen alan kursseja. Ohjelman joustavuus mahdollistaa muut siirtojärjestelyt vapaiden taiteellisten vaatimusten osalta, joissa opiskelijat voivat suorittaa yhden vuoden opiskelun Malesiassa ja täyttää viimeiset kolme vuotta valtiossa.

Opiskelijan on hankittava vähimmäisluokka "C", jotta hän voi täyttää siirtovaatimusten kelpoisuuden. Usein kilpailukykyisillä yliopistoilla olisi korkeammat pääsyvaatimukset ja akateemiset standardit. On erittäin tärkeää, että opiskelijat viittaavat tiettyyn yliopiston hyväksymiskriteeriin, siirtovaatimuksiin ja sovellusprosesseihin.

  • liiketoiminta
  • viestintä
  • Psykologia

Tekniikka / tiede

ADTP hyväksyy opiskelijat kaikille suurille ja suurimmille suurille opiskelijoille, opiskelijat viettävät kaksi vuotta opintojaan Malesiassa ja viimeiset kaksi vuotta valtiossa. Opiskelijat ovat velvollisia ottamaan keskeisiä aiheita ja taiteen alan kursseja. Ohjelman joustavuus mahdollistaa muut siirtojärjestelyt vapaiden taiteellisten vaatimusten osalta, joissa opiskelijat voivat suorittaa yhden vuoden opiskelun Malesiassa ja täyttää viimeiset kolme vuotta valtiossa. Opiskelijan on hankittava vähimmäisluokka "C", jotta hän voi täyttää siirtovaatimusten kelpoisuuden. Usein kilpailukykyisillä yliopistoilla olisi korkeammat pääsyvaatimukset ja akateemiset standardit. On erittäin tärkeää, että opiskelijat viittaavat tiettyyn yliopiston hyväksymiskriteeriin, siirtovaatimuksiin ja sovellusprosesseihin.

  • Vakuutusmatemaattiset tieteet
  • tekniikka
  • Tietokone Tiede
  • Oikeuslääketieteet, apteekki, biolääketieteellinen tiedekunta
Program taught in:
Englanti

See 22 more programs offered by Sunway University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Tammi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä